• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

08.05.2018

18:28

BRUKA MAKEDONSKOG PREMIJERA: Zaev za svog savetnika postavio teroristu OVK!

Politika

BRUKA MAKEDONSKOG PREMIJERA: Zaev za svog savetnika postavio teroristu OVK!

Podeli vest

Makedonski premijer Zoran Zaev postavio je za svog savetnika za nacionalnu bezbednost Džezaira Šaćirija, bivšeg komandanta OVK i teroristu za kojim je Srbija još 2012. godine raspisala međunarodnu poternicu!

Kako pišu skopski mediji, kabinet makedonskog premijera još nije zvanično potvrdio Šaćirijevo imenovanje, ali su novinari objavili fotografije na kojima se vidi kako Zaev i on zajedno izlaze iz zgrade Vlade Makedonije. Srbija je, inače, za Šaćirijem pre šest godina raspisala međunarodnu poternicu zbog terorističkog napada na policijski punkt u bujanovačkom selu Dobrosin, kada je povređen jedan policajac!

Šiptarska marioneta
Zaev je osvedočeni eksponent albanskih interesa na Balkanu i u Makedoniji i zato ovo ne čudi
Ivan Kostić, Odbor za Srbe u regionu

Ovaj Albanac, inače, bio je jedan od komandanata terorističke OVK na području Aračinova, da bi po okončanju konflikta sa makedonskim snagama bezbednosti postao poslanik u Sobranju. Od 2007. do 2017. godine bio je u bekstvu jer ga je Skoplje sumnjičilo za narušavanje ustavnopravnog poretka u selu Tanuševce. Posle promene vlasti i dolaska Zaeva, vratio se u zemlju uz tvrdnju da je nepravedno proganjan. Šaćiri se još od 2001. godine nalazi na američkoj "crnoj listi" kao pretnja po nacionalnu bezbednost SAD!?!
Ivan Kostić, predsednik Odbora za Srbe u regionu, kaže da je Zaev osvedočeni eksponent albanskih interesa na Balkanu i u Makedoniji, pa ovo ne treba da nas čudi.
- Srbija mora da bude svesna da je naša jedina perspektiva u povećanju prisutnosti Rusije. Davanje vojne baze Rusima vratiće i ljudima u Makedoniji veru da se može stati na put stvaranju "velike Albanije" - podvlači Kostić.

ZAEV ODBRUSIO PUTINU: Makedonija će u NATO, UZALUD POKUŠAVATE DA NAS SPREČITE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija