• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

22.05.2018

21:17

KLADIONICE NE VERUJU U ĐOKOVIĆA! Novak četvrti favorit na Rolan Garosu!

Tenis

KLADIONICE NE VERUJU U ĐOKOVIĆA! Novak četvrti favorit na Rolan Garosu!

Podeli vest

Kvota da će Đoković trijumfovati na Rolan Garosu 11,72. Bolje se kotiraju Dominik Tim i Aleksandar Zverev, a prvi favorit je Rafael Nadal

Najbolji srpski teniser Novak Đoković četvrti je favorit na Rolan Garosu! Uprkos dobroj igri u Rimu, kladionice ne veruju da je Đoković sposoban da osvoji grend slem u Parizu, koji počinje u nedelju, pa je prosečna kvota na njega čak 11,72 (na uloženih 100 evra dobija se 1.172).

Rafa iznad svih
Ako Nadal ostane zdrav, ne vidim nikog drugog ko bi mogao da podigne trofej u Parizu osim njegaBoris Beker, bivši trener Novaka Đokovića

Srpski as je 22. svetski teniser od ponedeljka, a na Otvorenom prvenstvu Francuske brani 360 bodova i četvrtfinale. Prošle godine je u ovoj fazi turnira izgubio od Dominika Tima.

Beker uz Rafu

Upravo je Austrijanac treći favorit za trofej u Parizu sa kvotom 10,26. Ispred njega je Aleksandar Zverev, čije šanse bukmejkeri procenjuju na 8,52. Nemac ruskog porekla je u Rimu igrao finale protiv Rafaela Nadala i umalo pobedio.

Pored toga, Zverev je trenutno prvi na godišnjoj ATP listi. Ipak, Nadal je apsolutni favorit za 11. titulu na Rolan Garosu i prosečna kvota na njega je 1,43. Španac je od početka sezone na šljaci slavio na tri od četiri turnira na kojima se pojavio.

Nemac Boris Beker i bivši Đokovićev trener takođe je uveren da Nadalu ove godine u Parizu nema ko da stane na put.

- Rafa je očigledan favorit da osvoji 11. titulu na Rolan Garosu. Daleko je ispred svih. Ima par ostalih koji proviruju iza ćoška, ali neću ni da ih imenujem jer ako Nadal ostane zdrav, ne vidim nikog drugog ko bi mogao da podigne trofej osim njega - kategoričan je Beker.

KVOTE ZA ROLAN GAROS

1. Nadal (Španija) 1,43
2. A. Zverev (Nemačka) 8,52
3. Tim (Austrija) 10,264. Đoković (Srbija) 11,72
5. Gofan (Belgija) 35,96

Uprkos ubeđenju da će upravo Nadal slaviti, Đoković je jasno stavio do znanja da ima mnogo vere u sebe, posebno posle polufinala u Rimu u kom se na visokom nivou borio upravo protiv Španca.

- Morate da igrate što više kako biste povratili nivo samopouzdanja potreban za borbu sa najboljima i osvajanje trofeja. Ali jedan meč, jedan turnir može da preokrene situaciju. Povratak u takmičarski ritam nije samo fizički nego i psihološki proces. Ipak, nije potrebno odgovarati na pitanje da li je Rafael Nadal glavni favorit na Rolan Garosu, znate odgovor - izjavio je Đoković, i dodao:

- Što se mene tiče, veoma sam zadovoljan kako sam igrao u Rimu i nadam se da ću istim tempom nastaviti na Rolan Garosu.

Biće 21. nosilac

Iako je 22. na ATP listi, Novak bi u Parizu trebalo da bude 21. nosilac, zbog toga što se na turniru neće pojaviti svetski broj dva, Rodžer Federer. Legendarni Švajcarac je odlučio da preskoči čitavu sezonu na šljaci kako bi bio spreman za Vimbldon.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija