• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2018

19:03

KAD SU OTIMALI KOSOVO SVE JE BILO OK, a sada prave opštu histeriju zbog izjave Dodika o UJEDINJENJU SRPSKE I SRBIJE: Dačić žestoko opleo po međunarodnoj zajednici!

Politika

KAD SU OTIMALI KOSOVO SVE JE BILO OK, a sada prave opštu histeriju zbog izjave Dodika o UJEDINJENJU SRPSKE I SRBIJE: Dačić žestoko opleo po međunarodnoj zajednici!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, žestoko je reagovao povodom, kako kaže, najnovije histerije koja vlada zbog izjave Milorada Dodika o mogućem ujedinjenju Republike Srpske i Srbije, što pokazuje sve razmere ogromnog licemerja 

U izjavi za Tanjug Dačić kaže da Dodika zbog te izjave napadaju Denis Zvizdić i ostali Izetbegovićevi sledbenici koji su samo pre neki dan "davali Bosnu i Hercegovinu u amanet Turskoj".

- Visoki predstavnik (Valentin) Incko kaže da je BIH međunarodno priznata država i da entiteti nemaju pravo na otcepljenje - podseća Dačić i pita:

- A, zar Srbija nije bila međunarodno priznata država i zar Kosovo nije bilo pokrajina koja nema pravo na otcepljenje.

(VIDEO) SKANDAL NA HRT! U JASENOVCU NIJE BILO STRAŠNO, Srbi su radili, deca išla u školu, JEVREJI SPASENI od nacističkih logora!

Ministar konstatuje da s tim u vezi ima milion: "Zašto".

- A što se niko ne oglasi na ukidanje granice između Albanije i Kosova, što niko ne osudi napade na srpsku decu i sveštenike na Kosovu, što ćute na Haradinajevu izjavu da je dalji dijalog besmislen, što ne teraju Ramu da se izjasni o Kosovu, kao što Vucica pitaju za Republiku Srpsku - naveo je Dačić, istakavši:

DAČIĆ: Obaveza međunarodne zajednice je da garantuje bezbedan život Srbima na KiM

- Milion puta zašto. Zato što podržavaju velikoalbanski nacionalizam i stvaranje unitarne muslimanske države u Bosni i Hercegovini. Izgleda da ni posle svega što su uradili Srbiji, Srbija, ipak, nije dovoljno mala da za neke ne bi bila i dalje suviše velika.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Nismo okruzeni sa NATO....Nego smo opkoljeni FASIZMOM...isto kao 1941. Sve je isto...samo se Trojni Pakt promenio...? Nema Nemacke,Italije i Japana..!! .Ali su tu... - SAD-e , Velika Britanija... - i Francuska...!!....Sve je isto, samo Njega ...- nema...!

Riki

pre 5 godina

Šta ćeš LOPOVI navikli da kradu i otimaju, to je američka i evropska demokratija.

Labuda

pre 5 godina

Ne znam sta EU ima protiv toga da svi Srbi zive u jednoj zemlji.

bon voyage

pre 5 godina

nemaju ništa protiv čak bi bili i sretni da se to desi dakle, vratite se vi u zemlju svojih predaka, južno od Niša

Intermeco

pre 5 godina

Nema šta,međunarodna zajednica ima duple standarde.

Mile

pre 5 godina

Za Srbiju postoje jedna pravila, a za albansku stranu druga, oni mogu da rade sta god hoce i niko ih ne dira, a mi cim nesto kazemo, odma krenu na nas kao da smo mi krivi za sve sto nije u redu na ovom svetu... Bravo za Dacica sto im je ovako odgovorio, a ne da cuti kao predhodne vlasti.

Nikolina

pre 5 godina

Od kada je Srba i Evrope, uvek je za Srbe važio drugi aršin u odnosu na ostale narode. Naravno, na štetu Srbije.

Arsini

pre 5 godina

Medjunarodna zajednica preferira politiku dvostrukih arsina.

Ogi

pre 5 godina

Medjunarodna zajednica ni u kom slucaju nije realna i to je sasvim jasno.

Smilja

pre 5 godina

Navikli smo da medjunarodna zajednica favorizuje stvari po svom licnom nahodjenju.

Marina

pre 5 godina

Zato što Međunarodna zajednica uvek radi protiv Srba i Srbi joj smetaju!

Alhemičar

pre 5 godina

Republika Srpska i Srbija će se ujediniti možda ne za koju godinu ali kad tad će se ujediniti .

Andrija

pre 5 godina

Narod u RS imaju svo pravo da odluče da li žele da se spoje sa Srbijom.

Boris

pre 5 godina

Ništa se tu promenilo nije, niti će. Fažizam divlja, pa šta bi bilo da smo mi manjini zabranili da piše latinicom u 21. veku ili da koristi svoj jezik. Ne smem ni da pomislim.

Jovan

pre 5 godina

Srbi i treba da žive u zajedničkoj državi, ako mogu da se tolerišu šiptarski ispadi, zašto ne bi mogli i Srbi da se ujedine.

Danka

pre 5 godina

Do svega ovoga ne bi doslo da smo u losoj situaciji kao sto smo nekada bili i da mogu da upravljaju sa nama kao sto su nekada radili, ne mogu da shvate kako je moguce da je odjednom Srbija postala snazna zemlja kao sto je nekada bila sto nekima u EU ne ide u prilog.

Emil

pre 5 godina

Petostruki aršini vladaju, potpuno smo nezaštićeni, a naše se mišljenje ne uvažava. Da nam predsednik nije ovakav kakav jeste i da nam nema Rusije, ko zna šta bi bilo sa nama.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija