• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2018

20:37

RUGANJE ILI GOSPODSKI POTEZ? Ako Liverpul osvoji LŠ, osvojiće je i Kutinjo!

Fudbal

RUGANJE ILI GOSPODSKI POTEZ? Ako Liverpul osvoji LŠ, osvojiće je i Kutinjo!

Podeli vest

Čelnici Liverpula odlučili su da, ukoliko osvoje Ligu šampiona, medalju namenjenu pobedniku dobije i Filipe Kutinjo

Brazilac je zimu prešao u Barselonu iz Liverpula, za koji je u prvom delu sezone, u grupnoj fazi odigrao pet utakmica i postigao pet golova uz dve asistencije.

Prema pravilima UEFA, pobedniku sleduje 40 zlatnih medalja, dok poraženi dobija 30 srebrnih. Na klubovima je da odluče kome će ih dodeliti, a na "Enfildu" su odlučili da jedna pobednička ode Brazilcu.

Pitanje je samo da li mu Liverpul na taj način odaje priznanje za sve što je uradio za više od pet godina na "Enfildu" ili mu se ruga jer je pri prelasku u Barselonu rekao da u katalonskom klubu ima veće šanse da osvoji LŠ.

- Ne želiš da budeš u situaciji u kojoj tvoji igrači žele da odu u drugi klub, čak i kad je u pitanju Barselona. Teško je razumeti zašto igrači žele da odu u slabu ligu. vo, Suares i Kutinjo će gledati finale, a mogli su da ga igraju - rekao je vlasnik Liverpula Džon Henri


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija