• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.05.2018

23:38

MARKO ĐURIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sponzori tzv. nezavisnosti KiM SVORILI ČUDOVIŠTE!

Politika

MARKO ĐURIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sponzori tzv. nezavisnosti KiM SVORILI ČUDOVIŠTE!

Podeli vest

Cela Srbija je zgrožena divljanjem nad Srbima u seriji incidenata prethodnih dana, u kojima ni prognanici, ni starosedeoci, ni deca, čak ni bebe nisu pošteđeni, saopštio je večeras direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić reagujući na najnoviji napad koji se dogodio na Kosovu, u selu Staro Gracko.

- Nema nikakve sumnje da je ovo direktna posledica političke klime koju stvaraju separatisti u Prištini. Potrebno je preduzeti hitne mere kako bi sve porodice na Kosovu i Metohiji bile bezbedne, naveo je Ðurić.

- Zgroženi smo i ćutanjem nadležnih međunarodnih političkih i bezbednosnih institucija na terenu povodom talasa nasilja prema Srbima, i to produbljuje nepoverenje u namere dela međunarodne zajednice u pokrajini, dodao je on.

Ðurić je naveo da su Srbi u Starom Grackom, koji su postali simbol stradalništva našeg naroda na Kosovu i Metohiji, danas ponovo bili žrtve šovinizma i histerične mržnje, a tome su asistirali oni koji se lažno predstavljaju kao čuvari reda, saopšteno je iz Kancelarije za KiM.
- Napadu na srpsku decu i njihove roditelje pridružila se policija, čija je neselektivna i prekomerna upotreba sile dovela do povređivanja troje srpskih meštana, među njima i jedne bebe, što je u pravom svetlu pokazalo prirodu lažne države Kosovo - dodao je Ðurić. 

- Sponzori takozvane kosovske nezavisnosti stvorili su čudovišnu tvorevinu u kojoj policija suzavcima interveniše protiv dece. 

Upozoravamo i Prištinu i one u međunarodnoj zajednici koji tolerišu zločinstva albanskih ekstremista da Srbija neće tolerisati nasilje nad srpskom, ili bilo čijom decom. 

Mi želimo da mlade generacije u regionu poštedimo užasa kojima smo svi bili svedoci pre samo dve decenije, ali da bi mir i razum prevladali potrebne su dve strane - zaključio je Ðurić.

MUČKI NAPAD NA SRPSKU DECU NA KIM! Grupa Albanaca ih napala na igralištu, umesto da zaštiti napadnute, POLICIJA SRBE ISPRSKALA BIBER SPREJOM!

VULIN POSLE NAPADA NA SRPSKU DECU: Albanci pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe sa KiM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija