• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

24.05.2018

16:16

(VIDEO) DONALD TRAMP UŠAO U ZADRUGU! Predsednik Amerike stigao u rijaliti, učesnici se trudili da ga IGNORIŠU!

Rijaliti

(VIDEO) DONALD TRAMP UŠAO U ZADRUGU! Predsednik Amerike stigao u rijaliti, učesnici se trudili da ga IGNORIŠU!

Podeli vest

Već nekoliko dana unazad u Zadruzi traje zadatak "Neočekivane pojave", tokom kojeg zadrugari ne smeju da reaguju na njih kako bi do kraja rijaltija sebi obezbedili lagodan život. U okviru zadatka koji je nasmejao i zabavio ceo region danas je u Zadrugu ušao ni manje ni više nego predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp!

Čovek u odelu, sa maskom predsednika Amerike, prošetao je velelepnim imanjem nadomak Beograda, a zadrugare koje je sretao pozdravljao je na maternjem, engleskom jeziku!

TV Pink

Zadrugari su se potrudili da ignorišu Trampa, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija