• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.06.2018

13:21

PALMA : Anđeli pakla su anđeli prijateljstva!

Politika

PALMA : Anđeli pakla su anđeli prijateljstva!

Podeli vest

Anđeli pakla su pokazali za vreme boravka u Jagodini da su anđeli prijateljstva. Bilo ih je preko 3300 iz 50 zemalja sveta, iz svih evropskih zemalja i iz SAD, Kanade, Australije, Urugvaja, Brazila. Za vreme trajanja ove manifestacije nije bilo nijednog incidenta, nijednog saobraćajnog prekršaja, rekao je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma

- To je bio jedan veliki izazov za Srbiju i za naš grad Jagodinu. Zahvaljujem se policiji koja je veoma profesionalno odradila svoj posao, a da nijedan bajker nije stavio primedbu na ponašanje naše policije. Zahvajujem se i ministru untrašnjih poslova i direktoru policije. Siguran sam da je Srbija demantovala ono što su veliki svetski mediji nekada pisali o našoj zemlji. Srbija je uređena i gostoprimljiva i slika koju smo poslali iz Jagodine je drugačija nego slika koja je bila ranijih godina. Ovom događaju možemo da damo visoku ocenu - rekao je Palma.

informer.rs

Bajkeri su mi rekli, kaže Palma, da su za Srbiju čuli preko Novaka Đokovića, a sada je Srbija poznata preko Jagodine.

- Zahvaljujem se građanima Jagodine koji su pokazali visok nivo gostoprimstva i svim institucijama koje se radile ovaj posao. Ono što je najvažnije je da su svi zadovoljni, a meni je najvažnije da su zadovoljni moji Jagodinci. Sve ove dane, turistički život u Jagodini je normalno funkcionisao i imali smo od 800 do 1.500 dece dnevno na ekskurziji u Jagodini i zahvaljujem se tim školama, koje su dovodile decu za vreme trajanja skupa Hells Angelsa - istakao je Marković.

informer.rs

Efekti organizovanja ovakvog skupa su, kako tvrdi, i finansijski jer su rasprodati svi smeštajni kapaciteti, puni restorani i prodavnice.

- Ovo je bila odlična turistička promocija Jagodine i Srbije, jer će više miliona pozitivnih slika biti poslato širom sveta putem društvenih mreža - izjavio je danas Palma rezimirajući godišnji skup Hells Angelsa u Jagodini.

informer.rs

Predstavnik Hells Angelsa za Srbiju, Vlada iz Despotovca, koji je bio u organizaciji godišnjeg skupa ovih svetski poznatih bajkera je rekao:

- Bez jagodinske lokalne samouprave ovo ne bi moglo da se desi i nijedna lokalna samouprava u Srbiji ovo ne bi mogla da izvede, zahvaljujem se Draganu Markoviću Palmi na velikoj podršci. Ovo je bio fenomenalan događaj i fenomenalan podvig. Zahvaljujem se građanima Jagodine koji su imali poverenje u nas i onima koji nisu imali poverenje u nas jer su nas naterali da ioanko visoke standarde podignemo na najviši mogući nivo. Rezime je : nula krivičnih dela, nula saobraćajnih prekršaja, nula razbijenih čaša, nula povreda, nula primedbi, a sa druge strane preko 3300 bajkera i članova njihovih porodica iz celog sveta, 1000 motora, najmanje 500 posmatrača u svakom trenutku pored Akva parka, 24 benda koji su četiri dana svirali iz celog sveta, ukupno 500 izvođača. Na parkingu ispred Akva parka bilo je motora ukupne vrednosti od 45 milona evra. Srbija je postavila nove standarde na motociklističkoj mapi sveta.

informer.rs


Dragan Marković Palma je danas razgovarao sa bajkerima iz Engleske, Estonije, Ukrajine i svi su rekli da su proveli divno vreme u Jagodini, da su jagodinci izuteno dobri i gostoprimljivi ljudi.

Glen iz Engelske je Markoviću rekao da je imao sasvim drugu sliku o Srbiji, a da je ovo što je video u Jagodini jedna moderna evropska Srbija. Danas se najveći broj članova Hells Angels vratio u svoje države.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija