• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.05.2018

17:16

VOJSKA SRBIJE UDARA NA NATO, DUŽNA JE DA TO DECI SRBIJE! Istraživaće posledice bombardovanja!

Politika

VOJSKA SRBIJE UDARA NA NATO, DUŽNA JE DA TO DECI SRBIJE! Istraživaće posledice bombardovanja!

Podeli vest

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije aktivno će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin na manifestaciji Balkanski skok prijateljstva 2018.

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije aktivno će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin na manifestaciji Balkanski skok prijateljstva 2018.

- Vojska Srbije je to radila i odmah nakon 1999. godine, ali je to u jednom trenutku zaustavljeno i više se niko nije bavio tom zaista važnom temom, i za nas ali i za budućnost naše dece. Ministarstvo odbrane učestvuje u Komisiji koju je formirala Vlada Republike Srbije, ali će sa velikim zadovoljstvom učestvovati i u Komisiji koju je formirala Narodna Skupština - rekao je Vulin.

(VIDEO) KO KRENE NA PUTINA ČEKA GA KOŠMAR: Šveđani ne vide silu koja bi mogla da pobedi Rusiju!

Kako je rekao, Ministarstvo će dati sve podatke kojima raspolaže, i učiniće sve da se do istine dođe i da se zna kako će se posledice bombardovanja odnositi na sve nas, ali i ko je odgovoran za sve što se desilo.

VUČIĆ ZA EL PAIS: Putin je prijatelj Srbije i POŠTUJE NAŠ PUT PREMA EVROPSKOJ UNIJI!

Inače, Vulin je tokom manifestacije "Balkanski skok prijateljsta 2018" skočio padobranom s 3.000 metara, navodi se u saopštenju Ministarstva. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 5 godina

Imam osecaj ,da se u nasoj Srbiji napacenoj ,uvek svi vise pitaju ,odlucuju od nas samih Srba pravoslavaca .Zato ili nas nema ili kasnimo u svemu .Kada bi mi znali sta hocemo .Polomise nam se televizije o prenosu i prikazivanju kojekakvih vencanja ,od onih koji su nam najvise zla naneli u istoriji .

Margo

pre 5 godina

Upravo tako. Mada, uvodjenje zakona o dozvoli GMO-a je vrlo stetno, i mnogo vise od uranijuma. Geneticar sam po struci, i jako dobro znam sta sam izjavila, mada se to mnogima nece svideti.

Vladeta

pre 5 godina

Ne vidim svrhu svega ovoga. Kao da se ne znaju posledice bombardovanja osiromašenim uranom pa ćemo mi sad da to dokažemo. I kad dokažemo šta ćemo sa tim? Da se slikamo!

zoran

pre 5 godina

Nije služio vojsku a sad skače sa padobranom.

Ana

pre 5 godina

---- Nemojte povrsno i nedovoljno informisano gledati na nameru nase drzave da tuzi Nato i sve one koji su ucestvovali u napadu na nas, tim D. URANIJUMOM. Jednostavno, to je odpad iz Nuklearnoh centrala, i dalje 90% radioaktivan, pa se zato pokusava naci nacin izolacije toga od ljudi, ( a jos nije nadjen!). Englezi i Amerikanci su proizveli to oruzje, zbog njegove puno jace eksplozivne moci. ---- A glavni stetni uticaj toga Urana je od momenta esplozije, pa nadalje udisanjem i kontaminiranjem svega itd. veoma dugorocno…Dok se njegovo prisustvo u organizmu, obicnim analizama urina i krvi, moze dokazati samo prvih nedelju dana. Jer kasnije ulazi u celije i tamo vrsi svoj dalji stetni uticaj……. ---- Ta nasa tuzba ima visestruki veoma vazan znacaj! I to ne samo zbog toga 1)KO CE JE ILI NECE PRIZNATI, 2)I PRIZNATI TOKSICNO DEJSTVO TOGA URANA / 3)LI NAM ISPLATITI OSTETU!!! ---- Vec je ta nasa tuzba 4)vazna i zato sto se nikada ranije niko na svetu nije usudio DA TE ODGOVORNE IKADA TUZI, ni za ovo - niti za mnoge druge uzasne stvari….. A EVO BAS MI, TOLIKO OD NJI OCRNJENI...MI BAS fokusiramo ponovo paznju sveta, ovoga puta na NJIH i na ovo pitanje, bukvalno NJIHOVOG KRSENJEA ZAKONA O NEKORISCENJU ZABRANJENOG HEMIJSKOG ORUZJA!!! ---- Mi tako ponovo izvlacimo to pitanje ispod tepiha, gde su ga oni nagurali uz pomoc belosvetskih raznih politicara i ogomnog masmediaaparata, koji takodje poseduju….

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija