• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.05.2018

16:38

STEFANOVIĆ ZABRANIO UNOS FOTOGRAFIJE SA NATPISOM OVK:  Ne može se u Beogradu pod plaštom "umetnosti" promovisati teroristička organizacija

Politika

STEFANOVIĆ ZABRANIO UNOS FOTOGRAFIJE SA NATPISOM OVK: Ne može se u Beogradu pod plaštom "umetnosti" promovisati teroristička organizacija

Podeli vest

Odluku da se preko administrativnog prelaza NE prenese fotografija sa natpisom tzv "OVK", koja je trebalo da bude izložena u okviru manifestacije "Mirdita, dobar dan", koja danas počinje u Beogradu, doneo je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, rečeno je Tanjugu u MUP-u

Na taj način, precizirano je, ministar nije dozvolio da se u Beogradu, pod plaštom "umetnosti" promoviše teroristička organizacija (OVK).

- Odluku je doneo lično ministar Stefanović, a reč je o fotografiji na kojoj je prikazan i transparent terorističke OVK -  poručuju iz MUP-a.
Članica kosovskog tima umetnika, slikarka Eliza Hodža pokušala je, naime, da u Beograd donese fotografiju iz vremena rata na Kosovu, koja ima natpis tzv. OVK i zastavu Albanije, ali joj policija na administrativnom prelazu Merdare to nije dozvolila.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mihajlo

pre 5 godina

Zašto naša dobra volja, uvek bude prevrnuta u nečiju zlu korist!

Stojan

pre 5 godina

Nista nam nevtrebaju siptarska teroristicka gamad niti nam treba njihova mirdita

Intermeco

pre 5 godina

Manje nisam ni očekivao. bravo ministre,tako treba sa njima!

Petar Pan123

pre 5 godina

Slazem se. Umetnos jedna stavr, a terorizam je zlo...To se mora odvojiti! Ne sme niko da provocira u Srbiji!

Mare

pre 5 godina

Albanci su imali zle namere ali ih je Stefanovic preduhitrio svojom zabranom koja je na kraju urodila plodom.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija