• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.05.2018

18:52

ALEKSANDAR ČEPURIN: Putin s nestrpljenjem očekuje Vučića u Kremlju!

Politika

ALEKSANDAR ČEPURIN: Putin s nestrpljenjem očekuje Vučića u Kremlju!

Podeli vest

Za predsednka Vučića, njegov turski kolega Redžep Tajip Erdogan priredio je kraljevski doček izkazavši poštovanje prema našoj zemlji ali i prvom čoveku Srbije koji je kako se videlo postao njegov veoma drag gost 

I dok se prašina od dočeka i plodonosnih razgovora u Turskoj još nije ni slegla, dolazak srpskog državnika s nestrpljenjem očekuje još jedan svetski lider možda i najveći - Vladimir Putin.

Njegov poziv objavio je na društvenim ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin.  

- Očekujemo sastanak Predsednika Rusije V.Putina sa srpskim kolegom A.Vučićem sutra okvirno u 18 časova. Uvereni smo da će to biti jedan sadržajan i uzajamno koristan razgovor, koji će proći u poslovnom duhu, ali istovremeno i u neformalnoj atmosferi-istakao je Čeputrin najavljući Vučićevu posetu Rusiji-napisao je Čepurin.

Potsetimo posle razgovora s Putinom, na poziv svog ruskog kolege predsednik Srbije ostaje u Moskvi, još jedan dan kao gost na velikoj paradi, koja će biti održana 9. maja na Crvenom trgu u čast Dana Pobede, a ujedno i poraza onih koji su u bolesnoj mašti onanisali nad izmišljenom svađom srpskog i ruskog predsednika. Ovim pozivom Putin im je začepio usta...od laži prljava.      

VUČIĆ ZA RTS: Putin će za nas prirediti večeru uoči Parade pobede, TO JE IZUZETNA ČAST!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vojo

pre 5 godina

Pozvao ga je u Moskvu da se razjasne neke stvari. Ništa čudno. Ajde objavite ovo, ako ste hrabri.

marko

pre 5 godina

Србија има велику част да њен председник буде први страни државник који ће видети председника Русије Владимира Путина после инаугурације.

Marko

pre 5 godina

Zato što su Srbija i Rusija dve bratske države koje sarađuju .

Lela

pre 5 godina

Velika je čast biti rame uz rame sa Vladimirom Putinom.

cveta

pre 5 godina

Verujem da ce to biti jedan veoma koristan sastanak.

marija

pre 5 godina

Bilo bi lepo sad videti lica zlonamernih ljudi koji su tvrdili da poziva neće ni biti.

Mila

pre 5 godina

Vučić je postovan i cenjen kako u Turskoj tako i u Rusiji.

robinhude84

pre 5 godina

Kakvo li je to veliko postovanje dvoje lidera!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija