• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

14.05.2018

11:49

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Osiromašeni uranijum je veliki regionalni problem!

Politika

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Osiromašeni uranijum je veliki regionalni problem!

Podeli vest

Milan Dobromirović, urednik političke rubrike Informera, rekao je na televiziji Pink, da bi sve zemlje koje imaju problem zbog osiromašenog uranijuma trebalo da se udruže i da se napravi zajednička komisija da se vidi koliko je NATO uništio ovaj region

- Osiromašeni uranijum bi trebao da bude jedan veliki regionalni problem. Sve zemlje koje imaju problem bi trebale da se udruže i da napravimo zajedničku komisiju i da vidimo koliko je NATO uništio ovaj region. Italijani su se ohrabrili da pričaju o tom problemu i mi smo se ohrabrili i treba videti šta može da se uradi – rekao je Dobromirović.

Govoreći o situaciji na Kosovu i Metohiji, urednik političke rubrike Informera je rekao:

- EULEKS odlazi sa Kosova, Kfor je isto najavio odlazak. Međunarodna zajednica se povlači definitivno sa Kosova. Dobiće vojsku, pošto NATO više nema ništa protiv da pokrajina dobije svoje vojnike. I to sve ide ka zaokruživanju nezavisnosti. Predsednik je rekao da nas čekaju jako teški pregovori, težak period. Ne znam šta je rešenje – rekao je Dobromirović.

Prema njegovim rečima, Albanci neće kompromis, imaju vetar u leđa i misle da ceo zapad stoji uz njih, što, kako kaže, nije daleko od istine.

- Srbiju čeka težak period, i pitanje je da li ćemo i kako rešiti problem Kosova– rekao je Dobromirović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sara

pre 5 godina

Više od pola sveta nije priznalo tu navodnu državu i medju njima su svetske sile. Rešenje je ništa ne potpisivati. Silom su je oteli. Sada su jači, ali se sve menja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija