• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2018

09:04

(VIDEO) JEREMIĆ NASTAVLJA DA SE BAHATI PO NJUJORKU!

Politika

(VIDEO) JEREMIĆ NASTAVLJA DA SE BAHATI PO NJUJORKU!

Podeli vest

Vuk Jeremić, lider Narodne Stranke koji sebe predstavlja kao velikog i obaveštenog stručnjaka za politiku i velikog borca za prava radnika, zapravo se ponaša i dalje kao prebogati tinejdžer, koji celom svetu i svima koji ga znaju, mora da pokaze koliko je bogat i šta mu je sve obezbeđeno u životu.
JEREMIC U NY from Informer portal on Vimeo.

S jednom malom razlikom, Vuk Jeremić se obogatio baveći se politikom, tako što je svoju ministarsku, a kasnije i poziciju u UN (na koju ga je predložila Srbija), iskoristio da dođe do ogromnih para.

I tako, lažni veliki borac za prava radnika i naroda, prvo je na svom instagramu sinoć podelio fotografiju sa večere u preskupom i jednom od najboljih restorana na Menhetnu, o čemu smo sinoć pisali.

Ali, to mu nije bilo dovoljno kao poruka svojim pratiocima, jer je imao potrebu da im jasno stavi do znanja koliko mu je dobro u životu. Otišao je na koncert Bon Džovija u Medison Skver Garden, što bi za čoveka koji se normalno ponaša, bilo da je političar, ili bilo šta drugo, bilo sasvim ok, naravno.

(FOTO) BAHATI NATO Vuk ŠENLUČI PO NJUJORKU! Jeremić se razbacuje parama u najskupljem restoranu na Menhetnu!

Nije problem u koncertu. Problem je što je bahati Jeremić svakodnevno u svojim epizodama pokazivanja bogatstva, skupih putovanja, restorana, vožnje brzim kolima itd.

I, nakon večere u preskupom restoranu na Menhetnu, koji ima i čuvenu Mišlen preporuku (što znači da su i cene paprene), Jeremić u direktnom prenosu sa koncerta svojim biračima poručuje: "Ovo je moj život i to je sad ili nikada, neću večno živeti”.

Drugim rečima, on je sasvim uveren da ima apsolutno pravo na bahaćenje i rasipanje, trošeci novac koji je zaradio na račun Srbije.

A vi narode... Pamet u glavu kad vam ovakvi kažu da se bore za vas.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Lako je njemu da se bahati tuđim parama. Da je pošteno zaradio novac ne bi na ovakav način trošio.

Branko

pre 5 godina

I on je otisao u posete restoranu, ne znog sebe, zbog naroda. Nije njemu do krkanja i provoda, on to radi zbog naroda, da se zrtvuje i sve pojede i popije.

Ema

pre 5 godina

Sigurno je stekao ogromno bogastvo cim i dan danas ima na raspolaganju sredstva da trosi na koncerte i nocni zivot u Njujorku.

aleksandar

pre 5 godina

Covek u SAD i to u vreme konstitutivne sednice u Beogradu. Hahahahaha bas mu je stalo...

ana

pre 5 godina

jeremic je najdvolicniji lik koji postoji, meni je licno muka

ana

pre 5 godina

Ovaj čovek je dotakao samo dno.Njegovo ponašanje je sramotno !

Rade

pre 5 godina

Lazni patriota, i borac za neka prava! Jeremic je jedan obican lopov i prevarant.

Čaki

pre 5 godina

Вук длаку мења а Јеремић скупе ресторане никада

beba

pre 5 godina

Bahato ponasanje Vuka Jeremica je njegova slika u Srbiji i u inostranstvu.Od njega nista lepo ne mozemo da ocekujemo.

bane

pre 5 godina

Jeremicu je vazan iskljucivo sopstveni dzep i sopstveni zivot,briga njega za Srbiju i narod.

Mare

pre 5 godina

Pa zar ne vidite da je Jeremic otisao na paradu ponosa, ovde nije smeo da iskaze svoje opredeljenje pa je otisao u inostranstvo.

Nesa

pre 5 godina

Bre stvarno je red da se vise objavi odakle pojedincima novac a da nista ne rade u zivotu. Ili neka objasne koji su to poslovi koji im obezbedjuju zivote drzavnika. Zivot sam proveo u radu i ucenju, daleko sam na lestvici vrednosti dogurao, a nikako mi ne polazi za rukom da odem ni do Fruske Gore na kafu a ne na drugi kontinent na koncert.

Pepa prasac

pre 5 godina

pa sta, moze mu se ne trosi on svoje novce on je cuvena stipsa sa svojim novcem vec trosi pare onih koji ga placaju a zna se ko ga placa

Mita

pre 5 godina

Jeremic na svakom koraku svojim ponasanjem kao da zeli da Srbiji poruci: Vidi Srbijo, koji su plodovi mog rada. Ovo sam zaradio od toga sto sam te izdao.

Mita

pre 5 godina

Naravno da ce se raskalasno ponasati kada ga muke i problemi Srbije ne interesuju.

Filip KS

pre 5 godina

Tako se Vuk Jeremic bori za prava radnika, u skupim restoranima na Menhetnu i raznim koncertima po svetu, ili mozda cak i na Alpima. Samo neka uziva kada vec ima priliku i kada moze, ali bilo bi dobro da se povuce iz politike i da ne zamara gradjane Srbije svojim lazima i manipulacijama.

Orleanka

pre 5 godina

Jeremić se bahati sa pokradenim parama! Zna se dobro da je kada je bio na vlasti samo krao!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Majka Dankinog ubice otkrila detalje saslušanje i susreta sa sinom monstrumom: Nisam grlila muža, pretresali su me
Hronika

Majka Dankinog ubice otkrila detalje saslušanje i susreta sa sinom monstrumom: Nisam grlila muža, pretresali su me

Svetlana Dragijević majka monstruma Dejana Dragijevića koji je u policiji priznao da je ubio devojčicu iz Bora, Danku Ilić koja bi 6. maja napunila dve godine, uz kuknjavu i očaj primila je našu ekipu u kuću iz koje su slobode lišeni pored Dejana i njegov otac Radoslav Dragijević i brat Dalibor Dragijević. S tim, da je Dalibor(40) preminuo u pritvoru.

25.04.2024

16:51

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija