• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.05.2018

11:31

SKANDAL PRED KRALJEVSKU SVADBU! Otac Megan Markl ipak ne dolazi na venčanje?

Showbiz

SKANDAL PRED KRALJEVSKU SVADBU! Otac Megan Markl ipak ne dolazi na venčanje?

Podeli vest

Britanska kraljevska palata nije potvrdila, ali ni negirala da li će otac Megan Markl prisustvovati venčanju u subotu, odnosno da li će do oltara dopratiti verenicu britanskog princa Harija

Do venčanja je ostalo pet dana, a američki magazin TMZ objavio je da Tomas Markl neće prisustvovati venčanju nakon što je otkriveno da je snimao fotografije pripreme venčanja za jednu paparaco fotografsku agenciju. 

Isti list pisao je i da je Tomas Markl pre šest dana doživeo srčani udar zbog koga neće doći na venčanje, kao i da je on sam rekao da neće doći da ne bi sramotio svoju ćerku ili kraljevsku porodicu. 

Povodom svega toga oglasila se i Kensington palata, koja je saopštila da princ Hari i njegova verenica Megan Markl mole javnost za razumevanje i poštovanje. 

(VIDEO) NEKA NOVA PRAVILA: Hari i Megan šokirali fanove izborom pesme za prvi ples!


 - Ovo je veoma ličan trenutak za gospođicu Markl u danima pre venčanja. Ona i princ Hari ponovo traže razumevanje i poštovanje i za gospodina Markla u ovoj teškoj situaciji -  navodi se u saopštenju iz Kensingtom palate, prenosi Rojters. 


Kako se navodi, portparol kraljevske palate nije negirao niti potvrdio da li će otac Megan Markl prisustvovati venčanju, odnosno da li će dopratiti ćerku do oltara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija