• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

19.05.2018

15:09

VIDI KAKO MI JE DOBRO BEZ TEBE! Da li biste POZVALI BIVŠEG momka/devojku na svadbu i kada je okej otići na njihovo venčanje?

Ljubav

VIDI KAKO MI JE DOBRO BEZ TEBE! Da li biste POZVALI BIVŠEG momka/devojku na svadbu i kada je okej otići na njihovo venčanje?

Podeli vest

Javnost, ali i svi prisutni, ostali su u čudu kada je na venčanje princa Harija i Megan Markl stigla njegova bivša devojka Čelsi Dejvi

Ona se pojavila na ceremoniji venčanja u prelepoj cvetnoj haljini, a nismo mogli da se ne zapitamo: da li je ok pozvati bivše na venčanje?

Mišljenja su podeljena, pa među komentarima na vest o dolasku Čelsi na venčanje bivšeg dečka ima i onih koji podržavaju njen dolazak, ali i onih koji to vide kao nešto čudno i neprijatno.

ŽENE PRESUDILE: Muškarci, ovo je najseksepilniji deo vašeg tela!

Postoji više razloga da se pojavite na venčanju vašeg bivšeg dečka ili devojke. Jedan od sebičnijih je da svima pokažete koliko ste vi fantastični i iznad situacije jer kako kažu "srećan život nakon raskida je najbolja osveta". Drugi razlog je taj što su venčanja odlična za upoznavanje novih ljudi, pa se možda i vaša srodna duša nalazi baš na tom venčanju. Jedan od razloga, sa kojim smo mi saglasni u potpunosti, jeste da je u redu otići na venčanje bivšeg partnera ukoliko ste ostali u dobrim odnosima i želite da prisustvujete njegovom ili njenom najsrećnijem danu u životu.

pixabay.com

S druge strane, razlozi da ne zovete bivše na vaše venčanje i da ne idete na venčanja kod bivših su takođe brojni. Mišljenje da bivši ne mogu da budu prijatelji ponekad ima smisla. Koliko god da ste vi ok i da ste raskrstili sa njim ili njom, srce ume da nas iznenadi. Uz to, prošlost uvek može da nas rastuži pa bi bilo bolje poštedeti i sebe i druge neprijatnih scena. Nema potrebe da bilo šta pokazujete ili dokazujete nekome s kim ste raskinuli. "Vidi kako mi je dobro bez tebe" stav nij eza venčanja, a nije fer ni prema osobi sa kojom tog dana stupate u brak.

(FOTO/VIDEO) REKLA JE "DA"! Završena ceremonija kraljevskog venčanja princa Harija i Megan Markl!

Ukoliko je to veza koja se zamalo nije završila brakom onda tu bivšima nema mesta. Gledati druge kako zauzimaju vaše mesto neće vam ništa olakšati. Razlog da bivši ne budu na listi zvanica je svakako prevara kao razlog za vaš raskid, pogotovo ako se venčavate za osobu sa kojom ste varali ili se taj neko venčava sa nekim s kim je imao aferu dok ste bili u vezi. Tužno, tužno, tužno!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija