• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.05.2018

17:42

KO O ČEMU, ĐILAS O FAŠIZMU I DIKTATURI?!

Politika

KO O ČEMU, ĐILAS O FAŠIZMU I DIKTATURI?!

Podeli vest

Dragan Đilas gostovao je danas u jutarnjem programu televizije N1 gde je nekoliko puta ponovio da danas živimo u fašizmu i diktaturi, navodeći navodne primere fašizma

Zaboravio je među tim primerima da navede pravi primer fašizma. Fašizam je kada Dragan Đilas, kao gradonačelnik Beograda, koristi decu Srbije praveći kuću „Velikog brata“ u „Pionirskom gradu“ koju prikazuje u ugovorima kao „objekat za dnevni boravak dece“, a projekat „od opšteg društvenog interesa“. 

Kako nije sramota čoveka koji koristi decu Srbije za sopstveno bogaćenje, preko izgradnje „Velikog brata“, da drugima spočitava fašizam?! Đilas ne samo da je srpsku decu koristio za sopstveno bogaćenje, nego je i institucije države koristio za obračun sa političkim protivnicima o čemu se sam hvalio govoreći da su „svi njegovi neprijatelji u zatvoru“. 

Izveštaji Evropske komisije najviše argumenata daju da Đilas nema pravo ni o diktaturi da priča niti o slobodi medija, jer je za vreme njegove vlasti vladao „medijski mrak“.

Zanimljiva je njegova izjava da je istraživanje lopovluka danas fašizam. On kao da time implicira da su svi, koji od Đilasa traže pravdu zbog iskorišćavanja dece za njegovo bogaćenje, fašisti. Za sopstveni džep Đilasu i deca Srbije dobro dođu. Ko o čemu, Dragan Đilas o fašizmu.

ĐILASE, ZNAŠ LI GDE JE MRAMORAK? E to je mesto čiji su meštani pokazali DA NE POSTOJIŠ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 5 godina

Bas sam se danas zapitao a gde je ova nasa zuta-olos elita-lazova!!!!???? Ako ovako jos malo nastave oni ce postat umetnici jel smisliti toliko i takve lazi moze smisliti samo netko tko nije normalan( izgubljen slucaj u vremenu i prostoru)

kristinad

pre 5 godina

Opljačkao je Beograd i sada priča o navodnom fašizmu.Treba da ga je sramota.

Marko

pre 5 godina

Još osetimo poledice vlasti čiji je deo bio i Đilas, tako da bi za njega bilo bolje da ćuti i da ne daje glupe izjave jer narod nije zaboravio koliko su nas osiromašili i unazadili!

Dejan

pre 5 godina

Djilas prica bajke i basne a u te price vise niko ne veruje!

Mia

pre 5 godina

Neka gospodin Dilas prica sta hoce i kad hoce !Mislim da je neophodno istraziti svaki lopovluk,pa i njegov,pa makar on to nazivao fasizmom!

Ivana

pre 5 godina

Djilasa nema vise ko da saslusa pa ni njegovi koalicioni partneri, DS je unistio a i ostetio drzavu dok je bio na vlasti, pa sada trazi malo medijske paznje, ali mislim da njega niko vise ne konstatuje.

mima

pre 5 godina

Dragan Djilas nema parvo da govori o Fasizmu I diktaturi jer je pravio kucu Velikog Brata a vodio kao deciji boravak.

kornjacarade

pre 5 godina

nemogu da verujem šta sve ovaj čovek neće izgovoriti

sx

pre 5 godina

Đilas je zaboravio na diktaturu koju je on sprovodio.

hamekame

pre 5 godina

Zar se još uvek reaguje na njegove prazne reči?

Branko

pre 5 godina

Nije njemu lako, kao dete u slasticarni a niste ne moze da dobije!!!!!????? Narodn poslovica: Sad bi mogao da se ugrize za s*pak, djubre fastisticko!!!!!?????

Feđa

pre 5 godina

Đilas je zlo koje hoda u nedostatku argumenata ili bilo čeka on ima obraza da spominje fašizam.

Mile

pre 5 godina

Svako mpže da priča o diktaturi samo Đilas da o tome ne govori ništa.

djordje

pre 5 godina

Gadno je to kad imas vlast pa izgubis,navike ostale a fotelje nema.

daca

pre 5 godina

O cemu i kome ovaj Đilas prica, narodu sto ga je izdao, on prica o fasizmu, unistio sve pred sobom, ostavio Srbiju na cedilu...Sad pametujeeee...Ne treba da se pojavi na TV-u koliko je ogorcen narod na njga.kakav bre fasizam...pa on za drugo ni ne zna...

dragan

pre 5 godina

Nismo zaboravili šta je Đilas radio dok je bio na vlasti.

sandra

pre 5 godina

Samo Đilas neka ne prica o postenju..Sramota treba da ga bude i da se ne pojavljuje ni na jednoj televiziji.

Sale

pre 5 godina

Đilas je sam diktator, a fašizam mu se opet priviđa. Sve je to izgleda posledica onakvog debakla na izborima...

elazivkovic

pre 5 godina

Ovaj Djilas prica o fasizmu... pa on je kao Hitler raazbucao je rome

Miki

pre 5 godina

Za mene je najgori oblik fasizma bio period nakon petog oktobra 2000. godine, kada smo totalno opljackani. Deo kriminalaca iz tog perioda sada zamenjuju teze, a medju njima je normalno i Djilas.

Borko

pre 5 godina

Sto nije (Djilas) govorio o petooktobarskoj dikataturi i pljacki koju su sproveli u Srbiji, nakon petooktobarskog puca 2000. godine?

Orleanka

pre 5 godina

Nije bilo gore, ni veće diktature, nego kada je Đilas bio gradonačelnik!

Bojan

pre 5 godina

Đilas je istrošeni političar koji pokušava bombastičnim izjavama da skrene pažnju javnosti na sebe.

Miona

pre 5 godina

Šta će čovek, ima para a narod ga neće. Teško je da shvati to usijana glava. Neka počne da se bavi humanitarnim radom i postane dobrotvor mnogim porodicama sa više dece. Nije trebao da sluša Miškovića. Nisu pare garant za sreću i lično zadovoljstvo.

Spasojevic

pre 5 godina

Mislim da nema vise sta da kaze ovo su poslednji trazaji.

milica

pre 5 godina

Pa on je bio najveći diktator dok je bio gradonačelnik

MISA

pre 5 godina

DJILASA TREBA SAMO DA BUDE SRAMOTA POSLE SVEGA STO JE URADIO.I NAJBOLJE MU JE DA CUTI DA NISTA NE PRICA VISE U VEZI POLITIKE I NARODU SRBIJE.

sanja

pre 5 godina

Djilas pokusava nesto, a ni sam nezna sta. Jadno i bedno je videti ga.

kontesanera

pre 5 godina

Đilas i nema neke konkretne predloge za dobra rešenja pa se poziva na ona prastara poput kritikovanja vlasti da vrši diktaturu, a nema većeg diktatora od njega.

Marina

pre 5 godina

Priča o fašizmu i diktraturi, a ne ume ni da ih objasni! Lepo, Boga mi!

Una

pre 5 godina

Djilasu bi bolje bilo da cuti, jer sve sto kaze nema veze sa vezom.

Milana

pre 5 godina

Djilas je poludeo nacisto, ocigledno je izgubljen u prostoru i vremenu.

Petar

pre 5 godina

Kada bi poredio period kad je Djilas vodio ovu zemlju i sadasnje stanje u zemlji otvoreno vam tvrdim da smo sada u blagostanju. Hvala bogu pa on više nije na vlasti.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija