• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.06.2018

09:21

(FOTO) PAZI S KIME SLAVIŠ! Da li Lutovcu još neko veruje da nije Đilasov čovek?

Politika

(FOTO) PAZI S KIME SLAVIŠ! Da li Lutovcu još neko veruje da nije Đilasov čovek?

Podeli vest

Novoizabrani predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac polomio se proteklih mesec dana da ubedi javnost kako nije kandidat Dragana Đilasa za lidera DS, a neki su mu čak i poverovali...

Lutovac je uspeo da se dočepa Šutanovčeve fotelje u DS, između ostalog zahvaljujući tome što je deo članstva uoči stranačkih izbora uspeo da ubedi kako nije ničiji čovek, a posebno ne posilni Dragana Đilasa.

Kao što je red novi lider DS je proslavio pobedu u prvom krugu u društvu najbližih saradnika i prijatelja.

GORAN JEŠIĆ SE SPRDA S IZBOROM NOVOG LIDERA DEMOKRATA: A da sledeći put budemo demokratični makar kao SNS, ili...

I gle čuda, na fotografijama sa proslave u jednom beogradskom klubu pobednik Lutovac i Đilas koji mu čuva leđa, držeći mu zaštitnički obe ruke na ramenima.

Informer


Ma čekajte, mora da je to slučajno! Pa ne bi Lutovac lagao...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija