• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.05.2018

21:59

SNS ČAJETINE: Stamatovićeva politika smanjila plate i penzije!

Politika

SNS ČAJETINE: Stamatovićeva politika smanjila plate i penzije!

Podeli vest

Opštinski odbor SNS Čajetine poručio je večeras predsedniku opštine Čajetina Milanu Stamatoviću da je politika rasprodaje, zaduživanja i korupcije koju on sprovodi u opštini Čajetina dovela do smanjenja plata i penzija, pa ga zato sada "boli" svako njihovo povećanje

Čajetinski SNS u saopštenju navodi da Stamatović opštinski budžet preko 80 odsto puni prodajom zlatiborskih parcela neposrednom pogodbom, a "svoj džep tačno 100 odsto".

- Verovatno mu ove činjenice daju "legitimitet" da priča o ekonomiji, poštenju i čuvanju zemlje. Možda mu je taj "legitimitet" dala i krivična prijava DRI od 10.01.2014.godine zato što je nenamenski potrošio preko 50 miliona dinara budžetskih sredstava - ukazuje SNS Čajetine u saopštenju.

Oni takođe pitaju i zašto je Opština Čajetina bez raspisanog javnog oglasa o pribavljanju nepokretnosti, donela odluku da kupi poslovni prostor za više od 50 miliona dinara (tadašnjih 500.000 evra protivvrednost).

OO SNS traži i objašnjenje Stamatovića kako je prodao pijacu na Zlatiboru pa se za isto parče zemlje sudio i povratio u opštinsko vlasništvo, ali uz obavezu da kupca obešteti za više stotina hiljada evra. 
Stamatović je ranije danas u saopštenju izneo tvrdnju da se Aleksandar Vučić pre četiri godine "zaklanjao iza naloga Međunarodnog monetarnog fonda" kada su penzionerima smanjene penzije, a da sada odbija da prihvati njihov zahtev da se zakon o smanjenju penzija ukine.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 5 godina

Mi u Bosilegradu najbolje znamo sta i kako rade lokalni serifi. Oni bahato i nemilisrdno trose narodne pare u cilju ocuvanja sopstvene fotelje, unisravajuci sredinu

Petar Pan123

pre 5 godina

Mi u Bosilegradu najbolje znamo sta i kako rade lokalni serifi. Oni bahato i nemilisrdno trose narodne pare u cilju ocuvanja sopstvene fotelje, unisravajuci sredinu

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija