• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.05.2018

16:51

ĐURIĆ: Janković je ponovo ispao smešan!

Politika

ĐURIĆ: Janković je ponovo ispao smešan!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavio je danas da je lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković pozivajući predsednika države Aleksandra Vučića da iznese svoje viđenje kosovskog problema "još jednom demonstrirao neznanje i političku nezrelost"

- Da zna išta o diplomatiji i pregovaranju, Janković bi znao i da se u pregovaračkim procesima nikada ne licitira direktno i javno sa predlozima, jer to niti je korisno, niti je ozbiljno, niti je pristojno - kazao je Đurić u pisanoj izjavi.

Janković je ranije danas pozvao Vučića da iznese svoje viđenje rešenja kosovskog problema ili da kaže "da li je nesposoban da formuliše neko rešenje ili se plaši da kaže šta je obećao pre sedam godina da bi došao na vlast".

- Svi u Srbiji od čistača preko akademika, episkopa, vladika, nevladinih organizacija, glumaca, opozicionih političara, izneli su svoje vidjenje rešenja kosovskog problema, svi osim jednog čoveka - Aleksandra Vučića - rekao je Janković.

Đurić je kazao da ono što Janković prepoznaje kao prenemaganje jeste "odgovornost i diplomatska odmerenost".

- Naša država će, razume se, istupiti sa određenim predlozima u trenutku kada za Srbiju to bude najpogodnije - kazao je Đurić, koji je direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

On je kazao da vodjenje države nije zabavni program i rijaliti-šou, a da državne poslove trenutno obavljaju ozbiljni i odgovorni ljudi kojima nije blizak Jankovićev egzibicionistički stil bavljenja politikom.

- Siguran sam da čak i Janković, kao rado viđen gost u pojedinim ambasadama, zna ponešto o diplomatskoj praksi, ali da po svom starom estradnom običaju nastoji da bude duhovit. Uspeo je samo da ispadne smešan - naveo je Đurić.

Ocenio je kao očigledno da je jedini Jankovićev program nudjenje da prizna nezavisnost Kosova i Metohije u trenutku kada takav stav direktno ruši pregovaračku poziciju Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar

pre 5 godina

Taj Jankovic je jedan neuspeo udbaski eksperiment. On moze da bude samo dobar pandurski taster. Politicar sigurno NE .

buba

pre 5 godina

Jankovic velika neznmalica I veliki provokator koji skrece paznju na sebe .

Bojan

pre 5 godina

Kad god Janković pokuša da nas zadivi svojim "genijalnim" izjavama on uvek ispadne predmet podsmeha.

Dejan

pre 5 godina

Jankovic uvek ispadne smesan kad izjavi takvu glupost!

Andrijana

pre 5 godina

Ogromno neznanje, da je adekvatan politicar koji gleda interes Srba na Kosovu kao i Srbije u buducnosti ne bi ovako nesto izjavio. Ali on to svakako nije, nije za politiku i ne treba obracati paznju na njega.

Nada

pre 5 godina

Strasno!Gospodin Jankovic bi da se bavi politikom ,ali nije u stanju da se edukuje i savlada sve ono sto je potrebno i sto se od njega ocekuje,pa uvek ispada smesan,zbog svog neznanja!

kristinad

pre 5 godina

Janković uvek ispadne smešan i očigledno mu niko ne skreće pažnju na to.Samo se blamira.

Branko

pre 5 godina

Mozda je tako ali nismo mi culi "" tvoje misljenje Jankovicu"" !!!!!????? Iako ga mozda nisi izrekao javno ali se sigurno podudara sa misljenjem USA zlikovaca!!!!!!????? Ti nekog pozivas na red a nisi u stanju da obuzdas ni ono malo tvoje zene vec se grcis po hotelskim sobama!!!!!!!!??????

Branko

pre 5 godina

Jankovicu znamo mi tebe, moras malo da provociras predsednik i opravdas te svoje USA dnevnice!!!!!!?????

Miljana

pre 5 godina

Da je trebao da bude na pravom mestu, bio bi, obzirom da nije, dzabe se bruka.

anamarija

pre 5 godina

Djuric je u pravu, i ne samo da je ispao smesan nego se i jako osramotio.

anamarija

pre 5 godina

Jankovic svakom svojom izjavom sve vise tone u ocima gradjana.

kornjacarade

pre 5 godina

janković je sam po sebi smešan .čovek hoće nešto pa ispadne smešan

Mita

pre 5 godina

Jankovic u poslednje vreme uspeva da mu se citava nacija smeje.

Mita

pre 5 godina

Kao i obicno, Jankovic se uplice tamo gde ga niko nije pozvao. Izgleda da njemu nije jasno kako se vode drzavnicki poslovi.

viki

pre 5 godina

Jankovicev stav je uvek kontra od stava vlade. Nije njemu vazno da li je to dobro za Srbiju bitno da je suprotno misljenju Aleksandra Vucica.

ceca

pre 5 godina

Jankovic se oseca zapostavljeno pa zeli svojim glupim izjavama da privuce paznju na sebe.

dragan

pre 5 godina

On i njegovo istupanje uvek su smešni za većinu građana.

kiki

pre 5 godina

Jankovic se uvek javi da se ispali i da pokaze svoje ogromno ne znanje...samo napred sa dokazima ...pa opozicionar sami o sebi govore, netreba niko drugi...

Zare

pre 5 godina

Jankovic je obican diletant. Izgubio se covek u vremenu i prostoru. Sada njime drugi komanduju.

Marijana

pre 5 godina

Nista novo od Jankovica, smesan kao i svaki put. Laz, manipulacija i vredjanje, to je sve sa cim ovaj covek raspolaze. Gledao je, i uvek ce gledati samo svoj interes.

Srđan

pre 5 godina

Za Jankovića se može reći da je tipičan društveni parazit. Ne poštujem ga još dok je obavljao funkciju zaštitnika građana. Još jedan u nizu ideologa i filozofa. Niko ne obraća pažnju na njega. A o izjavama je suvišno pričati.

sanja

pre 5 godina

Jnkovic je jedan priuceni glumac koji obmanjuje sve oko sebe.

kontesanera

pre 5 godina

Nije odgovorno i ozbiljno u javnost izlaziti sa prostim rešenjima i predlozima kao što to stalno čini Janković

Todor

pre 5 godina

A kad Jankovic pa nije ispao smesan? Tj mozda malo gresim, nije bas uvek smesan, vise je glup.

Vera M

pre 5 godina

Ponovo smešan, po ko zna koji put, a sigurno nije poslednji!

sara

pre 5 godina

markane nije on ispao smesan, on se smesan rodio i takav je ceo zivot

kralj

pre 5 godina

Janković bi trebao da prekine sa provokacijama.Nije nikome interesantan.

Maja

pre 5 godina

Politicari kojima je iskreno stalo do interesa Srbije, ucestvovace u razgovorima o KiM i iznecu svoje misljenje, a predsednik ce svoje misljenje izneti kad bude naj povoljnije za Srbiju.

Ivana

pre 5 godina

Takvog coveka i da se potrudi, niko ne moze da dozivljava ozbiljno.

olja

pre 5 godina

Sramota da ovako nesto izjavi, sve vise propada ovaj Jankovic vise ne zna kako da privuce paznju na sebe pa ide u sve gore izjave,

Mihajlo

pre 5 godina

Neki političari očigledno ne znaju pravo značenje reči "politika". Ako Janković ume bolje, zašto nešto nije preduzeo zarad svoje države?

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija