• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

21.05.2018

07:50

(VIDEO) MUZIKA I ŠAMPANJAC U ZADRUZI: Ovako su učesnici reagovali kada su saznali da se rijaliti produžava!

Rijaliti

(VIDEO) MUZIKA I ŠAMPANJAC U ZADRUZI: Ovako su učesnici reagovali kada su saznali da se rijaliti produžava!

Podeli vest

Veliki šef odlučio je da se najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", produži do 20. juna. Do tada će vaši omiljeni učesnici boraviti na luksuznom imanju nadomak Beograda, a na samom početku večeri zadrugari su to i saznali

Ognjen Amidžić došao je u Belu kuću i sa sobom doneo pismo Velikog šefa, kao i šampanjac kako bi svi zajedno nazdravili.

Printscreen TV Pink

- Dragi zadrugari, molimo vas za trenutak pažnje. Ono što ćete čuti u ovom pismu je jedna od najvažnijih informacija koju ste dobili od kada ste se uselili u Zadrugu. Uzimajući u obzir činjenicu da smo svi zajedno oborili sve rekorde gledanosti i da je Zadruga postavila potpuno nove standarde kada se govori o rijaliti šou programima, doneli smo veoma važnu odluku. Zbog nezapamćenog interesovanja i na zahtev gledalaca koji danonoćno prate dešavanja u vašem malom gradu doneli smo odluku da veliko finale Zadruge bude 20. juna. Dakle, 20. jun je datum kada ćemo svi zajedno saznati ko je pobednik prvog serijala Zadruge. Pozdrav i mnogo sreće, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Printscreen TV Pink

Reakcije zadrugara su bile potpuno neočekivane. Jedni su se radovali i odmah odluku nagradili aplauzom, dok se kod drugih videla zabrinutost na licu.

Printscreen TV Pink

- Nećemo kući! Nećemo kući - povikali su zadrugari kada im je puštena muzika.

Printscreen TV Pink

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17