• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2018

08:54

O MAHINACIJAMA VUKA JEREMIĆA GOVORI SE I U UJEDINJENIM NACIJAMA! Korupcionaška afera trese UN!

Politika

O MAHINACIJAMA VUKA JEREMIĆA GOVORI SE I U UJEDINJENIM NACIJAMA! Korupcionaška afera trese UN!

Podeli vest

Povodom slučaja Jeremić oglasila se i novoizabrana predsednica Generalne Skupštine UN, Maria Fernanda Espinosa Garces

Odgovarajući na pitanje jednog od akreditovanih novinara u UN, Metjua Rasela Lija, koji je pitao da li će podrzati donošenje akta o slobodnom pristupu informacijama unutar UN, kako bi javnost i novinari mogli da budu obavešteni o uticaju biznisa i nevladinih organizacija poput CEFC (koji je uplaćivao višemilionske iznose upravo Vuku Jeremiću), ona je bila veoma jasna!

printscreen

Espinosa Garces, koja je inače bila i ministar nacionalne bezbednosti Ekvadora, odgovorila je kako su u Ekvadoru uspeli da zabrane korišćenje poreskih rajeva i obezbede transparentnost u svim vrstama finansiranja. Ona je obećala takvu transparentnost i u radu Generalne Skupštine UN.

HO ŠALJE VUKA JEREMIĆA U ZATVOR?! Zbog suđenja u SAD, bivši šef srpske diplomatije U STRAŠNOJ PANICI!

Očigledno je da su novinari u Njujorku počeli da postavljaju pitanja koja se veoma tiču i Vuka Jeremića, koji ne može da objasni za kakvu namenu je dobio više miliona dolara od ljudi koji su uhapšeni u Njujorku i Kini. Ovaj međunarodni korupcionaški skandal tek će početi da se raspliće tokom sudskog procesa Patriku Hou i srpska javnost takođe mora da zna kakve usluge je činio Vuk Jeremić uhapšenim ljudima, ali isto tako i da odgovori na potpuno neverovatne činjenice, poput one da mu je ambasada Katara u Berlinu uplatila 200.000 dolara, a da niko živi ne zna kakve usluge im je Jeremić pružao.

ANTIDOT RAZVALIO JEREMIĆA: CIRSD - MEĐUNARODNI CENTAR ZA PRANJE NOVCA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija