• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2018

19:19

KRAJ EULEKSA! Od 15. juna Tači i Haradinaj imaju odrešene ruke, I SRBIJA OD MISIJE EU IMALA VIŠE ŠTETE NEGO KORISTI!

Politika

KRAJ EULEKSA! Od 15. juna Tači i Haradinaj imaju odrešene ruke, I SRBIJA OD MISIJE EU IMALA VIŠE ŠTETE NEGO KORISTI!

Podeli vest

Misija Euleks nastaviće sa radom u Prištini i posle 15. juna, a mandat te misije biće savetodavni, rekla je danas šefica misije Euleks Aleksandra Papadopulu.

Posle 15. juna ove godine, mandat EULEKS-a na Kosovu biće savetodavni, navodi se u saopštenju, prenela je Koha ditore.

Papadopulu se sastala sa kosovskim premijerom Ramušom Haradinajem, koji je istakao da je kosovska vlada posvećena svom putu vladavine prava. 

Na sastanku je bilo reci i o stalnim naporima kosovske vlade na polju jačanja vladavine prava, kao centralnog stuba za ekonomski razvoj i evropske integracije.

Haradinaj se zahvalio šefici Euleks na radu i njenom angažovanju u pogledu poboljšanja pravosudnog sistema.

(VIDEO) SRPSKA SE PONOSI SVOJOM VOJSKOM! Dodik: Ukidanje VRS bila je istorijska greška, za ne daj Bože tu je TREĆI PEŠADIJSKI PUK!

Podsetimo, misija EU je tokom svog mandata nebrojeno puta optužena za korupciju i kriminal, posebno visokih službenika i funkcionera Euleksa na Kosovu i Metohiji. 

ZA NEMCE TAJNI DIL KVINTE O KOSOVU NE VAŽI: Kirhbaum: EU odluke donosi na parlamentaran, a ne na "egzekutivan" način!

Mediji i na Kosovu i u Srbiji pisali su da je EULEKS je sarađivao sa mafijom umesto da je bio delilac i promoter pravde na Kosovu i Metohiji.

Beta/Fotomomtaža

Evropskoj i srpskoj javnosti poznati su neverovatni slučajevi korupcije i primanja mita tužioca i sudija i drugih visokih zvaničnika Euleksa, koji su na Kosmetu trebali da afirmišu vladaninu prava, zakonitost i pravednost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jova

pre 5 godina

Oteto prokleto,šta čovek sije to će i žnjeti,ničija sila Bogu nije mila, ko kome kopa jamu sam će u nju upasti,neprijatelja svoga narani i napoji.čineći to,živo ugljevlje stavljaš mu na glavu. ne sveti se na neprijatelja svoga, Bog kaže ljubljeni moja je osveta, to su reči Božje iz Božjega zakona Biblije, pravedan i pošten narod će to poštovati i razumeti ,a nepravedan i nepošten narod to neće da poštuje i neće razumeti. Bog će suditi svakom prestupniku.

deda Raša

pre 5 godina

Ko leti za muhom, obavezno padne i u g...o.

Giša

pre 5 godina

Znači pd tada počinje završna borba za nezavisnost.Eto šanse da se vrati oteto.

Saradžogla

pre 5 godina

Албанци су раније протерали прво русе па кинезе.Једва су се спасили бежанијом.Позову те да им помогнеш па када виде да ниси им постао роб онда - УДРИ! Запамтите шта вам пише стари Џоле амери ће из БОНДСТИЛА се једва спасити бежањем у Ниш одакле ће их руси спасити.Да ти бомбардујеш спасиоце својих авијатичара се дееееебело плаћа проклетство.Наилази време када ће Европа Путину да љуби дупе!Само заковрне онај венти за плин и има да певаш Каљинку до зоре.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija