• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

29.05.2018

16:46

DVE NOĆI ZAREDOM ŠIPTARI KAMENUJU BOLNICU KOD KOSOVSKE MITROVICE: KFOR baš briga, nije čak ni osudio napad!

Politika

DVE NOĆI ZAREDOM ŠIPTARI KAMENUJU BOLNICU KOD KOSOVSKE MITROVICE: KFOR baš briga, nije čak ni osudio napad!

Podeli vest

Zdravstvena ambulanta u Suvom Dolu kod Kosovske Mitrovice, ponovo je kamenovana tokom noći. Isti objekat kamenovan je i pre dve noći, kazao je direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici, dr Milan Ivanović

- Povodom ne znam kojeg po redu kamenovanja srpske ambulante, srpskih zdravstvenih institucija, nije prošlo ni 24 sata, opet je kamenovana naša ambulanta u multietničkom selu Suvi Do u Severnoj Mitrovici, a pre toga i pre mesec i po dana još jednom i više desetina puta - podseća Ivanović.

On dodaje da Albanci ovakvim činom pokazuju da ne žele suživot sa Srbima i da čine sve kako bi onemogućili ostvarivenje osnovnih ljudskih prava, kao što je pravo na život, odnosno lečenje pacijenata.

Pozivajući se na minule događaje hapšenja Srba, navodeći i primer direktora Kancelarije za KiM, Marka Đurića i jučerašnjeg hapšenja Srbina u selu Petrič kod Kline, Ivanović tvrdi da kosovske institucije ne pokazuju volju da spreče i otkriju ovakve vidove nasilja i incidenata.

OSTVARILA SE NAJGORA NOĆNA MORA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: Sada i zvanično: Dodik kandidat za člana Predsedništva BiH!

Apelovao je na međunarodnu zajednicu, da makar verbalno osude ovo nasilje "ako već ne žele i ne mogu da ga spreče".

- Samo ćutanje je podržavanje nasilja njihovih štićenika kojima su i napravili ovakve institucije i ovakvu nazovi nezavisnu državu, zaključuje Ivanović.

ZLIKOVAC KLARK NEĆE DA NAS OSTAVI NA MIRU: Stane sile na Balkanu kreiraju stres, samo NATO može osigurati sigurnost!

Iz kosovske policije radiju Kontakt Plus je potvrđeno da je ambulanta u Suvom Dolu noćas ponovo kamenovana. Prema njihovim navodima, polomljeno staklo na ambulanti jutros su prijavili radnici KBC Kosovska Mitrovica.

HRVAT SRBIJU NAZVAO SMRDIJOM I USTVRDIO DA JE JEDVA OSTAO ŽIV: Tako nam se zahvalio za balet koji smo mu platili!

- Izvršen je uviđaj na mestu događaja i tom prilikom je konstatovano da je staklo na prozoru polomljeno, odmah pored već postojećeg otvora koji je načinjen kamenovanjem prethodnog dana. U unutrašnjosti ambulante pronađene su dve kamenice - navode iz policije i dodaju da je kontaktiran dežurni tužilac, te da je slučaj otvoren kao uništenje ili oštećenje imovine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 5 godina

Ti divljaci nista drugo nemaju da rade a fasisticka EU i Amerika ih podrzavaju.

Ljubo

pre 5 godina

Nismo znali ,zauzeti bar polovinu Kosova ,drzati nase stanovnistvo u sigurnosti sa nasom policijom i vojskom ,bodljikava zica izmedju ,a ostatak nikada priznati ,vec cekati priliku ,mrcvariti Siptare ...naprotiv mi imamo da oni nas na kulturan nacin mrcvare ,proterivaju ,ubijaju u moral svake vrste .Najaci moral kod nas Srba je sada trenutno ,da bi sve na vlasti iskalili ili se izmedju sebe pobili ,zbog ne jedinstvenog nacionalnog interesa .To je tako .Jadno je slusati i gledati ogromnu vecinu povodom misljenja o Kosovu generalno o srpstvu ,Crkvi ,veri ,interesima ...

časlav

pre 5 godina

već sam vam rekao, gađajte i vi njih,......hlebom.

zanimljivo

pre 5 godina

Ako KFOR ne moze da zastiti nas narod onda Srbija po rezoluciji 1244 mora to da ucini sama. Po toj rezoluciji toliko policije poslati da stiti nas narod i mir Boziji.

Flavie Felix IV

pre 5 godina

Doćiće dan osvete kad tad..A tada ćemo zavrsiti sa ovim šċipi virusom.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija