• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.05.2018

14:01

DOK SE MI BORIMO ZA KiM NEKI LOPOVI KRADU MILIONE I IZMIŠLJAJU!

Politika

DOK SE MI BORIMO ZA KiM NEKI LOPOVI KRADU MILIONE I IZMIŠLJAJU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se država bori za KiM iz "ambisa" u koji nas je po tom pitanju dovela prethodna vlast

Vučić je u izjavi za javnost, posle učešća na godišnjem sastanku Evropskog saveta za međunarodne odnose (ECFR) u Parizu, ponovio političku metaforu da je prethodna vlast "pečatirala koverat" kosovske nezavisnosti.

Povodom optužbi pojedinih opozicionih političara da će on uvesti Srbiju u NATO, dati Kosovu stolicu u UN i umanjiti značaj Republike Srpske, Vučić je rekao da je video da to govore neki "belosvestski pljačkaši i lopovi koji su krali milion i milione evra".

- Ja njih razumem, jer oni polaze od sebe, uvek znaju najboje šta su radili i šta bi radili - rekao je Vučić.

Reč je inače o izjavi Vuka Jeremića, a Vučić ističe da "to govori čovek koji je, zajedno sa prethodnim rukovodstvom, stavio ne samo pečat, već i prethodno zalepio koverat, a onda i vosak dodao na koverat kosovske nezavisnosti, instistirajući na glupom, neodgovornom i neozbiljnom pitanju za Međunarodni sud pravde i time u mnogome otežao našu poziciju da se danas borimo iz ambisa u koji su nas doveli i sada pokušamo da uradimo nešto za KiM".

Vučić je, kada je reč o NATO, rekao da je i na skupu u Parizu, kao što to radi i na svakom drugom mestu, poručio da Srbija nema nikakve aspiracije prema NATO.

- Ali, ne vredi, nekim ljudima ne možete da pomognete, jer oni znaju kako oni nikada ne govore istinu, pa polaze od sebe i misle da su drugi ljudi takvi. Mi smo potpuno drugačiji.

Što se Republike Srpske tiče, Vučić je rekao da bi najbolje bilo da novinari u Srpskoj pitaju bilo koga od predstavnika vlasti ili opozicije sa kim su bolje sarađivali i u čijem periodu vladanja u Srbji su imali više pomoći i podrške od Srbije.

Vučić je dodao da bi se onda videlo da ti koji tako govore nemaju baš mnogo argumenata za svoje izmišljotine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miloš

pre 5 godina

Predsednik i pregovarački tim daju sve od sebe za pomoć i podršku Srbima na Kosovu a dotle neki brinu samo o svojim interesima.

Mita

pre 5 godina

Navikli ovi sto se na sva usta hvale postenjem da pricaju u prazno. Pa tako i na temu kiM koje bi cim pre prodali da se pitaju.

Sanjica

pre 5 godina

Pokusavaju prethodnici da se ograde od svega sto su radili ali im to ne polazi za rukom.Vucic pokusava svim silama da resi sve probleme u koje su nas oni doveli.I uspece u tome!

Sanjica

pre 5 godina

Svi ti lopovi ce kad tad biti kaznjeni za sve.Nama sada preostaje da pruzimo podrsku Vucicu i celoj vladi u borbi za KiM i za sto bolji polozaj Srbije.

Nena NS

pre 5 godina

Sad je drugima lako da budu pametni,a dok su bili na vlasti ništa nisu uradili. Predsednik se bori da dovede zemlju u red ,održi mir ,ali uz takve ljude koji napadaju ,lažu ni najmanje nije lako.

Aki

pre 5 godina

Istina živa! Dok neko sebe daje za državu sa druge strane imamo one si napunili džepove, koji u svemu vide priliku da kritikuju i omalovažavaju vlast bez ikakvih argumenata.

kristinad

pre 5 godina

Da se opozicija pita, Kosovo bi odavno bilo nazavisna država.Hvala Bogu, pa oni ne odlučuju o tome.

Marko

pre 5 godina

Претходна власт је радила само на штету Срба са КиМ, од мишљена МСП-а,2010 године, па 2008 г и када су прогласили независност .

Feđa

pre 5 godina

Таквима је битан само џеп и конто на иностраним рачунима .

paramonte

pre 5 godina

Dok se prethodna vlast trudila da nas unisti,sadasnja se bori za nas.

paramonte

pre 5 godina

Lopovima je mesto u zatvoru,a to je vecina predstavnika prethodne vlasti.

Milica

pre 5 godina

Narodu je kristalno jasno ko se bori za narod na KiM, a ko krade i bahati se sa tudjim novcem!

Davor

pre 5 godina

Važno je da ne trošimo vreme na takve kao što su Jeremić, Janković i kompanija.

Dejan

pre 5 godina

Borba za KiM je i dalje problem broj jedan koji moramo nekako rešiti.

boki

pre 5 godina

Беспосличари и докони људи постају зли и пакосни од доколице и лењости да ишта промене а притом критикују све који имало успешно живе и раде.

Mia

pre 5 godina

Dok se aktuelna vlast casno i posteno bori da resi visegodisnje probleme,gospodin Jeremic ih necasno napada,dok sa druge strane prima velike kolicine sumnjivog novca od raznih korumpiranih ljudi,koji mu sigurno ne daju taj novac zato sto ga vole ,vec zbog nekih svojih interesa ,koji mogu biti veoma stetni za nas!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija