• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.06.2018

10:26

VUK DRHTI KAO PRUT!  Patrik Ho podneo žalbu Apelacionom sudu, Jeremić strepi šta će reći o NJEGOVIM MUĆKAMA ako bude morao da svedoči!

Politika

VUK DRHTI KAO PRUT! Patrik Ho podneo žalbu Apelacionom sudu, Jeremić strepi šta će reći o NJEGOVIM MUĆKAMA ako bude morao da svedoči!

Podeli vest

Poslodavac Vuka Jeremića, tajkun Patrik Ho, koji je u SAD uhapšen zbog pranja novca i milionske korupcije, danas bi trebalo da bude saslušan na sudu

Međutim, Patrik Ho odlučio je da pre saslušanja promeni taktiku, u pokušaju da obezbedi puštanje uz kauciju pre početka suđenja. Naime, umesto da je ponudio još veću kauciju, on je podneo žalbu apelacionom sudu, što se vidi iz dokumenta do kojeg je Informer došao. 

print screen


Zbog čitave situacije najviše je nervozan, naravno, Vuk Jeremić jer ne zna da li će, ako ostane u pritvoru, Ho propevati nešto i o drugim poslovima u zamenu za slobodu, pa je u panici da će se njegov poslovni partner možda nagoditi i propevati  o parama koje je uplaćivao bivšem predsedniku Skupštine UN. A to bi, realno, bio najveći ulov za američko tužilastvo!

UZIMAO SAM NOVAC OD LOPOVA, PA ŠTA! Vuk Jeremić priznao saradnju sa lopovima, još da kaže ZA ŠTA JE UZIMAO KEŠ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Intermeco

pre 5 godina

Đavo na kraju dođe po svoje. Šta si sejao to i žanješ!

Lala iz Banata

pre 5 godina

Braniće se... - Bežanjem..! To je najsigurnije...

Nena

pre 5 godina

Vuk Jeremic mora krivicno da odgovara za svoje poslove.

Branko

pre 5 godina

NATO Vuce odes u hotel u Bec pa se grcis kao i tvoj patos Jankovic!!!??

mirko1964

pre 5 godina

Nadlezni ce ispitati ovaj slucaj i ako ima, krivce kazniti.

prestolonaslednikovica

pre 5 godina

Mnogo odgovora treba da nam da V.Jremic...ne daje se toliko novca tek tako.

Nebojsa

pre 5 godina

Jeremic je mutniji od Dunava i ne sumnjam da je povezan sa tajkunima i ovakvim korumpirajucim stvarima, jer da nije umesan, da je posten kao sto nije, ne bi mogao da trosi ogroman novac na provode po SAD, restoranima na Menhetnu, koncertima i jos mnogim drugim njegovim aktivnostima svuda po svetu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija