• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

01.06.2018

22:30

RUSI UPOZORAVAJU! NA KOSOVU SLEDI KRVAVO LETO: Krah pregovora Beograda i Prištine vodi u ETNIČKO ČIŠĆENJE NA SEVERU KiM

Politika

RUSI UPOZORAVAJU! NA KOSOVU SLEDI KRVAVO LETO: Krah pregovora Beograda i Prištine vodi u ETNIČKO ČIŠĆENJE NA SEVERU KiM

Podeli vest

Ruska informativno-analitička agencija "SM njuz" objavila je tekst, u kojem upozorava da bi, tokom leta, albanske policijske snage mogle da krenu u osvajanje i etničko čišćenje severnog dela KiM

Ruska federalna informativno-analitička agencija "SM njuz" objavila je tekst, u kojem upozorava da bi, tokom leta, albanske policijske snage mogle da krenu u osvajanje i etničko čišćenje severnog dela pokrajine u kojem žive preostali Srbi

Uz upozorenje da bi, na severu KiM, kraj leta mogao da bude krvav, moskovska agencija ističe da se akcija planira uz amin Amerikanaca i njihovih zapadnih saveznika. 

Prema njihovim navodima, ako pregovori Beograda i Prištine ne daju rezultate, KBS bi aktivirala akciju zauzimanja severa u vreme godišnjih odmora.

Oni podsećaju da je vojno-policijska vežba "Srebrna sablja 2018" u aprilu, u saradnji sa Amerikancima i Euleksom, praktično bila trening za uspostavljanje pune kontrole na severu KiM.

PRIKRIVENO DELOVANJE NATO U SRBIJI SVE OPASNIJE! Naša zemlja se mora OSTATI VOJNO NEUTRALNA!

HARADINAJ POKAZAO PRAVO LICE: Prekidamo dijalog s Beogradom, JER JE BESMISLEN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki

pre 5 godina

šta nas briga,nas putin i rusija brani i ne može nam niko ništa,kad bi se zezali,naravno,crno nam se piše ako se ne dogovorimo,ali teško,sa amerima.

Pik

pre 5 godina

Treba na jug da se spreme vojne jedinice za brzo delovanje u sto vecom broju

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija