• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

06.06.2018

17:37

POTPREDSEDNIK SNS PORUČIO JEREMIĆU! Jovanov: Vuka sa naftom povezuje to što je BOGAT KAO ŠEIK!

Politika

POTPREDSEDNIK SNS PORUČIO JEREMIĆU! Jovanov: Vuka sa naftom povezuje to što je BOGAT KAO ŠEIK!

Podeli vest

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov reagovao je danas na sramne optužbe Narodne stranke Vuka Jeremića da Vlada Srbije može da smanji cenu goriva, ali neće

Jovanov je kazao da je uveren da Vuk Jeremić ni ne zna koliko košta gorivo u našoj zemlji dok ispija penušava vina po egzotičnim destinacijama.

- Prosto je neverovatno kako Vuk Jeremić ima obraza da se oglašava o bilo kojoj temi koja je važna za građane Srbije, jer za njih nikada nije mario, osim kada je koristio njihove pare za lična putovanja i bahaćenja po svetu - kazao je on i dodao da ne zna ni kako lider NS-a ima vremena s obzirom da je „do guše upleten u međunarodni korupcionaški skandal”.

- Iako nije stručnjak za naftu, Jeremića sa naftom povezuje to što je bogat kao šeik, ali i to što se i te kako razume u energetiku kada treba organizovati sastanke sa sumnjivim belosvetskim biznismenima i ugovarati poslove „teške“ milione i milijarde dolara, koristeći pri tom kao paravan svoju visoku funkciju u Ujedinjenim nacijama. Uveren sam da Vuk Jeremić, ili čovek-procenat, uopšte ni ne zna koliko košta gorivo u našoj zemlji, ili koliko ovde košta bilo šta drugo, a ponajmanje da zna kako žive ljudi Srbiji, dok ispija penušava vina po egzotičnim destinacijama, vozi se privatnim avionima i uživa u plodovima svog „konsultantskog“ mešetarenja u međunarodnoj kriminalnoj hobotnici - zaključio je Jovanov.

Podsetimo, Patrik Ho i Šeik Tidijan Gadio uhapšeni su prošlog novembra u Americi u korupcionaškom skandalu od tri miliona evra, a srpskoj javnosti su poznati kao bliski saradnici Vuka Jeremića i njegove organizacije CIRSD.

MACA POJELA JEZIK?! Jeremić već dva dana ćuti o 200.000 evra koje je dobio od ambasade Katara u Berlinu!

ANTIDOT RAZVALIO JEREMIĆA: CIRSD - MEĐUNARODNI CENTAR ZA PRANJE NOVCA!

I FBI ISTRAŽUJE VUKA JEREMIĆA: Zbog poslova s belosvetskim lopovima, lidera Narodne stranke IPAK STIŽE PRAVDA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
prestolonaslednikovica

pre 5 godina

Ma nafta je cudo,jos da je imas.

Pera

pre 5 godina

Tako je, raskrinkajte ga, dosta se cutalo, sada neka odgovara za sve lopovluke

Tina

pre 5 godina

Drago mi je da svakodnevno izlazi na videlo šta je sve Jeremić uradio/pokrao.

Zora Vukovic

pre 5 godina

Narod trazi istinu o aferama, Jeremic je duzan da odgovori.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija