• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.06.2018

13:27

SKOT MISLI DA JE DUHOVIT: Odlazi Euleks, ali ostaje kosovska policija da čuva Srbe!

Politika

SKOT MISLI DA JE DUHOVIT: Odlazi Euleks, ali ostaje kosovska policija da čuva Srbe!

Podeli vest

Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas, povodom odlaska Misije Euleksa sa Kosova i Metohije, da postoje drugi načini da se zaštiti srpski narod na KiM, jer tamo ostaje KFOR, što je kaže, važno, kao i kosovska policija

- Kosovska policija je tamo u prvom redu. Videli smo u zadnjim danima kada su bili neki problemi, a jesu bili problemi i to je strašno, da je u stvari kosovska policija tamo bila da obavi svoj posao, zaštiti srpsku manjinu i sve druge građane na Kosovu - rekao je Skot novinarima u Beogradu na pitanje kako će odlazak Euleksa uticati na sigurnost Srba.

Skot je dodao da je on "američki ambasador u Srbiji, nije ambasador na Kosovu, tako da bi bilo bolje da se to pitanje postavi ambasadoru SAD u Prištini.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 5 godina

Koje smo mi srece, stalno nam iz Amerike stizu oni koji su jeli bunike. Panic pricao stalno o BORANIJI a ovaj da ce siptar stititi Srbina. Pa ovoga nema ni u crtanim filmovima - Kalimero.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Бојкотујте тог Скота...! Он је зло, ни ладне воде му не треба дати...То је протува...!! А када прође - гађајте га... - МУЋКОВИМА...!! То једино заслужује као амбасадор Фашизма и ОТВОРЕНОГ АНТИСРПСТВА...Марш Скоту...!!

milena

pre 5 godina

Jaka mi policija,jos nemaju ni jedan trag o ubicama Ivanovica.

Golub

pre 5 godina

Ovom idiotu bi bolje bilo da ne otvara usta. Svaki put kada progovori on uvderi Srbiju. Skot je skot...to treba da nam bude jasno.

kimi

pre 5 godina

Prezime potpuno odgovara njegovoj licnosti ,da bogda mu apoteka menza bila.

Dejan Marković

pre 5 godina

U ovom momentu ostaviti Srbe pod "zaštitom" kosovske policije, jednako je zločinu. Skot bi morao da ima na umu da ovakvim potezima, međunarodni faktor direktno utiče na izazivanje sukoba. U takvim okolnostima, Srbima ne preostaje ništa drugo, nego da se brane i zaštite svoje živote.

Maja

pre 5 godina

Značenje reči skot je poznato Srbima. Imaju 50 država,nemaju,oteli su Indijancima,15% da daju Šiptarima,a mogu i da vrate svih 50 vlasnicima,kad bi imali svest i savest.

BIo ODIN

pre 5 godina

Dalo s e očekivati od američkog Skota skotovska izjava.

Milen

pre 5 godina

Svakim danom američki Skot potvrdjuje da je ljaga i predstavnik genocidne drzave bez nacije i prošlosti.

Slavka

pre 5 godina

Videli smo koliko se vi brinete za Srbe na Kosovu po vasim reakcijama na napade albanaca na te iste Srbe.

Miki

pre 5 godina

Neka Skot da predlog svom predsedniku, da svim Siptarima kupe kartu u jednom pravcu u SAD, posto ih toliko vole ! Neka ih podrzavaju preko svoje grbace a ne preko srpske....i Skotu karta u jednom pravcu .......

Riki

pre 5 godina

Sve što je Skot rekao treba protumačiti naopako tj da daje zeleno svetlo svojim miljenicima Šiptarima da pojačaju zulum i teror nad Srbima. Gospodine Skotino (to je od milja) providni su svi vaši komentari.

MISA

pre 5 godina

NE TREBA NAM DA KOSOVSKA POLICIJA RADI NESTO ZA NAS NAROD.

bubasvaba

pre 5 godina

Poceh da citam i prvo procitah SKOT u pravom smislu te reci .

LALA

pre 5 godina

Skot,sram te bilo ,po sto puta,i zelim ti da se tvoji najmiliji tako ,,provode,, kao Srbi na Kosovu

zanimljivo

pre 5 godina

Ahahahaaaaaaa pa ovom stvarno nije dobro. Srbe da cuvaju oni koji ih desetljecima proteruju, siluju, prebuijaju, ubijaju, koji ruse i pale sve Srpsko pa i Srpske Svetinje. Na kraju krajeva, Kosovo i Metohija je 80% Srpsko pa sta nas treba otimaci da cuvaju. Po rezoluciji 1244 treba nasa vojska i policija da cuva nas narod, laz je da je Srbija izgubila rat sto ne pitate generale koji su potpisivali Kumanovski sporazum dali su potpisali kapitulaciju ili dogovor o povlacenju.

Jadranka

pre 5 godina

Neverovatno zlonamerna izjava Američkog Skota.

paramonte

pre 5 godina

Misli ,ostace da gledaju kako ih albanci maltretiraju.

Alvin

pre 5 godina

Volim vucica sto ovim ambasadorima neda nikakvo pravo da se mesaju niti in jebe dva posta.

Srbabg

pre 5 godina

Postovana Ekselencijo, Gospodine Ambasadore, ta vasa cinicna izjava ko ce cuvati Srbe na KiM je isto kao da vas narod u USA dodju i cuvaju Ruski specijalci!?

Jasna

pre 5 godina

Euleks je jedini garant bezbednosti srpskog zivlja na KiM.

Sanja

pre 5 godina

Zna on odgovor na to pitanje samo nece da odgovori.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija