• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

11.05.2018

22:52

 LIDER PSG SE HVALI PRLJAVIM VEŠOM! Janković: Šule me prevario, pa sam i ja njega, NEĆU DA TRPIM ĐILASOVE UCENE!

Politika

LIDER PSG SE HVALI PRLJAVIM VEŠOM! Janković: Šule me prevario, pa sam i ja njega, NEĆU DA TRPIM ĐILASOVE UCENE!

Podeli vest

Propali dosovski predsednički kandidat, lider PSG Saša Janković tvrdi da ga je šef DS Dragan Šutanovac prevario, zbog čega je on potom morao da prevari njega!?!

Janković je priznao da je Šutanovčev uslov da ga podrži na predsedničkim izborima prošle godine zaista bio da on ne formira novu partiju.

- Priznajem, prećutao sam da me je DS podržao uz uslov da posle izbora ne pravim partiju. Ali posle glasanja, demokrate su me pozvale na Glavni odbor i samo potapšale po ramenu. Kad sam shvatio da je za rukovodstvo te stranke 'to bilo to', počeo sam da pravim PSG. Ni to im nije bilo pravo, bunili su se... - rekao je Janković u intervjuu za "Nin", dodajući da DS nije želeo u opozicioni savez i da je tvrdio da su rezultati predsedničkih izbora njihov uspeh, a ne njegov.
- Oćutao sam i to. Demantovali su ih tek izbori u Beogradu, ali šteta je već načinjena - podvukao je Janković.

mojugao

VLADAN GLIŠIĆ NARODNA MREŽA
Jedan broj birača spreman je da glasa za neki novi pokret. Janković i mnogi drugi su šansu propustili. Sada vuku poteze sitne političke trgovine.

Lider PSG rekao je i da Đilas ne može na silu da ih utera u savez, jer ultimatume ne prihvata.
- Đilasov predlog nije dovoljno dobar i to nisam ocenio samo ja već i predsedništvo PSG. To smo rekli pod pritiskom da se izjasnimo, nakon što je Dragan napisao da je bilo dovoljno vremena i da nema spremnosti da dalje razgovara, niti ima mesta za druge predloge. Pokušao sam da ublažim saopštenje PSG, ali na sreću nisam uspeo. Bili su u pravu... - naveo je Janković.

I dok se Šutanovac i Đilas nisu oglašavali, analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje da Janković definitivno ide sam protiv svih.
- Janković izgleda i dalje misli da je najjači lider. On ima ambiciju, ali nema kondiciju. Nema on nikakvu politiku i zato će uskoro biti deo političke prošlosti - zaključuje Stanković.

STARLETAN! Saša Janković postao fotomodel!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija