• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.05.2018

23:14

SNS PARAĆINA: Politička situacija neodrživa, hitno potrebni izbori!

Politika

SNS PARAĆINA: Politička situacija neodrživa, hitno potrebni izbori!

Podeli vest

Opštinski odbor SNS u Paraćinu saopštio je večeras, povodom uvreda koje su pripadnici privatnog obezbeđenja predsednika Opštine Saše Paunovića izneli na račun opozicionog odbornika Jedinstvene Srbije i atmosfere na današnjoj sednici, da je potrebno što hitnije raspisivanje vanrednih lokalnih izbora jer je trenutna politička situacija u opštini neodrživa

U saopštenju se navodi da je očigledno da se nad odbornicima vrši represija radi očuvanja na vlasti interesne grupe ljudi okupljenih oko Saše Paunovića i da DS-u u Paraćinu kupljeni odbornici više nisu garant vlasti pa istu održavaju metodima prisile i prinude.
Napominje se da su na današnjoj sednici skupštine opštine odbornike opozicije sačekali pripadnici privatnog obezbeđenja Paunovića zajedno sa, kako kažu, lokalnim batinašima. 

- Da bi uopšte mogli da dođu do sale gde se sednice održavaju odbornici opozicije morali su da prođu kroz špalir uniformisanih pripadnika civilne zaštite i aktivista demokratske stranke koji su fotografisali odbornike opozicije- između ostalog navode saopštenju.

- Saša Paunović, kandidat za potpredsednika demokratske stranke koja uživa manje od 2 posto podrške među građanima očigledno pribegava metodima svojih učitelja Đilasa, Jankovića i Jeremića pa primenjuje silu radi vlasti - ističu u SNS Paraćin.

U saopštenju se navodi da je Paunović nedavno pozivao građane Srbije da krenu u nasilne proteste i smene legitimno izabranog predsedika Srbije Aleksandra Vučića, a da su pre toga njegovi funkcioneri i istaknuti članovi DS iz Paraćina pozivali su na javno vešanje Vučića na Terazijama. 
"Jasno je da je njegov cilj što bolje profilisanje među onima koji priželjkuju Srbiji i predsedniku Vučiću rumunski scenario pa zato i ne čudi što otvoreno finansira one kojima je to jedini politički program koji mogu da ponude građanima", zaključuje se u saopštenju.

TEŽAK INCIDENT U PARAĆINU: Batinaši Demokratske stranke napali odbornika Jedinstvene Srbije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 5 godina

Svi dobro znaju da se Sasa Paunovic bavi mutnim radnjama,namestanjem tendera i privrednim kriminalom u opstini Paracin.

Nenad

pre 5 godina

Nek se očisti grad od zaostataka žute bande, pa da Paraćin krene napred.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija