• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.05.2018

18:30

JEREMIĆEVA ŠMINKERKA ODLEPILA: Novak Đoković nije Srbin jer grli drveće?!?

Politika

JEREMIĆEVA ŠMINKERKA ODLEPILA: Novak Đoković nije Srbin jer grli drveće?!?

Podeli vest

Šminkerka Jelena Maćić koju je, kako se sama pohvalila, Vuk Jeremić sinoć "izuo od alkohola", danas je tako "izuvena" na Tviteru napisala da Novak Đoković nije Srbin?!?

- Mi Srbi ne grlimo drveće. Mi poštujemo prirodu. Ne proseravajte mi se sa Novakom ovde. Vrh sportista... ali Srbin nije. I tačka - napisala je Maćićka, očigledno još mamurna od Jeremićevog izuvanja alkoholom od sinoć.

printscreen/Twiter


Podsetimo, Maćićka se sinoć pohvalila selfijem iz jednog luksuznog restorana uz poruku da će je Vuk Jeremić izuti od alkohola.

VUK JEREMIĆ REŠIO DA NAS IZUJE OD ALKOHOLA! Šminkerka Jelena Maćić uživa u bahaćenju lidera Narodne stranke!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
drago

pre 5 godina

Koja dijabola ,skim si onaki si,stara poslovica jos kad je covek pod narkoticima ustanju je svasta da se izlupta.

Branko

pre 5 godina

Nije ona kriva sto je bolesna!!?? Kakva stranka takvi i clanovi a NATO Vuk im je valda uzor!!!!????

Vla

pre 5 godina

Od kada prostakuse I alkoholicarke mogu da razlikuju ko jeste a ko nije srbin

BREŽANAC

pre 5 godina

Kakva je ona takav je i taj Vuk koji izuva sa pićem, mi srbi volimo životinje i prirodu ali ovu aždaju koju vidim pored twita neznam dali neko može da voli.

Sloba

pre 5 godina

Zasto ovoj spodobi dajete prostora u vasem listu? Najogavnije stvorenje ikada vidjeno. Ko je ona , da se o njoj pise? Neka se izivljava svojim recnikom na drustvenim mrezama,niko joj to ne brani. Ali pisati o njenim visokointelektualnim izjavama stvarno je smesno.

Zoran

pre 5 godina

Sa kime i radi cega se Vuk Jeremic i prateca klika druze i u kakvom stanju, ne bi me iznenadilo ako objave da je Srbija nestala, jer je to zapravo njihov zivotni san. Preporucujem: manje belog i alkohola.

nenad

pre 5 godina

Hik komentar, od hik likuse....meni bas odvratno. Svako se hvata tastature....ova i kad je trezna nema pojma o zivotu, a tek u haj-nehaj varijanti.

Mija

pre 5 godina

E blago njoj. Koliko je njoj dobro nisu u stanju utvrditi svi lekari ovoga sveta.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija