• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K. - B. B.

30.05.2018

23:04

LIDER POKRETA SLOBODNIH GRAĐANA LUĐI NEGO IKADA! JANKOVIĆ PRETI 'olujom' i ubistvima!

Politika

LIDER POKRETA SLOBODNIH GRAĐANA LUĐI NEGO IKADA! JANKOVIĆ PRETI 'olujom' i ubistvima!

Podeli vest

Saša Janković na Tviteru poručio da se aktuelnoj vlasti sprema "oluja", aludirajući na genocidnu akciju tokom koje je u Hrvatskoj avgusta 1995. ubijeno 1.200 i proterano 250.000 Srba

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković načisto je odlepio i zapretio aktuelnoj vlasti da joj se sprema "oluja"!? Iako svestan da je u genocidnoj akciji istog imena ustaški režim Franje Tuđmana avgusta 1995. godine ubio 2.000 i proterao 250.000 Srba (vidite okvir), Janković je na Tviteru upravo ovim pojmom najavio obračun sa svojim političkim suparnicima!

Nema tu slučajnosti

Da ovakva pretnja nimalo nije slučajna ili stvar omaške,

Bliži Hrvatima

"Jankoviću je očigledno bliža hrvatska ideologija "

Stefan Stamenkovski, lider "Zavetnika"

svedoči i prethodni Jankovićev tvit u kom je vrlo jasno poručio da predstavnici aktuelne vlasti neće izbeći likvidacije!

"Oni ne poznaju Srbiju, inače bi je poštovali. Kada ljudi zaćute, vlast treba da se pakuje. Ovoj, međutim, koferi neće trebati", bio je više nego jasan lider PSG u svojoj pretnji, a posle komentara jednog tviteraša i konačno nedvosmisleno dodao: "Oluja, rekao bih, sledi".

Komentarišući Jankovićeve pretnje, lider "Zavetnika" Stefan Stamenkovski ističe da je "oluja" sinonim za najveću sramotu u kojoj je naoružana horda proterala goloruki narod.

- Ne treba da čudi što se Janković identifikuje sa zločinačkim operacijama. On, da poznaje svoj narod, ne bi koristio ovakve termine. Očigledno mu je bliža hrvatska ideologija. Na sreću, on preti praznom puškom, jer njegove reči nemaju nikakvu težinu. Janković sanja novu obojenu revoluciju, državne udare i krvave prevrate. Srbi više ne nasedaju na huškanja beton lige američkih piona - podvlači Stamenkovski.

Bedno buncanje

Na drugoj strani, poslanik SNS Vladimir Orlić kaže da više ni sam Janković ne zna šta piše i izgovara.

Podsetnik za Jankovića

* "Oluja" je bila vojna zločinačka akcija Hrvatske u avgustu 1995.
* Trajala je četiri dana i završila se padom Republike Srpske Krajine
* Spaljeno je preko 200.000 srpskih kuća, dok su ostale opljačkane i razorene
* "Veritas" u evidenciji ima imena 1.960 poginulih i nestalih Srba, od čega 1.205 civila, 522 žene i 12 dece
* 4. avgust se obeležava kao Dan žalosti u Srbiji, dok je u Hrvatskoj Dan pobede

- Janković se očajnički trudi da samo dramatično preti, a odavno nema čime. Napustili su ga svi, rejting mu se srozao na nivo nevažećih listića, a javna komunikacija spala na nivo kvazipolitičkog buncanja. Sve ovo smo već gledali sa Radulovićem juče, danas se dešava Jankoviću, a koliko sutra isto čeka Jeremića i Đilasa - zaključuje Orlić.

VUČIĆ: Neradnici kao Janković bi silom na vlast, pa se grče i sanjaju kofere i oluje!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija