• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.05.2018

12:35

DA SAM BIO TU NE BIH ODOLEO DA MU ZVEKNEM ŠAMARČINU! Šešelj o napadu na Žujovića u Jarku!

Politika

DA SAM BIO TU NE BIH ODOLEO DA MU ZVEKNEM ŠAMARČINU! Šešelj o napadu na Žujovića u Jarku!

Podeli vest

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas da ne zna za pretnje članu predsedništva LDP Ðorđu Žujoviću, ali da je Žujović "dobro prošao u Jarku" kada se desio incident

- Prošao je sa jednim ovlašnim udarcem i neka zahvali Bogu što su se tu zatekli funkcioneri SRS koji su intervenisali i zaustavili revoltirane građane, jer gde se ide na tuđi skup sa onakvom parolom. I ja da sam bio tu ne bih odoleo da ga ne zveknem jednom šamarčinom, ali ta jedna vaspitna je u redu, ne bi valjalo da su teže telesne povrede, to bi bilo preterano - kazao je Šešelj.

Podsetimo, posle odlaska Šešelja iz Jarka, šestorica momaka razvila su transparent "Šešelj je ratni zločinac", pored raskrsnice gde je održan miting radikala, a pripadnici SRS su ih zatim napali, kada je i došlo do fizičkog obračuna u kom je Žujović povređen.

Informer

On je dodao da je za jedan takav transparent mera jedan šamar, jer taj transparent nije istinit, kako kaže, zato što on nije osuđen za ratni zločin, već za podstrekavanje za progon kao zločin protiv čovečnosti, odnosno deportaciju.

Kazao je da SRS nije imala nameru da izazove incident u Hrtkovcima u nedelju, niti da nekog drugog uznemiri.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17