• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

02.06.2018

19:02

I FBI ISTRAŽUJE VUKA JEREMIĆA: Zbog poslova s belosvetskim lopovima, lidera Narodne stranke IPAK STIŽE PRAVDA!

Politika

I FBI ISTRAŽUJE VUKA JEREMIĆA: Zbog poslova s belosvetskim lopovima, lidera Narodne stranke IPAK STIŽE PRAVDA!

Podeli vest

Američki istražitelji naročito zainteresovani za sumnjive poslove koje je uhapšeni Patrik Ho sklapao sa Vukom Jeremićem dok je on bio predsednik Skupštine UN

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić nalazi se pod istragom FBI zbog sumnjivih poslova sa belosvetskim lopovima koji su u SAD pohapšeni i optuženi za pranje para i korupciju.

U Njujorku je juče počelo saslušanje Patrika Hoa, bivšeg ministra unutrašnjih poslova Hongkonga, inače bliskog Jeremićevog saradnika i finansijera. Ho je uhapšen zbog podmićivanja stranih zvaničnika, a optužnicom u osam tačaka on se tereti i za zloupotrebu uticaja, pranje para i podmićivanje.

VUK JEREMIĆ POKUŠAVA DA NAMAGARČI CELU NACIJU: Umesto da položi račune, najavljuje da će istražiti svoju imovinu KADA DOĐE NA VLAST?!

Promenio taktiku

U sklopu istrage o Hoovim finansijskim malverzacijama, američki istražitelji posebno su se zainteresovali za dilove koje je on sklapao sa svetskim moćnicima i političkim figurama na visokim položajima. Među njima se nalazi i Vuk Jeremić, koji je sa Hoom sarađivao i dok je bio predsedavajući Generalne skupštine UN.
Ovakav rasplet situacije veoma je pogodio Jeremića jer se prepao da njegov prijatelj i saradnik Ho ne progovori.

Opravdani strah
Jeremić je u paničnom strahu jer je svestan da će istina izaći na videlo i da će uskoro morati da odgovori na pitanja koja danima izbegava Miloš Vučević, potpredsednik SNS

- Vuk u javnosti pokušava da predstavi kako ga hapšenje Hoa, Gadioa i drugih ni najmanje ne dotiče, ali istina je da je načisto odlepio. Od početka procesa nije mu nimalo svejedno zbog privođenja prijatelja jer zna da Ho i ostali mogu i njega da inkriminišu i "povuku" sa sobom. Silno se unervozio i strahuje da će Ho propevati i o svim poslovima u zamenu za slobodu. Vuk strahuje da će se on sa FBI nagoditi da priča o parama koje je uplaćivao i njemu - prenosi naš izvor, koji otkriva i da je Jeremić prošle godine u više navrata boravio u tajnim posetama Americi u vreme kada su istražitelji hapsili Hoa i podizali optužnicu.
- Kada je čuo za hapšenje, bio je više nego vidno nervozan, satima je telefonirao i raspitivao se oko čitavog slučaja. U stranci je bilo bukvalno vanredno stanje, a Vuk je na sve načine pokušavao da ovu priču sakrije u Srbiji. Uoči podizanja optužnice naprasno je odleteo u Ameriku, a da nikome ništa nije rekao o tom putu. I pritom se odande vratio još zabrinutiji... - prenosi naš izvor.

Informer

Da je Jeremić nikad nervozniji i da na sve načine pokušava da skrene pažnju sa sebe i ovog slučaja, pokazao je i juče, kada se na Tviteru pohvalio da je podneo tužbu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića za navodnu povredu časti i ugleda. Ovom tužbom od Vučića traži čak 50 miliona dinara (!?!).

VUK DRHTI KAO PRUT! Patrik Ho podneo žalbu Apelacionom sudu, Jeremić strepi šta će reći o NJEGOVIM MUĆKAMA ako bude morao da svedoči!

Briga ga što nas sramoti

Komentarišući Jeremićevu nervozu, potpredsednik Miloš Vučević kaže da lider Narodne stranke strahuje sa debelim razlogom!
- Svestan je on da će istina izaći na videlo i da će uskoro morati da odgovori na pitanja koja izbegava već danima. Nažalost, zbog njegovog ponašanja naša država će se spominjati u negativnom kontekstu. Siguran sam da Vuka Jeremića za to savršeno briga. Tako se ponašao i kao ministar, tako da bi se sutra ponašao da se opet, nekim čudom, domogne vlasti - navodi Vučević.

UZIMAO SAM NOVAC OD LOPOVA, PA ŠTA! Vuk Jeremić priznao saradnju sa lopovima, još da kaže ZA ŠTA JE UZIMAO KEŠ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
serontin

pre 5 godina

Ne druzi se Jeremic dzabe sa ovakvim lopovima . Isti se pronalaze.

Nikola

pre 5 godina

Ma niste morali ovakvu smrknutu sliku da stavite u vest, kad je čovek konstantno nasmejan i "ne može mu niko ništa" fazon.

AcaFacaNo1

pre 5 godina

Lepo rekao da je uzimao novac od lopova znači i on je njihov jatak ili ti saradnik, srpski govoreći duvali u isti rog ili ti tikvu.

Pera

pre 5 godina

Covek je priznao da je lopov, cekamo da bude priveden pred lice pravde

Isa

pre 5 godina

Pa ne mogu se ciniti takva dela i da prodju neprimeceno i nekaznjeno.

Nada

pre 5 godina

Lepa vest !Kako je radio gospodin Jeremic ,tako ce i proci,jer svako delo izade na videlo!

mihajlo

pre 5 godina

I trebalo bi , da ih stigne ruka pravde, počinili su i u Srbiji nezapanćeni kriminal!

Dr Agocen

pre 5 godina

Iz Jeremićevih izjava je jasno da ne poštuje građane Srbije i institucije sopstvene zemlje, biće zanimljivo videti kako će se ophoditi prema dokazima koje će izneti strane obaveštajne agencije.

Branko

pre 5 godina

Meni nije samo jasno kakav interes su imali ti stranci da toliko novca doniraju tajkunu Jeremicu!

Sanja

pre 5 godina

Ko sa đavolom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju, to je moja poruka za Jeremića.

Goran

pre 5 godina

faca drbilna ali pametan lopov. belosvetski prevarant. mufljus debilni

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija