• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.05.2018

12:31

(FOTO) VUČIĆ  SA DELEGACIJOM Odbora za evropske poslove Senata Republike Francuske: Srbija najznačajnija zemlja na Balkanu

Politika

(FOTO) VUČIĆ SA DELEGACIJOM Odbora za evropske poslove Senata Republike Francuske: Srbija najznačajnija zemlja na Balkanu

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom Odbora za evropske poslove Senata Republike Francuske sa kojima je razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i evropskom putu Srbije

Predsednik Vučić je obavestio članove Senata o ekonomskim reformama u Srbiji, kao i želji da jačamo pravnu državu kroz reforme pravnog sistema. 
On je istakao da je Srbija spremna da prihvati preporuke Venecijanske komisije i primeni dobra iskustva u cilju unapređenja vladavine prava, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima. 

Aleksandar Vučić Tanjug

Aleksandar Vučić

- Srbija je izuzetno posvećena reformama države kako bi u budućnosti postala ravnopravan partner, a punopravno članstvo u Evropskoj uniji jeste cilj Srbije - istakao je predsednik Vučić.

Žan BizeTanjug

Žan Bize

- Svesni smo značajne uloge koju Srbija ima na Balkanu - rekao je predsednik Odbora Žan Bize i dodao da Francuska razume težinu položaja u kojem se Srbija nalazi. On je pozdravio sve veći interes francuskih kompanija da ulažu u Srbiji.

VUČIĆ: Srbija neće menjati spoljnu politiku - AKO HOĆE DRUGAČIJE MORAĆE DA ME SKLONE!

Delegacija francuskog Senata će po povratku u Pariz sastaviti izveštaj, koji će uputiti predsedniku Evropske komisije Žan-Klodu Junkeru i predsedniku Evropskog parlamenta Antoniju Tajaniju, u kojem će izneti svoja zapažanja o napretku Srbije na evropskom putu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nadica

pre 5 godina

Covek se zaista trudi da svuda Srbiju prikaze kao dobrog i pozeljnog partnera i privuce investitore u nasu zemlju

Kiki

pre 5 godina

Srbija je najznajcajnika zemlja na Balkanu sto sa ponosom mozemo da kazemo.

Filip

pre 5 godina

Ovo je veoma pohvalno za nasu zemlju! Veliki napor je ulozen da bi se do ovoga doslo!

sale

pre 5 godina

Saradnja i dobri odnosi su veoma važni za dalji put Srbije u EU.

paramonte

pre 5 godina

Srbija je uvek bila,a narocito sada ,najznacajnija zemlja na Balkanu.

Mina

pre 5 godina

Drago mi je sto je Francuska uvidela koliko se borimo da ostvarimo sto brze uclanjenje u EU.

Nena

pre 5 godina

Srbiji je clanstvu u EU jako vazno i ona tome tezi.

BESLEU

pre 5 godina

Uobičajene priče ovakvih delegacija, kada se vrate u senat Francuske opet im je kriva Srbija.

seder

pre 5 godina

Ne treba da nas hvale ovde kod nas, francuski senatori to treba da čine pred Makronom i francuzima.

Irena

pre 5 godina

Eh konacno i mi da budemo znacajni, do sad smo bili 13to prase.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17