• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

06.06.2018

21:33

(VIDEO) SVE SE OKRENULO NAOPAČKE! Luna MOLILA Slobu za jednu stvar, pevač PROMENIO TEMU, a onda OPLEO PO KIJI!

Rijaliti

(VIDEO) SVE SE OKRENULO NAOPAČKE! Luna MOLILA Slobu za jednu stvar, pevač PROMENIO TEMU, a onda OPLEO PO KIJI!

Podeli vest

Zbog Zadrugovizije 4 i spektakla koji sledi nastala je velika pometnja, naročito oko izbora ko će sa kim nastupati na velikoj sceni

Pravi haos nastao je onog trenutka kada je Slobodan Radanović imao ideju da ovoga puta nastupa sa svojom bivšom devojkom Lunom Đogani, što je većina zadrugara osudila.

U Beloj kući nastala je tenzija i svađa, pa je Luna odlučila da zbog komentara drugih prvo odustane od toga, a onda je u razgovoru sa Drvetom mudrosti promenila mišljenje.

Slobu je to razbesnelo jer je Đoganijeva dozvolila da drugi utiču na njene odluke, a onda je i on promenio svoj tok priče.

- Hajde da nastupamo, ti i ja - predomislila se Luna.

- Ne želim da nastupam, razumeš? Dozvolila si da ti upropaste dan! Mene ne nervira kad oni pričaju, nego kad se vi primate! - vikao je Sloba.

- Dobro, ja hoću da nastupamo, evo... - bila je odlučna Luna.

- Šta ti je Drvo reklo pa si se predomislila, a? Tebi je uvek potrebno da ti neko drugi kaže, a ne ja! - držao se Sloba svoje odluke.

Ovoga puta Radanović je bio taj koji je rešio da stavi tačku na ovu priču, pa je izrevoltiran komentarima njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar odlučio da joj žestoko uzvrati.

- Fora je da ako ja nastupam sam, sa kim ćeš ti? - pitao ju je Sloba.

- Ni sa kim! Šta tebe briga za to, ja hoću sa tobom, molim te, molim te, molim te... - molila ga je Luna.

- Ona je razvalila wc šolju i ona će da mi priča, ona će da mi morališe! - rekao je Slobodan.

Takmičar je urlao dok je razgovarao sa Lunom, a šta je još rekao pogledajte u nastavku.

(VIDEO) LUNI ISPALA RIBICA! Blogerka zgrozila sve gledaoce! Sloba nije mogao da veruje šta MU PRIČA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija