• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

07.06.2018

10:00

(VIDEO) VOLIM KADA JE BESAN! Luna priznala da obožava kada je Sloba AGRESIVAN!

Rijaliti

(VIDEO) VOLIM KADA JE BESAN! Luna priznala da obožava kada je Sloba AGRESIVAN!

Podeli vest

Gledaoci rijaliti programa Zadruga ove noći postavljaju pitanja zadrugarima, a ista im čita voditeljka Dušica Jakovljević. Luna Đogani u jednom trenutku odgovarala je i na pitanje koje se odnosilo na svađe sa Slobom Radanovićem

- Ti si neko ko pali vatru i posle glumiš vatrogasca. Svaki put ti uneseš Slobodanu nervozu i onda on pukle i ispadne da je on agresivan. Zašto to radiš? - bilo je pitanje za Lunu.

 Pa tako! Volim da ga vidim kada je besan! To je moj odgovor! - izjavila je Đoganijeva.

S obzirom na to da Luna nije bila raspoložena dalje da govori, svoj stav izneo je i njen oženjeni dečko koji je sve vreme branio devojku, sa kojom je trenutno u lošijim odnosima.

 - Luna je devojka koja u afektu sebi dozvoli da se iznervira. Zbog raznih stvari dozvoli sebi da joj svako utiče na mišljenje. Posle sedne i sabere se. Jeste ona sto puta posle došla i shvati da pogreši - pričao je Sloba.

Svoj komentar iznela je i Miljana Kulić koja je u svađi sa Lunom Đogani i Slobodanom Radanovićem, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija