• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2018

11:39

NA KOSOVU NE PRESTAJU ŠIPTARSKI NAPADI NA SRBE: Kamenovana i razvaljena ambulanta kod Prizrena

Politika

NA KOSOVU NE PRESTAJU ŠIPTARSKI NAPADI NA SRBE: Kamenovana i razvaljena ambulanta kod Prizrena

Podeli vest

U selu Novake, na Kosovu i Metohiji, napadnuta je ambulanta Zdravstvenog centra Prizren i tom prilikom su razvaljena vrata, a veći deo dokumentacije uništen, navodi dr Ljubiša Nedeljković, direktor tog zdravstvenog centra

On je o tom incidentu, koji se najverovatnije dogodio u noći između utorka i srede, obavestio Kancelariju za Kosovo i Metohiju. 

Dr Nedeljković kaže da su za sada nepoznati počinioci razvalili ulazna vrata, zapalili većo deo kartoteke i protokol bolesnika, a ostatak inventara je bio razbacan. 
O ovom napadu obaveštena je Kosovska policija koja je izašla na teren i izvršiila uviđaj. Inače, ovo nije jedini slučaj napada na zdrastvene centrar i ambulante na Kosovu i Metohiji. 

DVE NOĆI ZAREDOM ŠIPTARI KAMENUJU BOLNICU KOD KOSOVSKE MITROVICE: KFOR baš briga, nije čak ni osudio napad!

U utorak je, naime, u dva dana dva puta je kamenovana Zdravstvena ambulanta u Suvom Dolu. Incidenti su se takođe dogodili noću.

- Nije prošlo ni 24 sata, opet je kamenovana naša ambulanta u multietničkom selu Suvi Do u Severnoj Mitrovici, a pre toga i pre mesec i po dana još jednom i više desetina puta - rekao je direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici, Milan Ivanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dostana

pre 5 godina

Ljudi šta je ovo? Šta je sad pametno,biti u pripravnosti , ali smireno čekati one koji treba ovo da reše - da reše, ili sami da se branimo , da im pokažemo gde im je mesto i jednom za sva vremena odbranimo našu bražu i sestre na Kosovu, onako kako ,i umemo da branimo?

Mare

pre 5 godina

Stvarno me ne bi cudilo da Kosovska policija navodno uhvati nekog Srbina da je kriv za vandalizam, jer Albanca sigurno nece privesti.

Maki

pre 5 godina

Stvarno su ovi Albanci preterali, dokle ce vise da napadaju nas narod na KiM.

Nina

pre 5 godina

Sta sve nas narod prezivljava na KiM, pa to je strasno.

Andrija

pre 5 godina

Sramota i za Prištinu i za kosovsku policiju koja nije u stanju da zaštiti Srbe i imovinu na KiM.

Katarina

pre 5 godina

Svakim danom se dešavaju razni napadi i pritisci na Srbe sa Kosmeta , dokle više.

Nada

pre 5 godina

Sramota je vise tolerisati ovakve incidente.Ima li smisla i dokle prelaziti preko necovecnog i nasilnicog raspolozenja prema Srbima i svemu sto je srpsko??

gorgonia

pre 5 godina

Ne prestaje,jer je to bas potrebno EU i SAD-u.

Sava

pre 5 godina

Nasilje koje vrse Albanci iz dana u dan narasta cime su ugrozena prava Srba na KiM, to sto se dopusta je sramota za ceo svet.

MIlica

pre 5 godina

Sta reci sem idioptluk Albanskog naroda. I dje vi mislite u Eu? DJe?

milica

pre 5 godina

Ima li međunarodne zajednicie jasno je da posle ovoga nema

srki

pre 5 godina

O ovome neće niko iz evropske unije da kaže ništa zbog čega koga se to evropa boji

zmija pliskin

pre 5 godina

Njih trebe vratiti u srednji vek, oni nisu za bolje, divljaci i varvari, zaostao im je neki majmunski gen.

Miloš

pre 5 godina

Albanci nikako da se unormale, treba da ih je sramota kako se ponašaju. Potrebna je reakcija međunarodne zajednice!

elazivkovic

pre 5 godina

Ni najgori vandali ne napadaju decu, zene I bolesne.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Косово ће опет бити СРПСКО после страшне Голготе и ПОГРОМА ШИПТАРА на које ће се сручити страшан Божији гнев...!! То ће бити њихов крај.... - дефинитивно као народа....!! Јер немају - морала...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija