• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2018

20:12

GORAN JEŠIĆ SE SPRDA S IZBOROM NOVOG LIDERA DEMOKRATA: A da sledeći put budemo demokratični makar kao SNS, ili...

Politika

GORAN JEŠIĆ SE SPRDA S IZBOROM NOVOG LIDERA DEMOKRATA: A da sledeći put budemo demokratični makar kao SNS, ili...

Podeli vest

Dragan Lutovac je izabran za predsednika DS, ali daleko od toga da će taj i takav izbor doneti neka bolja vremena žutom brodu koji pokušava da opstane ploveći nemirnim vodama srpske politike s uveliko probušenim koritom

Dokaz da izbor novog predsednika nije smirio duhove "žutih" dao je neposredno po završetku glasanja Goran Ješić, nekada visoki funkcioner ove stranke, koji se nije libio da na Twiteru žestoko ispljuje današnju odluku Skupštine DS. A on je samo jedan od "gomile" nezadovoljnih.

- Psuj slobodno! veću sramotu od ove video nisam, a sada nema izgovora da stvari čuvamo u kući pošto su magarci to upropastili- napisao je ozlojeđeni Ješić.

Na njegovu pljuvačinu odgovorio je Saša Pešić pokušavajući da ublaži Ješićeve teške reči.

- Ipak dajmo šansu novom predsedniku, možda i uspe - napisao je Pešić, što očigledno nije zadovoljilo Ješića koji je nastavio da se sprda sa odlukom svojih partijskih kolega.

- Šta da sledeći put budemo makar demokratični kao SNS, Ili? zapitao se Ješić želeći valjda da bude sarkastičan. 

Ipak odgovor koji je dobio verovatno nije očekivao, jer je Pešić njegovu lošu šalu shvatio veoma ozbiljno.  

- Pa to. damo mu sansu da uvede demokratičnost u stranku, organizuje pošteni IO koji će raspisivati izbore u skladu sa Statutom, organizovati debate i izlaziti sa predlozima za rešavanje državnih problema, uvesti potpunu slobodu govora u stranci.. Mislim, možda se nadam makar- napisao je Pešić.

printscreen

Videći da je "đavo odneo šalu" Ješić je pokušao da se opere, vraćajući loptu na pljuvačinu po svojim partijskim kolegama, ističući da neće da bude tamo gde se odluke donose - BEZ DEBATE!

Na pitanje da li možda previše emotivno reaguje povodom izbora Lutovca na mesto predsednika "žute lađe" koja tone, Ješić je pokušao da svoju frustraciju odbrani poslednjim adutom, istučući da u DS vode "paraziti koji su zabranili debatu".

printscreen

Eto tako prođoše izbori u DS, gde su Ješiću i kompaniji zabranili debatu, inače bi oni po navici "palamudili" bar do zore, i da bi se to izbeglo, a znajući za njihove navike Ješićevi raskolnici u startu su bili stopirani, tešio se na društvenim mrežama demokrata iz Inđije. Ako je i od DS mnogo je. 

DEMOKRATE IZABRALE PREDSEDNIKA: Zoran Lutovac pobedio u prvom krugu glasanja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 5 godina

Ds je drugim recima titanik a sudbina titanika se zna!

Ljube

pre 5 godina

Bila jednom jedna moćna politička stranka u Srbiji, zvala se Demokratska stranka ... Osustvo svakog vida demokratije, lopovluk, samoljublje, bolesne ambicije, nezasitost funkcijama i politički diletantizam su je uništili - danas je verovatno počeo poslednji čin samodestrukcije.

Roli

pre 5 godina

DS ostaje isti.. džaba promena predsednika.. ništa nevrede to su pokazali već.

Uros

pre 5 godina

Cinjenica je da su gradjani demokratama oduzeli svako pravo glasa.

spale

pre 5 godina

Neverovatna netrpeljivost izmedju njih samih. Tonovi i emocije su toliko nepovratne da je jedini raylog koji mi pada napamet a tolikog je naboja ko je koga pokrao.

Sanja

pre 5 godina

Puce bruka. Braca se jos jednom javno ispljuvase. DS je vec odavno dotakla dno,ali neki jos nisu svesni.

Ivan

pre 5 godina

Gospodin se sprda i treba a zaboravi kako je bilo sa njegovim pajtosima Tadic Pitic Djelic Sutanovac Djilas nasta je to licilo drzava mnogo mnogo mnogo su radili lose katastrofa Cvetkovic sve skolovani kadrovi a ovi vidite sta rade rade nesto muljaju glasa narod i to mocno ko nekad za nas DS ali prodali ste se i sad povratka nema necete Cedu hocemo Dacica i dobijete sut kartu i vidi gde smo dva posto sramota bruka svi svi svi napolje .

Sanja

pre 5 godina

Samo Vas gledamo. Nema vama spasa demokrate. Kada ste krali bili ste slozni, sada kada nema para, pljuvacina.

feferoni

pre 5 godina

Svaka stranka koju cine najgori ljudi ne moze zadobiti poverenje gradjana, a DS je upravo takva stranka.

Marko

pre 5 godina

Strašno je to jer ni sami članovi DS nisu srećni izborom svog prcednika stranke, neka vam je bog u pmoći.

provincijalka

pre 5 godina

I sada... DS ima šansu da propadne za dva meseca.

mihajlo

pre 5 godina

Sami istaknuti članovi DS-a, se zgražavaju izborom novog predsednika!

Nada

pre 5 godina

Mogu oni da spominju SNS,ali SNS je pojam za njih u svakom pogledu i ozbiljna stranka od koje bi mogli mnogo da nauce da ima pameti u DS-u!

Marija

pre 5 godina

I polako prljavstina izlazi na videlo.Jos cemo mi svasta cuti o demokratiji u DS-u.

Nikolina

pre 5 godina

Tom "žutom brodu" koji se pokazao u vreme svoje vlasti kao štetočina po državu i narod, ni Bog otac ne može pomoći, a kamoli izbor novog lidera.

provincijalka

pre 5 godina

Novi tajkin na čelu DS će nastaviti stopama starih.

Marija

pre 5 godina

Pročitah možda i uspe! Da vas lišim neizvesnosti, neće uspeti!

darko

pre 5 godina

Tih 20% lažnih delegata su sigurno poslati od Đilasa kako bi pobedio njegov kandidat

Lidija

pre 5 godina

Demokratska stranka je stranka koja je sama sebe unistila i dovela do dna upravo svojim potezima.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija