• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

29.05.2018

16:26

OSTVARILA SE NAJGORA NOĆNA MORA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: Sada i zvanično: Dodik kandidat za člana Predsedništva BiH!

Politika

OSTVARILA SE NAJGORA NOĆNA MORA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: Sada i zvanično: Dodik kandidat za člana Predsedništva BiH!

Podeli vest

Aktuelni predsednik Republike Srpske i lider SNSD, Milorad Dodik, zvanično je kandidat te stranke za člana Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda, dok će se premijerka Željka Cvijanović kandidovati za predsednicu Srpske, odlučeno je danas na sednici Glavnog odbora SNSD

On je rekao da će cilj SNSD na izborima u oktobru biti istorijski dobar rezultat.

Posebno je, kazao je, ponosan na stranačko jedinstvo. Dodik će izbornu kampanu voditi pod sloganom "Pod zastavom Srpske".

ZLIKOVAC KLARK NEĆE DA NAS OSTAVI NA MIRU: Stane sile na Balkanu kreiraju stres, samo NATO može osigurati sigurnost!

Milorad Dodik ove godine završava drugi mandat na čelu Republike Srpske i više nema pravo kandidovanja za tu poziciju.

Federalni mediji uglavnom konstatuju da će se Dodik kandidovati za člana Predsedništva, države BiH koju, kako kažu, ne priznaje.

BRISEL NAM SMESTIO, SRBIJA I DEFINITIVNO TAMPON ZONA ZA MIGRANTE: Crno nam se piše, postali smo poslednja granica ka EU!

U svakom slučaju Predsedništvo BiH više neće biti isto, a Bošnjaci se plaše da bi Dodik mogao da potpuno obesmisli ovu instituciju, pa čak i da napravi dil sa Hrvatima.

Tanjug

Ulazak Dodika u Predsedništvo BiH najstrašnija je, međutim, vest za lidera SDA Bakira Izetbegovića koji sa Dodikom godinama bezuspešno vodi verbalni rat, a čestu mu, baš kao i republici Srpskoj preti silom. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Ta...jos ce se i sprijateljiti.... - na nekom rucku...polako ljudi, vreme ide pred nama !? Setite se sta smo pricali onomad o Donaldu Trampu...I sta bi posle...Ne secate se...A...?

Mista

pre 5 godina

Sta ce to biti po tebi. Pa dodik nije tramp ,i nije amerikanac ,dodik je uvek bio za srbiju RS i srpski narod. A ne za muslimane.

milan lala

pre 5 godina

Podrska za predsednika Dodika i SNSD , da pobedite na jesen i da zajedno sa vasim koalicionim partnerima uzmete apsolutno svu vlast u Republici Srpskoj , dok opoziciji iz Republike Srpske naprotiv zelim najgori politicki poraz da ostanu bez posla, bez debelo placenih Srajevskih fotelja ... dosta je vaseg bilo ne ponovilo se.

DxD

pre 5 godina

Mali Bakir na seciji sjedi i kroz pendzer niz sokace gledi.Otud ide Valentine Incko,maramicom svoju celu brise,moj Bakire lose nam se pise.Sanjao sam Dodik MIlorada kako cijelom Bosnom vlada,kako BiH cijela skoro ide u tri dijela.Nego zovi USA-ambasadu da nam daju makar neku nadu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija