• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

27.05.2018

16:40

TAJNI SASTANAK KOD MAKEDONSKOG PREMIJERA! CIA ruši Vučića iz Skoplja!

Politika

TAJNI SASTANAK KOD MAKEDONSKOG PREMIJERA! CIA ruši Vučića iz Skoplja!

Podeli vest

Amerikanac Erik Berns, savetnik Zorana Zaeva, 21. maja se sreo sa Sašom Mirkovićem, obaveštajcem Bobanom Jovanovićem i vlasnikom makedonske TV Nova Seadom Kočanom. Tema sastanka bilo rušenje vlasti u Srbiji. CIA iz Sofije u Skoplje već prebacila specijalni tim koji će rukovoditi ovom operacijom. Odvojeno 16 miliona evra. Za vođu opozicije izabrali Vuka Jeremića. Pobuna kreće iz Niša?!

Amerikanci su u ponedeljak 21. maja u Skoplju organizovali tajni sastanak na kojem je dogovarana strategija za rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove vlasti u Srbiji, otkriva Informer!

Protesti

Plan CIA predviđa demonstracije u manjim gradovima, koje biser potom proširile na Beograd

Od više nezavisnih, kredibilnih izvora dobili smo potvrdu informacije da je ovaj zaverenički sastanak organizovao američki državljanin Erik Berns, inače savetnik makedonskog premijera Zorana Zaeva.

16 MILIONA EVRA OPREDELJENO JE ZA OVU AKCIJU ZAPADA ZA RUŠENJE VUČIĆA

'Makedonski scenario'

Sastanku su prisustvovali bivši gradonačelnik Zaječara Saša Mirković, vlasnik makedonske TV Nova Sead Kočan i izvesni Boban Jovanović, obaveštajac zadužen za koordinaciju zapadnih službi na Balkanu. Jedina tema sastanka, tvrde upućeni, bila je rušenje vlasti u Srbiji!

Bjegović: Ništa nije slučajno

Informer

Dekan Fakulteta za bezbednost "Edukons" Miroslav Bjegović kaže da Skoplje nije slučajno odabrano.
- Kad preko vlasti ne mogu da ostvare svoje ciljeve, pojedinci sa Zapada kreću u svrgavanje režima finansiranjem i jačanjem opozicije i ubacivanjem stranih elemenata. Nije slučajno izabran centar u Skoplju, koji finansira albanska narko-mafija. Istovremeno, u Beogradu je posredstvom raznih NVO, a pod okriljem "razvoja demokratije", obezbeđeno desetak miliona evra za političare i medije koji navodno žele dobro Srbiji. Krunska organizacija za planiranje, praćenje i rukovođenje ovom akcijom jeste naravno CIA - ističe Bjegović i dodaje da su ovakvi scenariji ipak samo puste želje osuđene na propast.

Prema rečima naših sagovornika, američka CIA spremila je budžet od 16 miliona dolara za novi pokušaj rušenja Vučića.

- Berns je zakazao sastanak u Skoplju kako bi se ugovorilo prebacivanje dela akcija TV Nova (vlasnika Seada Kočana, prim. aut.) na Sašu Mirkovića i Zorana Bašanovića, koji je vlasnik TV Naša u Srbiji. Pozadina ovih medijskih transakcija jeste da se intenzivira medijska propaganda i pripremi teren za promenu vlasti u Srbiji. Dogovoreno je da se planom rukovodi iz Skoplja - prenosi izvor Informera i otkriva druge šokantne detalje:

- U glavni grad Makedonije je iz Sofije već prebačen specijalni tim CIA koji će koordinisati operacijom u Srbiji. Pripremljen je budžet od čitavih 16 miliona evra. Ovaj novac biće prvo prebacivan u Makedoniju da se ne bi doveo u direktnu vezu sa Srbijom, a iz Skoplja će se dalje distribuirati...

Kako saznajemo, pare za rušenje vlasti u Srbiji deliće se nevladinim organizacijama, postojećim medijima i medijima koje u Srbiji tek treba da osnuju Saša Mirković i Zoran Bašanović.

Amerikanci su, tvrde naši izvori, već odlučili da će Vuk Jeremić biti novi lider opozicije koji bi trebalo da predvodi smenu vlasti.

mojugao

MARKO MATIĆ

UREDNIK ANTIDOTA

Mnogima iz međunarodnih krugova ne odgovara snažna i stabilna vlast u Srbiji. Srbiju nije moguće destabilizovati takvim operacijama, ali se u očuvanje stabilnosti moraju uložiti značajni napori.

- Erik Berns je potvrdio da će Jeremić biti novi lider opozicije i da su ga odabrale SAD i Britanija. Njegov zadatak biće da sa Bašanovićem pripremi medije u Srbiji, uz pomoć Engleza i njihovog centra u Beču i da podrže Jeremića - kaže jedan od naših sagovornika.

Milom ili silom

Kako kažu naši izvori, realizacija ovog paklenog plana predviđena je za kraj godine.

- Dogovoreno je da Jeremić do kraja godine stupi na scenu, i to "milom" - ostavkom predsednika Srbije - ili "silom", na protestima koji podrazumevaju "makedonski scenario", a koji predviđa demonstracije u manjim gradova, koje bi se potom proširile na Beograd. Posebno važan centar za zapadne službe predstavlja Niš, odakle se planira početak nasilja i preuzimanje vlasti - precizira naš izvor.

Niko od aktera ove priče koje smo juče kontaktirali nije odgovarao na pozive i poruke novinara Informera.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Biljana

pre 5 godina

Kakav im je to tajni sastanak, kada naše službe bezbednosti već znaju sve o tom satanku. Sve pohvale za naše ljude koji rade danonoćno da zaštite našeg Predsednika i nas kao građane.

Marcco

pre 5 godina

Kakva či je to služba bezbednosti kojoj saznanja cure u štampu... koliko sekundi će CIA trebati da pohapi izvore informacije?

zlata

pre 5 godina

Neka niko ne racuna da moze da srusi Vucića jer je narod Srbije uz njega !Belodvetske bitange su zarad licnih interesa spremni na sve...neka ne racunaju da ce im to uspeti !!!

Stojan

pre 5 godina

To Amerika siri "demokratiju" i to sve po "demokratski". Nadajmo se da Srbi nece opet nasesti.

Nina

pre 5 godina

Jeremic nema sansu da pobedi na izborima pa mora uz pomoc srpskih neprijatelja da se docepa vlasti u Srbiji. Neko mora da placa njegove racune po hotelima u inostranstvu jer on voli da zivi kao car.

Milan

pre 5 godina

Americi smeta Vučić zbog svog poštenja, rada i truda, pa hoće da ga smaknu!

Nena

pre 5 godina

Pa koga drugog da stave za šefa opozicije nego Jeremića, koji je njihov čovek.

Petar Golemi

pre 5 godina

a sta ce reci CIA ako se u Cikagu dogode spontene demostracije ravnopravnih ,,obojenih'' gradjena:??????

Beloica

pre 5 godina

Jeremic , Mirkovic , Basanovic pa zar oni da sruše postojecu i legitimnu izabranu vlast SMESNO!!!

Sara

pre 5 godina

Kad god je Srbiji krenulo na bolje, neko je se nasao da to unisti!

Slavko

pre 5 godina

Nemoguca misija, zelje su jedno a stvarnost je drugo.

Mile

pre 5 godina

Dajte molim vas, Jeremić da napravi demonstracije? On ne može 10 ljudi da skupi.

king

pre 5 godina

Vucic je stekao ogromno poverenje i podrsku kod gradjana Srbije jer se dan i noc trudi da Srbija bude jedna stabilna,ekonomski razvijena zemlja,tako da njega ne ,moze niko da srusi.

lanmi84l

pre 5 godina

Da bi neko dosao na vlast, mislim da bi morao da uziva malo podrske gradjana...a Jeremic na izborima nije imao neku podrsku, pa i da se skupi cela opozicija opet su ispod 50%. A njih sve okupiti verovatno je isto koliko i ona informacija o smaku sveta ma svake dve godine pa se ne desi nista...tako da milom ili silom ne mogu nista da urade jer su totalno losi i nista nisu uradili dok su bili na vlasti tako da ih narod nece...

Nesa

pre 5 godina

Tito bi to lako resio postreljao bandu i kraj price

Ivan Gozni

pre 5 godina

Tu ce na scenu stupiti i Rusija, i dok se dve sile prepucavaju srpski narod ce opet biti kolateralna stets

Jovan

pre 5 godina

Pitam se samo koliko ce trebati vremena da shvate svi komentatori na email izdanjima novina da suvise pridaju znacaja, suvise ozbiljno prihvataju vesti u srpskim medijima. Kao da oni predstavljaju istinu. Eto, nema psovki, nema uvreda, staralo se o pravopisu i gramatici, a nasa se aktuelna vlada trudi da ispuni obavezu EU o slobodi govora i iznosenja licnog misljenja.

Dobi

pre 5 godina

Mogu oni i mnogo vise miliona da potrose na nama,dobro bi nam doslo, ali po drugi put da nasednemo na njihovu siledzijsku demokratiju,to nije moguce ni pod kakvim uslovima,ne volim ovu vlast ali nemamo bolju od nje,svi ovi kandidati koje pominjete su sitna boranija pogotovu sto ih narod prezire na isti nacin kao i amerikance,tako da od tog posla nema nista.Vucic kakav god da je, ipak je bolji od ovih manipulatora koje CIA hoce da nam uvali.Oni bi nas po drugi put, samo nemilosrdnije nego ikad,opet pokrali i to mnogo vise od dosadasnjih vodja i vojkovodja...

sasa

pre 5 godina

Ma sa tom bagrom treba postupati kako je i Titina UDBA postupala sa izdajnicima drzave,a to je jako dobro poznato kako se sa izdajnicima postupalo.

Giša

pre 5 godina

E sit sam vaših pov.izvora.Vuleta nemože skinuti niko a kamoli šaka jada nekih tamo odmetnika.To je šaban nekad rješavao po kratkom postupku pošalje službu vani i pošamaraju tu bagru.Zato se i održào onoliko vremena.

Marcco

pre 5 godina

Pa nisu Saša Mirković i Zoran Bašanović jedini. Imamo tu još i bivšeg direktora EPS-a, Obradovića pa direktora Agencije za privatizaciju, Šubaru. Zajedničko im je da su svi lopurde i da su svi bili ili su "savetnici" Zaeva.... mora da legalno "legne" para, ne ide se više na prebrojavanje keša u ambasadi, naročito od kada je i deci jasno da su dolari iz devedesetih bili posebno obrađeni, sa greškom, kako bi ih povukli posle 5. oktobra iz opticaja a na štetu srpskih banaka koje su ih primile.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59