• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2018

21:38

SRPSKA DESNICA: AMERIČKA N1 TELEVIZIJA VRŠI TROVANJE DECE! "BITKA NA DRINI" JE DRUŠTVENA IGRA KOJA UČI MLADE O SLAVNOM NASLEĐU PREDAKA JUNAKA!

Politika

SRPSKA DESNICA: AMERIČKA N1 TELEVIZIJA VRŠI TROVANJE DECE! "BITKA NA DRINI" JE DRUŠTVENA IGRA KOJA UČI MLADE O SLAVNOM NASLEĐU PREDAKA JUNAKA!

Podeli vest

"Slobodni građanin" Miša Vacić prisustvovao je takmičenju u društvenoj igri za decu "Bitka na Drini" tokom proslave Dana osnovne škole u "Jelena Ćetković" na Zvezdari

U okviru proslave Dana škole, organizovano je takmičenje i promocija strateške društvene igre "Bitka na Drini".

- "Bitka na Drini" je društvena igra kroz koju mladi naraštaji, igrajući je, uče o svojoj istoriji i slavnom nasleđu predaka junaka. To je igra napravljena od Sabora udruženja boračkih i veteranskih udruženja Srbije sa parolom da: „rat ostane zauvek samo igre - rekao je predsednik Srpske desnice, Miša Vacić.

Nasmejani osnovci su konačno imali priliku da nauče jedan deo srpske istorije kroz edukativano zabavan način. Najverovatnije da (američka) Televizija N1 ne bi ni reagovala, da igra ipak ne veliča srpsku nacionalnu istoriju. Opšte poznata činjenica je da je uređivačka politika ovog slobodnog medija zasnovana (isključivo i samo) na antisrpskoj i antidržavnog kampanji.

Ovim putem podsećamo novinare i urednike N1 da je za verodostojnost priloga potrebno imati realne osobe, a ne izmišljene i zabrinute roditelje koji (gle čuda!) o Miši Vaciću tvrde da je osuđivan kriminalac. Gospodo, to su ipak teške reči! Miša Vacić je osuđivan isključivo i samo zbog propagiranja srpske nacionalne politike od strane izdajničkog žutog režima. Lažni NN roditelj tvrdi da je Vacić deklarisani nacionalista. Jeste. I u tome zaista nema ništa spornog. Nacionalizam znači privrženost sopstvenom narodu i njegovim interesima.

Pošto se N1 poziva na konvenciju Ujedinjenih nacija o pravima deteta, jer je zabranjeno stranačko delovanje u školskim prostorijama, dužni smo i informaciju – Srpska desnica je Udruženje građana koje u svom statutu ima registrovano očuvanje nacionalnog identiteta srpskog naroda. A društvena igra „Bitka na Drini“ je donacija Sabora boračkih udruženja Republike Srbije.

S toga, u OŠ „Jelena Ćetković“ niko nije bio u funkciji predstavljanja politike. Tog dana u školi je predstavljena samo srpska mladost i rodoljublje. Srpska desnica sa ponosom ističe da će i u budućnosti podržati svaki vid promocije patriotizama među mladima.

Trovanje dece indoktrinacijom autošovinizma vrši YIHR kao i mnoge druge NVO, koje N1 često veliča.

Jasno je da je ovde problem igra koja uči decu ljubavi prema Srbiji. Miša Vacić kao osvedočeni patriota je iskorišćen samo kao povod za napad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mili

pre 5 godina

Bravo za Vacica, velikog Srbina, patriotu, borca za Kosovo, malo je takvih Obilica, ma gromada neopevana. Dajte coveku casu vode!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija