• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

31.05.2018

00:11

DALIBOR JEVTIĆ: Napad na srpsku decu OPASNA PROVOKACIJA, šikaniranje MORA DA PRESTANE!

Politika

DALIBOR JEVTIĆ: Napad na srpsku decu OPASNA PROVOKACIJA, šikaniranje MORA DA PRESTANE!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar za zajedice i povratak Dalibor Jevtić, ocenio je da je večerašnji incident u kome su u selu Staro Gracko na seoskom igralištu od strane loklanih Albanaca napadnuta deca mlađeg uzrasta opasna provokacija i da je, kako je kazao, još gore to što je u opštem metežu koji je nastao tokom pokušaja da se odbrane deca, u naručju majke povređena i šestomesečna beba

- Ovo je opasna provokacija na koju se mora odmah odgovoriti hapšenjem i određivanjem adekvatne kaznene mere počiniocima jer su u ovom slučaju poznati policiji. Van svake pameti je provocirati i napadati decu koja ni za šta nisu kriva i koja ničim nisu mogla da isprovociraju ovako nešto, kaže Dalibor Jevtić.

Ističe da je nakon informacije šta se zapravo desilo u Starom Gracku odmah kontaktirao nadležne organe i zatražio odgovornost i policajaca koji su se našli na licu mesta i koji nisu adekvatno reagovali već slučajno ugrozili i bebu koja se našla u naručju majke, upotrebom biber spreja .

-Šikaniranje Srba mora prestati i prosto je nedopustivo ovo što se večeras u selu Staro Gracko dogodilo i ono što se prethodnih dana dešavalo srpskog narodu na Kosovu od blokiranja Srba da posete svoju svetinju u selu Petrič do krađa stoke koje su se desile u selima Bosce i Grizime nadomak Kamenice, a koja je porodicama bila jedini izvor prihoda, rekao je on i napomenuo da se suživot i međusobno poverenje ne grade na ovaj način.

 - Ako mislite da gradimo zajedničku budućnost, incidenti u kojima su Srbi oštećena strana se moraju svesti na minimum, gotovo na nulu, jer oni ničemu ne vode, zaključio je Dalibor Jevtić i rekao da će posetiti Staro Gracko kako bi preostalim Srbima pružio podršku da ostanu na svojim i imanjima jer je cilj ovakvih incidetanta upravo njihovo iseljavanje.

(FOTO) MUČKI NAPAD NA SRPSKU DECU NA KIM! Grupa Albanaca ih napala na igralištu, umesto da zaštiti napadnute, POLICIJA SRBE ISPRSKALA BIBER SPREJOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija