• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.05.2018

15:21

POPOVIĆ I TURČAK: SNP i Jedinstvena Rusija za unapređenje odnosa Srbije i Rusije!

Politika

POPOVIĆ I TURČAK: SNP i Jedinstvena Rusija za unapređenje odnosa Srbije i Rusije!

Podeli vest

Srpska narodna partija i Jedinstvena Rusija nastaviće da rade na izgradnji najboljih  političkih, ekonomskih, vojnih i sveukupnih odnosa Srbije i Rusije u budućnosti, zaključeno je na sastanku ministra za inovacije i tehnološki razvoj i lidera Srpske narodne partije Nenada Popovića i sekretara Generalnog saveta Jedinstvene Rusije i zamenika predsednika Saveta Federacije Ruske Federacije Andreja Turčaka

- Izbor Vladimira Putina, kojem je narod Rusije poverio novi šestogodišnji predsednički mandat, uliva novu snagu i nadu srpskom narodu, da će naši ključni državni i nacionalni interesi po pitanju Kosova i Republike Srpske biti zaštićeni - - rekao je Popović.  

snp.org.rs

On je preneo zahvalnost srpskog naroda predsedniku Putinu, ruskom državnom rukovodstvu, kao i vladajućoj Jedinstvenoj Rusiji za podršku u očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

- Želimo da jačamo saradnju sa Jedinstvenom Rusijom kroz svakodnevnu razmenu ideja i znanja između naših partijskih aktivista, funkcionera i narodnih poslanika, zarad boljeg života građana i osnaživanju sveobuhvatnih odnosa između naše dve zemlje - - istakao je Popović.
 

snp.org.rs

Turčak je naveo da je Jedinstvena Rusija spremna da stavi na raspolaganje znanje i iskustvo svojih aktivista i funkcionera srpskim partnerima. On je naveo da će Jedinstvena Rusija nastaviti da razvija saradnju sa Srpskom narodnom partijom u okvirima ranije potpisanih međupartijskih sporazuma.  Srpska narodna partija i Jedinstvena Rusija imaju potpisana dva sporazuma o međupartijskoj saradnji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija