• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.06.2018

15:06

(VIDEO/FOTO) NOVINARI CIA TV N1 PROVOCIRALI PREDSEDNIKA, Vučić im maestralno odgovorio!

Politika

(VIDEO/FOTO) NOVINARI CIA TV N1 PROVOCIRALI PREDSEDNIKA, Vučić im maestralno odgovorio!

Podeli vest

Novinari CIA TV N1 nastavljaju sa svojom prljavom politikom, ovaj put provocirajući predsednika Aleksandra Vučića, i postavljajući mu pitanje zašto Beograd još uvek nema gradonačelnika i da li se oko toga vode "neke zavere"

Predsednik im je odgovorio da će ime gradonačelnika biti poznato u zakonskom roku, da je sednica zakazana za 7. jun i da ne vidi razlog zašto bi već danas moralo da se zna ime gradonačelnika ili gradonačelnice.

- Da li to ima neki poseban zakon za N1, da li postoje nek teorije zavere ili možda nismo u zakonskom roku? - upitao je predsednik.

Vučić je pitao i da li bi prvo trebalo da to javi N1 ili odbornicima, i naveo da još to ne postoji u zakonu da se radi na taj način.

Vučić je dodao da je "sve čisto" i u skladu sa zakonom kad je reč o gradonačelniku, a sednica na kojoj će biti izabran je 7. juna.

Aleksandar VučićTV Pink

Aleksandar Vučić

Upitan o odlasku lidera radikala Vojislava Šešelja u posetu Miloradu Ulemeku Legiji, primetio je da na drugoj strani svakoga dana ima pedesetak "smešnih pokušaja" i emisija u kojima se navodi da "to što radi Šešelj u stvari misli Vučić".Kako je rekao, to se priča i kada se Šešelj zaustavi u nameri da ode u Hrtkovce, ili kad njegovi pokušaju da upadnu na skup "Mirdita"...

- Pre mesec dana ste pričali Čedomir Jovanović je moj - primetio je i dodao: - Nije moj ni Šešelj ni Jovanović ni Šutanovac.

Sve su to, dodao je, politički protivnici, a sigurno njegovi nisu ni Ðilas, ni Jeremić niti Janković, uz poruku da će i dalje da ih pobeđuje na izborima.

Kaže i da se sada po medijima malo - malo pa navodi da je sve kao da živimo ponovo 90-te, na šta odgovara: "Nemojte da izmišljate...jer sada je, na primer, 70 odsto manje ubistava nego 2001, 2002. godine".

Sve je to uzalud, primetio je, jer sada neko hoće da pravi drugačiju atmosferu, a na ponovljeno pitanje o poseti Šešelja Legiji rekao je: 

- Sve sam vam rekao. 

- Ako mislite da li sam srećan zbog ubijanja Zorana Ðinđića - ne nisam, mislim da je to strašno i mislim da svi oni koji su odgovorni za to sede iza rešetaka i nemam tu šta posebno da dodam. Ako mislite da treba da uzmemo motku i uhapismo nekoga zbog toga, smatram da je to iluzorno.

U videu od 7.43 minuta možete pogledati kako novinari CIA N1 provociraju predsednika:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dača

pre 5 godina

Objasnio im je srpski predsednik da je sve po zakonu i da će biti ispoštovamo sve , nije mi jasno kao ovi iz N1 ne razumeju.

Filip

pre 5 godina

Neće nikada uspeti N1 da isprovocira Vučića, nema šanse.

Sreta

pre 5 godina

Mnogo toga su građani pozaboravljali. Penzioneri da su imali ogroman Penzioni fond, mnogo nekretnina po banjama i na moru, mnogo para na svom računu, to je još Milošević dosta očistio, a DSS je dokrajčila. Zaboravilo se da su veliki giganti decenijama u veoma lošem stanju, da su mnogo puta bili pred katancem, u stečaju, još od doba Miloševića, pa ih je DSS načisto obezvredio. Zaboravilo se da je u vreme DSS-a vladala siva ekonomija, da je veliki broj građana putovao do obližnjih gradova, da podiže čekove iz banke i unovčava, da se švercovalo u po bela dana na javnim mestima devizama, naftom, benzinom, cigaretama, jajima, uljem, da su buvljaci nicali kao pečurke, da su građani u bescenje prodavali sve iz kuća da bi se prehranili. Zaboravilo se da su po Srbiji u vreme DSS-a nicale Narodne kujne gde se dugo čekalo u redovima sa obrok. Važno je da sada bez prestanka kukamo Sramota.

Vanja

pre 5 godina

Ovi novinari N1 su stvarno vise dosadili sa svojim teorijama zavere!!Na svaku vasu 1 glupu rec,Vucic ce imati da kaze najmanje 3 pametne!!

kristinad

pre 5 godina

Predsednik ne pada na provokacije i uvek se odlično snađe.

milos

pre 5 godina

Provokacijama se pokazuje ne sigurnost.. Da ki imate neki drugi nacin!?

paramonte

pre 5 godina

Sadasnja vlast sve uredno resava,zlonamernici mogu samo da se slikaju.

Kosta

pre 5 godina

Jok nego ce nepismeni novinari izdajnicke N1 uspeti da nadmudre naseg predsednika.Nije njega narod izabrao bez razloga.

Marko

pre 5 godina

Добили су наредбу да на свакој конференцији за новинаре провоцирају председника

Mosa

pre 5 godina

Не треба обраћати пажњу на квази новинаре који не раде свој посао новинара већ као курири преносе шта би њихови шефови хтели да питају

milica

pre 5 godina

Kao i uvek, nas predsednik uvek ima adekvatan odgovor na zlonamerne provokacije!

Mita

pre 5 godina

Vucic uvek nadje nacin da sa merom odgovori zluradim komentarima.

Miloš

pre 5 godina

TV N1 je američka televizija, kreirana sa ciljem provociranja Vučića i pokušaja destabilizacije u zemlji. Takvi nam ne trebaju...

Pjer

pre 5 godina

Takve novinare treba postaviti ,tamo gde pripadaju,jer je to plaćenički šljam koji laže za interes SAD i Vučić to odlično radi !!!

Tanja

pre 5 godina

Aleksandar Vucic nije prekrsio ni jedan jedini zakon. Gradonacelnik ce biti poznat u zakonskom roku. Provokatori se sluze prljavim poslovima pa misle da iza svega stoji neka prljava igra.

ivana

pre 5 godina

Нису они председнику дорасли, зато не разумеју.

MISA

pre 5 godina

PREDSEDNIK SRBIJE IM JE LEPO ODGVORIO I DA SE SVE RADI PO ZAKONU.

Nenena

pre 5 godina

Napad je najbolja odbrana, samo što su se Vuk Jermić, kao i Đilas, preračunali pa sami sebi skočili u stomak. Tek će da vidimo šta će da kažu na sudu, ali prevashodno svom narodu, koji pošteno zarađuje, odakle im milioni na računima i za čije dobro oni rade..

Fudbaler

pre 5 godina

Novinari CIA šta drugo znaju da rade nego da provociraju,sve je urađeno u skladu sa zakonima Srbije.Aleksandar Vučić nema ništa sa voljom Vojislava Šešelj da oslobodi Legiju, ne možete nikome da zabranite da se brani, i da angažuje tim koji želi.

Nena

pre 5 godina

Šta reći! Amerikanci jedino i mogu da provociraju!

Anja

pre 5 godina

Nisu nama ni našem predsedniku Amerikanci dorasli, a pogotovo neki američki novinarčići.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17