• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.05.2018

13:36

VUČIĆ: Neradnici kao Janković bi silom na vlast, pa se grče i sanjaju kofere i oluje!

Politika

VUČIĆ: Neradnici kao Janković bi silom na vlast, pa se grče i sanjaju kofere i oluje!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da svakako ne razmišlja ni o kakvom "pakovanju kofera", kakvo spominju njegovi politički protivnici, već o tome kako da nastavi da se bori za Srbiju i njene građane

- Pominjanje ''kofera'' i ''oluja'' je posledica sve veće nervoze kod nekih koji inače ne rade ništa, osim što uvredama i pretnjama pokušavaju nekoga da zaplaše i dođu na vlast, jer ih ona jedino i interesuje - primetio je Vučić u izjavi za javnost, povodom najnovijih komentara nekih opozionih lidera, na društvenim mrežama, da Srbiji sledi oluja, a Vučiću pakovanje kofera.

Vučić je u Parizu, nakon učešća na godišnjem sastanku Evropskog saveta za međunarodne odnose (ECFR), u okviru kojeg je održan panel na temu Zapadni Balkan: Evropska unija i takmičenje velikih sila, rekao da kofere svakako neće da pakuje.

- Ali, Saša Janković uvek razmišlja o koferima, grčenju, ili šta bi da nosi po koferima... O koferima nikada nisam razmišljao. Biću u Srbiji i boriću se za građane Srbije koji su, kao što se vidi, zadovoljni napretkom koji Srbija pravi. Taj napredak je sve vidljiviji i zato je nervoza kod nekih sve veća i zato traže po svaku cenu i na svaki način da pokušaju uvredama i pretnjama da nekoga uplaše - rekao je Vučić.

Naglasio je da se nikakvih oluja ne plaši, ali i da je u kampanji protiv njega iskorišćen vrlo loš termin, jer je, kaže, naš narod prošao kroz najtežu tragediju upravo u nekoj od "oluja", te da bi mu sada samo neka nova još falila...

- U svakom slučaju, te oluje koje bi oni orgnizovali, a nikada nikoga ne potcenjujem, bile bi za njih 50 ukupno i ni za koga više - uveren je predsednik Republike.

Smatra da građani dobro znaju ko radi u njihovom interesu, a odlično znaju ko ne radi ništa i samo kuka i samo želi vlast po svaku cenu.

Kako je rekao, ta priča i nije mnogo važna, ali jeste važno da nastavimo da radimo, da plate povećavamo dodatno, da ljudi budu još zadovoljniji, da imamo još snažniju policiju, snažniju vojsku, snažnije zdravstvene ustanove, a pre svega da medicinske sestre i lekari budu zadovoljniji, a takođe i nastavnici, profesori...

- Verujem da ćemo to u narednom periodu i da uradimo - rekao je Vučić i dodao da to što neki imaju loše snove, pa oko ponoći šalju svakojake poruke, "to je više njihov problem, a ne moj".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlada

pre 5 godina

Janković je politička prošlost i o njemu niko ozbiljno ne razmišlja.

minja

pre 5 godina

SASA JANKOVIC CE SE SLUZITI SVIM I SVACIM KAKO BI DOSAO NA VLASTI

peraciganin

pre 5 godina

Jankovic nikada nece prestati da sanja vlast ,jer narod ga vise i neslusa.

Maks

pre 5 godina

Ne bi trebala energija da se trosi na propale politicare i neradnike kao sto su Jankovic pa i Jeremic!

Marko

pre 5 godina

Jankovic je najveci neradnik tako da on moze slobodno da pakuje kofere jer su samo takvi nezadovoljni!

Marko

pre 5 godina

Kakve su ovo gluposti, Vucic je oduvek uz Srbiju i njene gradjane.

kornjacarade

pre 5 godina

dobro je poručio predsednik aleksandar vučić jankoviću.janković se služi sa svim da ukalja obraz aleksandra vučića

Suzana

pre 5 godina

Janković je nebitan lik,nema sposobnosti da bude na vlasti,a i narod ga ne podržava.

Dača

pre 5 godina

Јанковић једино размишља о функцији и положају јер је болесно амбициозан и психички опседнут српским председником.

Lela

pre 5 godina

Добро је да такви као што је Јанковић , никада не дође на власт и да води државу .

jovana

pre 5 godina

Zatto je narod i video da oni nisu prave osobe koje ce da vode drzavu!

Maja

pre 5 godina

Jankovic je nesposoban covek o njemu ne treba polemisati!Izgubio je svako postovanje kod gradjana Srbije!

jovana

pre 5 godina

Za takve kao sto je jankovic,vlas nije. Samo bi ans jos vise unakazili!

Davor

pre 5 godina

Neradnici bi uvek da se dočepaju vlasti, ali narod ih više ne želi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija