• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.06.2018

14:09

Zloslutan ton za siguran klik (ISPRAVKA)

Politika

Zloslutan ton za siguran klik (ISPRAVKA)

Podeli vest

Intervju koji je Predsjedavajući Predsjedništva BiH dao “Faktoru”, dobio je različite naslove na dva različita portala.

Portal “Bljesak” i srbijanski “Informer” prenijeli su skraćenu verziju intervjua koji je Bakir Izetbegović dao za "Faktor", pri tome manipulišući naslovima zbog bolje čitanosti. “Bljesak” je to uradio ovako:

Došlo je vrijeme da se Bošnjaci obračunaju s manjinom?!

Iako naslov ima zloslutni ton, u “Bljeskovom” članku o intervjuu sa Izetbegovićem, izjava u nije predstavljena tako.

Tako, tvrdi Izetbegović, u Federaciji BiH gdje Hrvati čine 22 posto stanovništva oni u vlasti sudjeluju sa 40 posto a na razini  države u kojoj Hrvati čine 12 posto stanovništva u vlasti sudjeluju s 33 posto, prenosi Hina."I to je redovno na račun Bošnjaka, tako da će se Bošnjaci morati u skoroj budućnosti izboriti za prestanak diktature manjine nad većinom, za poziciju koja im po Ustavu pripada – proporcionalnu zastupljenost u formiranju strukture vlasti", najavio je Izetbegović.   

Kao što se vidi, u izjavi se ne spominje bilo kakav “obračun” sa bilo kim. Prijeteći ton je nešto što će donijeti bolju čitanost, a takve stvari ne bi trebale imati mjesto u rubrici vijesti.

Srbijanski “Informer” je otišao korak dalje i kratkom članku o Izetbegovićevom intervjuu dao dezinformativni naslov u kojem zaključuje da su Srbi i Hrvati manjine na koje će Izetbegović “udariti”:  

IZETBEGOVIĆ NAJAVIO UDAR NA SRBE I HRVATE: Oni su manjine i vreme da se ukine diktatura manjine nad većinom!

Predsednik Predsedništva BiH Bakir Izetbegović odbacio je tvrdnje da Bošnjaci u BiH pokušavaju da preuzmu potpunu vlast koristeći činjenicu da su brojčano najveći narod i istovremeno najavio da sada sledi borba u kojoj će oni morati da se izbore za ukidanje "diktature manjine nad većinom"

I “Informer” se, baš kao i “Bljesak”, uhvatio za isti odgovor u kojem Izetbegović komentariše optužbu da propagira unitarnu državu.  Zapravo, u tom odgovoru Izetbegović spominje Srbe u kontekstu nezastupljenosti u kantonima u kojima je HDZ na vlasti.

Reakcije su to na sljedeći odgovor iz intervjua:

Dok HDZ BiH odbija riješiti to pitanje, sa skupa u organizaciji te stranke Vas  prozivaju da propagirate unitarnu državu te da vodite politički program "diktature najmnogoljudnije nacije u BiH". Kako komentirate takve optužbe?

- Kao klasičnu, jednostranu propagandu koja vrijeđa zdrav razum i koja je zamorila građane BiH, naročito Bošnjake. U kantonima u kojima HDZ ima većinu Bošnjaci i Srbi su građani drugog reda, dominacija Hrvata je stopostotna.

U Srednjobosanskom kantonu, u kom Bošnjaci čine 60 posto stanovništva, još trpimo relikte takve postratne dominacije, poput školskog programa iz Hrvatske i diploma sa šahovnicom umjesto bh. grba.

U Federaciji BiH, gdje Hrvati čine 22 posto stanovništva, u vlasti učestvuju sa 40 posto, na nivou države, gdje čine 12 posto stanovništva, u vlasti učestvuju sa 33 posto i tako dalje. I to je redovno na račun Bošnjaka, tako da će se Bošnjaci morati u skoroj budućnosti izboriti za prestanak diktature manjine nad većinom, za poziciju koja im po Ustavu pripada – proporcionalnu zastupljenost u formiranju strukture vlasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miodrag Jovanovic

pre 5 godina

tako je predsedniče imaš podršku preko 50% srba

Kažu

pre 5 godina

U Zagrebu završena, identifikacija 20srpskih žrtava, ubiejnih, tokom velikosrpske agresije na Hrvatsku... Slovenija i Austrija i Švajcarska traže od Hrvatske da digne, policiju i vojsku i zatvori granicu sa BiH i Srbijom i od njih napravi, Hot-Spot jer će im i te zemlje vraćati migrante, koje su puštali da prolaze, ko da Srbija ne postoji... Hrvatska donela zakon o otvranju arhiva a i traže otvaranje arhiva JNA i vraćanje arhiva NDH koji je otet posle rata iz RH i odnešen u Srbiju... Hrvatska ministarka kulture za HRT kaže da je Srbija vratila Hrvatskoj skoro sve ikone i kulturne predmete otete 90ih njih oko 30 000 a čekaju još 1000predmeta da se vrati samo u kulturi ali sveukupno imka oko 200 000 predmeta da se vrate...srpski mediji o tome NITI REČ?

Danijel

pre 5 godina

Opet kurvat ustaski plasira lazi niti je bila velikosrpska agresija niti je mogla biti pa jako ce srbin na svoju zemlju biti agresor vec je branijo vjekovna srbske zemlje Baniju pa Liku pa Slavoniju pa Krajinu tu su srbi zivjeli kad nisu kur ati ni postojali a vi plasirate mantru od austrougara od Alkalaja to je vasa glupa mitomanija koju niko ne vjeruje vise vi hr ati ste agresori i htjeli velikoustasku hrvatsku i vatikan i ameri su vam je dali ali do jednom niti vam cemo oprostit za Jasenovac niti za americku oluju vi ste samo zrtve amerike ali jednom vas treba zauvjek ukloniti za mir... Vi ste pokatoliceni kao sto su poturceni vi niti sta mozete niti sa zidovskim migovima smjesni ste to ne bi ni trajalo godinu dana rata svi bi popadali kad jih moze sirijici unistavat mi jos lakse a da ne pricam da ima srbija sve jacu vojsku ne samo Migovi i mnogo drugih stvari... fuck kur atsku zlocinacku genocidnu tvorevinu

Devedesete

pre 5 godina

Posle smrti druga Tita, nisu čekali Srbi ni da se oladi i pisali: Prvi Memorandum SANU 1986-Youtube i najavili stvaranje Velike srbije. Posle pada komunizma u Evropi ide razilaženje svih 6 SFRJ Republika koje zato nije moglo biti mirno nego je posle cepanja prvo Slovenije pa Hrvatske koje su na to imale Ustavno pravo, pokrenut rat, evo kako da se ne laže da je bio Građanski rat: B92: Beograd, Srbija 1991-Bacanje cveca po tenkovima JNA-Youtube. Posle 4g razaranja i srpskog genocida nad Hrvatima katolicima i muslimanima sve dok Hrvati nisu stvorili vojsku i krenuli sa Olujom koja ipak nije završila kao "Spuvanac" kako se mislilo da hoće pa se moralo: Uvježbavanje bijega iz Krajine-srpanj 1995-Youtube. Hrvati su pokušali bezuspešno da oslobode svoju "Herceg Bosnu": Muslimanska agresija na Herceg-Bosnu-Youtube a dok su Hrvati očistili Lepu svoju i porazili okupatora: Oluja-Predaja 21.Kordunskog Korpusa Srpske Vojske-8.08.1995-Youtube Srbi su krenuli na PlanB da sve civile pripremljene u kolonama odvedu na Kosovo koje je trebalo da se očistit od Albanaca pa se moralo: Bombardovanje Srbije 1999(Ceo Dokumentarac)-Youtube. Nakon propasti svih velikosrpskih ideja, morala se nekako popravit šteta pa se zato sa medijskim propagandama i dalje laže i truje narod po: Drugi Memorandum SANU (2011)-Youtube

Dimitrije

pre 5 godina

Jaka ti argumentacija: youtube . Ne lupetaj vise ako nemaš šta pametno da kažeš mani se glupe propagande

Komsija

pre 5 godina

Samo da te potstim da je razbijanje SFRJ pocelo maspokom i upadima ustaskih teroristickih grupa. Sto se tice Velike Srbije, te tritorije smo dobili posle prvog svetskog rata i uneli u Kraljevinu SHS. Ustav iz 1974 je dao pravo narodima na samoopredeljenje i niko nije mogao da se otcepi bez saglasnosti ostalih. Interesantno kako su i zasto Srbi u BIH i hrvatskoj proglaseni za manjinu.

Karlobag

pre 5 godina

Najjače je to šta Srbija ni sa svom silom JNA i genocidom ne izbi na more a eto Bosna ima i izlaz i plaže i dva ostrva doli kod Neuma.....da čovek naprosto ne poveruje!??

Banja

pre 5 godina

Nema to BOSNA nego je to za hrvate koji žive u Neumu a ima ih 95% hrvata u tom delu Bosne i za njih je sada problem šta se radi Pelješački most jer će ostati bez turista i zarade i umreće od gladi...

Alba

pre 5 godina

BAD NEWS FOR SERBIA ! Croatia is buying 12 F16 Fighter Jets for 500 Million Dollars from Israel 2018-Youtube

SILA

pre 5 godina

Pored tolike srpske propagande o ustašama i pokliču ZDS i Jasenovcu eto sve uzalud, Hrvatska je potpisala ugovor sa Izraelom o VOJNOJ saradnji pa posle 12 aviona F16-Oluja, kupuje od Izraela i 12 PVO Spyder sa kojim se Izrael brani od Hamasa a Hrvatska njima prodaje hrvatske puške VHS2 jedne od najboljih na svetu a već do kraja ove godine dolazi hrvatima 16 MLRS lansera na poklon iz amerike i 2 kupljena Blek Havk helikoptera a do 2020 dolazi njih još 13kom...kako neće kad će zarada od turizma i ove godine u Lepoj tuđoj biti veća za milijardu evra e sad kad bi srpski mediji napravili analizu koliko je tu para od Srba iz Srbije i BiH to bi bilo jako interesantno.

realno

pre 5 godina

Sve što imate oteli ste od prekodrinskih Srba no i pored toga dva put ste manja država sa više nego dva put većom prezaduženošću, a pola od te jadne privrede koju imate dužni ste ruskim bankama i tajkunima, da se molite Bogu da Ameri ne bankrotiraju, jer onda nećete imati više ko će da vas brani, a tih 12 F16-ica biće više nego malo pa će stvari onda konačno doći na svoje mesto. inače to "vaše" more je jedna prljava žabokrečina, oni koji imaju stila letuju po Grčkoj ili Španiji, kakav bre Jadran, pa to je korito.

Branko

pre 5 godina

Vi Hrvati koje ste vi ovce za sisanje, uvaljuju vam avione kojima je istekao rok upotrebe i te neke sisteme o kojima pricate i jos placate clanstvo u NATO!!!!???? Sa kim cete vi da ratujete, pa vi u miru nemate dosta " KUVARA i KONOBARA" a vi bi ratovali!!!!?????? Cuvajte vi zelezaru Sisak da to sve mozete pretopit u zeljezo, i po treci put su vas vasi prijatelji Ameri za*ebali posto su udarili carine na celik, haa haa haa!!!!!????? ??

Nile

pre 5 godina

Šta je tebi uvaljivanje to šta su avioni modernizovani sa preuređenim motorom i sa savremenim radarima i raketama po NATO standardu a znaš li ti uopšte da su hrvatima iz Izraela uvalili i GARANCIJU za te avione da će ih služit narednih 25g ili im daju nove ili vraćaju novac to nekako neće da piše NIKO u Srbiji a ima li kakve garancije za one ruske kante?

tigar

pre 5 godina

Kakva sila su Krbati,da mi Srbi ne možemo na miru da ručkimo ćevape na Baš Čarsiji,prosto ne možem da se osvestimo od moćne Krvatske!

Karlobag

pre 5 godina

Te su im avione koje će još nazvati F16-Oluja kupili Srbi jer je hrvatska analiza pokazala da svake godine Srbi, hrvatima na obali ostave oko 650-700mil.E ali eto neće sada o tome da piše niti jedan srpski medij jer da ne šire mržnju kažu hravati da bi im ta zarada od Srba bila i tri-pet puta veća jker im je sveukupna zarada od turizma 10mlrd.E.....

SILA

pre 5 godina

Dnevno.hr HRVATSKA VOJSKA ODUŠEVLJENA: IZA OVOGA STOJI HRVATSKA PAMET! Novi izum za hrvatske vojnike oduševio svijet: Dojavljuje opasnost, spašava kod ranjavanja

Branko

pre 5 godina

Bakire nemoj se zamerati sa drugim narodim, pocni ti polako da pakujes kofere posto ides u istoriju!!!?????? Ima s prijatelja Tadica(politickog mrtvaca) u SRB i Jiosipovica ( politickog marginalca) u HR koje ces mozda i posetiti!!???? Tvoj veliki suigrac je i Komsic iz reda HR naroda osim ako ga nisi kupio posto je on igrao kako si ti svirao!!!???????Uzivaj u mirovini!!!????

Kraljica Balkana

pre 5 godina

Kolinda Grabar Kitarević je i Kraljica Balkana i 39najmoćnija žena na svetu po Forbsu i ona daje naredbe i postavlja uslove i pokreće inicijative ko i Tri mora i ovu o novom brojanju žrtava u Jasenovcu jer sada nismo u komunizmu kada su ih brojali neprijatelji hrvatskog naroda i ona je prva predsednica koja je posle Mesića i Jusipovića koji se i sada još pokazuju jugo-neprijateljski, maknula bistu druga Tita iz urada i sa ulica i trgova Lepe svoje a i prva je 2017g zvanično i svečano obeležila u Glini potpisanu PREDAJU SRPSKE VOJSKE, hrvatskoj vojsci, 8.8.95g što se u Srbiji ćuti zbog te istorijske sramote i čuda od naoružanja JNA koje eto još hrvati prodaju po svetu koliko su im toga uzeli posle zarobljavanja i predaje a šta se evo vidi u ovom videu od agencije AP: CROATIA: CROATS SHOW OFF SPOILS OF WAR-you tube

Branko

pre 5 godina

Pa kako vi to mislite da zrtve tre da broje " USTASE-KOLACI IZ JASENOVCA" , oni koji su ih poklali ti da ih i broje!!!???? Vidim ja da vama pamet iz supka izlazi, vi brijite zrtve i u Jasenovcu i u Blajburgu i sve najbole znate haa haa haa!!!!!!???? Hrvatsku istoriju prekrajate gkasanjem u saboru, "STO JE BABI MILO, TO SE BABI SNILO" haa haa haa !!!!??????

Juznoprugas

pre 5 godina

Krajina jeste nasa velika nacionalna izdaja,Ali u Posavini kako ste dobili po nosu to ne pominjes?Slavis pobedu za kamenjar koju ste dobili uz pomoc Amrikanaca.Dok ste celu plodnu Posavinu prepustili Srbima! Bas me zanima kako ce da ti uzlecu te F-16-stice?Kad pripojimo R.Srpsku i kad postavimo s-300 a mozda i Ruski s-400 na 80-100 km od Zagreba. Sve se vraca sve se placa kad tad. Nema mira dok Srbija ne pripoji pola Jadrana koji nam pripada!Jednom Becki konjusar-vecito konjusar.

Moli

pre 5 godina

On i Savez za Promjene rade na tome četiri godine to je svima jasno u Republici Srpskoj. Savez ne može doći na vlast ukoliko se ne dogodi drastično umanjivanje prava Srpske.

pero59

pre 5 godina

Dali si ti normalan,koja bre manjina.Srbi imaju svoju Republiku,samostalno odlučuju u svom ataru,a ti u svom radi šta hoćeš ko ti smeta.

vlah alija

pre 5 godina

izgleda da jedino ti nisi normalan to sto u entitetu stoji naziv republika neznaci da je to i u stvarnosti, srpska samo ima autonomiju otprilike kao sto je vojvodina nekad imala pa joj je ukinuta sto bi se lako moglo dogoditi i sa srpskom jer sve vise tone u glib

prodao si veru za tursku večer

pre 5 godina

#vlah alija Naprotiv, BiH federacija je autonomija, a Republika Srpska je republika zašto bi se inače zvala republikom, trebalo bi da se vi iz federacije ocepite od Republike Srpske kao od SFRJ, pa da konačno postanete nezavisni, a RS će se već nekako sama snaći.

Marcco

pre 5 godina

Kada 70% u Republici Srpskoj bude glasalo za Aliju, onda je ukinite a do tada se smirite. Imali ste Jugoslaviju, nije vam valjalo a sada nešto izigravate i tupite o multietičnosti i unitarizmu koji u Jugoslaviji nije postojao ni u vreme kraljevine.

Podeli pa vladaj

pre 5 godina

Dolazak Slovena u 7veku i pokrštavanje iz pogana u Hrišćane u 8veku. Hrvatska Krstionica kneza Višeslava iz 8veka na njoj je krst sa Hrvatskim pleterom(na tabli HOS-a, spomenik braniteljima Bijeli Križ u Vukovaru). Kraljevina Hrvatska prva u ovom delu Evrope i prva među Slovenskim narodima još 920g. Širi se na celu Srbiju kad kralj Tomislav čisti osvajače Bugare 928g. Raskol Crkve, otcepljenje i stvaranje Pravoslavlja 1054g. Ubistvo poslednjeg Hrvatskog kralja Petra Svačića 1097g. Raspad KH i zajedništvo sa Mađarima, Pakta Konventa 1102g. Sv. Sava huška i obrće Srbe od braće, prema Vizantiji(umire 1236g). Papa kruniše prvog srpskog kralja Stefana Prvovenčanog 1217g. Sava je uspeo pa se stvara i priznaje SPC od strane Vizantije 1219g! Nagrada od Vizantije je Carstvo 1345g traje do smrti Uroša 1371g. SPC za spas Vizantije, huška Srbe u borbu na Kosovom polju 1389g! Poraz Vizantije, pad Carigrada 1453g a njeno zlo ostaje u SPC. Posle poraza Osmanija, ide srpska Crna ruka i Gavrilo i pokretanje najvećeg zla u istoriji WW1 i uništenja katoličke Austrougarske pa do njihove osvete u WW2 sa Jezuitima i Ustašama u Jasenovcu gde su trpali i srbe sa jevrejima i romima pa do srpskog genocida za Veliku srbiju 90ih pa sada je opet Vatikan na redu… Masoni i svetski moćnici su nekako morali da podele Slovenski narod koji je najveći narod na ovoj planeti a to im je bilo najlakše sa verom, posebno kod Južnih slovena a za to vreme muslimani se šire?

DNK

pre 5 godina

Evropska analiza i karta gena svih Evropskih naroda, rađena od 2009-2014g je pokazala a posle srpska analiza to i potvrdila da je u Srbiji samo 30-35% Slovena i sa najšarenijom kartom gena u Evropi, Srbi više nisu narod nego samo đubrište gena osvajača kroz istoriju a ostalo oko 20% Grka, koji su dolazili prvo posle Raskola crkve u 11veku i još više padom Vizantije i bežeći pred Osmanlijama. Hrvati su čak 75% Sloveni i to najviše u Evropi imaju gen Južnih slovena. A četnici i vojvode su učili Srbe da su taj najstariji Slovenski narod pa eto geni ne lažu a tek su počeli da "govore". Tako i karte Evropskih prezimena pokazuju da svi Sloveni imaju hrvatska prezimena i to neki baš Horvat(Češka,Slovačka) a niti jedan nema srpsko prezime ali eto baš Grci imaju. Evo da se ne lažemo sve iz srpskih medija, samo da više pišu o tome: SENZACIONALNO OTKRIĆE: Hrvati su veći Sloveni od Srba! A evo od koga su sve Srbi nastali... MAPA NAJČEŠĆIH PREZIMENA U EVROPI: Da li znate kako se većina Srba preziva?

21VEK

pre 5 godina

Evo jedan video, svih Evropskih vladara, svih zemalja, još od pre Hrista do danas a kojeg, kad naprave stranci i stave istinu, lepo vidiš, koliko Srbi lažu jer su i Budimira i Višeslava i Bornu stavili za hrvatskske vladare ko i Tomislava i sve hr.kraljeve a na srpskoj strani, stavili prvog Radoslava...nema bolje od ovog videa na 9:20 dolaze Južni sloveni. The Rulers of Europe: Every Year-Youtube

Danker

pre 5 godina

@podeli pa vladaj Sve si pogodio ko prstom u d... Samo još da si konstantovao da je i Isus Hristos bio hrvat itd. Ali pozitivno je da su ustaše počele da čitaju Informer.

Podeli pa vladaj

pre 5 godina

To ti se naučno zove LINIJA VREMENA kad lepo tako poređaš sve istorijsle činjenice i godine i dešavanja a ne da samo pišeš i uzimaš iz kontesta samo ono šta tebi paše za propagandu i širenja mržnje eto sve napisano se može proverit i potvrdit da li je tačno. A hteo sam samo da kažem kako su Južni sloveni(kako anliza gena kaže hrvati 70% a Srbi 33%) u 11veku uništeni i podeljeni sa verom kada su hrvati ostali u svojoj veri i sa Papom i braćom Slovenima(slovencima,mađartima,česima,slovacima,poljacima..) a Srbi su sa sv. Savom otišli u tu novu, Vizantsku, odvojnu i bolju i pravoslavniju veru....a posle su ih Osmanlije pregazile ali eto hrvate nikada ni oni ni niko pre ni posle njih?

Drugo Kosovo polje

pre 5 godina

Ante Starčević 1830g: Muslimani u Bosni su cvijeće hrvatskoga naroda! Jedina bitka u ww2 u kojoj su ratovali SAMI prsa u prsa, Ustaše protiv Četnika je Bitka na Lijevče polje 30.3.1945g u Bosni. Nesme da se govori o njoj jer su Ustaše načito porazili Četnike i zarobili i odvoli u logore i pobili ih sveukupno oko 20 000 pa nije ni čudo da su posle oni sa Titom za osvetu pobili toliko Ustaša na Blajburgu i to posle rata a sa njima je bilo i 6000 Bošnjaka,muslimana što se isto ne govori da se ne pomisli kako su Bošnjaci, poturčeni Hrvati, iako je još bolji dokaz za to Srebrenica. Pa kako je moguće da se još o toj bitci nesme pisati ni govoriti a godinama posle rata su je Srbi zvali, posebno u dijaspori, Novo ili Drugo Kosovo polje: Bitka na Lijevče polju 1945.-Ustaše protiv četnika-Youtube

Jovo

pre 5 godina

Ma internet je ZLO pa nije ni čudo da ga i Putin i Erdogan hoće zabranit????????????

Net

pre 5 godina

Telegraf.rs ŠOKANTNA, TAJNA KARTA AUSTROUGARSKE: Hrvatska bi dobila Bosnu da Princip nije ubio Ferdinanda

Banja

pre 5 godina

Kako bi dobili kad je u Austorugarskoj, Kraljevina Hrvatska unela i Bosnu kao svoju teritoriju pa i hrvatski vladari su vladali Bosnom a pola hrvatskih kraljeva je rodom iz bosne iz Jajca od vladara kneza Hrvoja Vukčića Hrvatinića kojeg i sa tim imenom srbi svojataju u svojim mitomanijama bolestima pa do kralja Tvrtka....

Jovo

pre 5 godina

Ne bi je DOBILA nego karta jasno pokazuje da je to hrvatska zemlja a eto više NIJE?

arsa

pre 5 godina

Овај Изетбеговић баш неки принципијелан човек.Србе и хрвате претвори у мањине а албанце у Србији у већуну.

Milutin Vranjski

pre 5 godina

Čobane, nisu Srbi i krvati manjina u tzv. BiH nego kostitutivni narodi. To što si glup ne opravdava da kao nepismen glumiš lidera naroda koji i nije narod nego verska zajednica. Pročitaj Dejtonski sporazum tovare obrezani!

Jure

pre 5 godina

Slusaj Vranac! Zovi te Srbe i Hrvate kakoj oćeš, ali kakoj goj prebrojiš mi zajedno i opet manjina. Takoj je i na Kosovo.

Stojan

pre 5 godina

Pa tako, pravili genocid nad Srbima, proterivali ono sto nisu pobili a ono sto je ostalo maltretiraju. E pa ne ide tako. Srbi mogu lako preci u vecinu pa sta ce oni onda. Misle da samo njihove bule mogu radjati.

Miodrag Jovanovic

pre 5 godina

jes da si musliman, ali si naš predsednik u bih!

Zeljko

pre 5 godina

Ali ovo Vazi samo za Bosnu Srbija nije obuhvaćena

otac Turčim mama radodajka ja

pre 5 godina

Srednjevekovna Bosna je stara srpska država, a ti i tvoj entitet ste samo turske pudlice koje ste tu posejane da biste činili genocid nad hrišćanskim življem, smiri se dok još ima vremeda, dobio si BiH federaciju iako vam ni to ne pripada i bolje bi ti bilo da ćutiš vehabijo.

Zarko

pre 5 godina

Ovaj opet lupeta i laze, odakle ste vi vecina pa prebrojte se vec jednom ja mislim da hrvata vise zivi u toj federaciji nego balija lazova Republika Srpska je posebna drzava i to ostaje tako pozdrav za bracu Srbe u RS.

NIKOLA

pre 5 godina

Od kada hrvati i muslimani citaju informer? Kako samo pisu sram da ih bude genocidni narodi.Kako samo informer dozvoljava i redakcija da im ovo prode.

DxD

pre 5 godina

Bakir doziva okupaciju BiH jer jedino preko okupatora moze dominirati nad Srbima..Turskom okupacijom srednjovjekovne BiH dio Srba je presao na Islam i tako su iza okupatorevih ledja napadali svoje sunarodnike Srbe.To isto su cinili i kada je umjesto turske dosao ustrougarski okupator,pa njemacki,pa sada americki.U bivsim Jugoslavijama,kada nije bilo okupatora, muslimani nisu mogli udarati po Srbima pa su dozivali drugog okupatora.Amerika im je obecala iunitarnu i "islamsku" BiH pa sada kada vide da su se vremena promijenila i da od toga nema nista,poceli su histerisati nazivajuci Srbe i Hrvate manjinama.A,kako stvari sada stoje Bakir i njegovi muslimani ce ostati na svojoj cetvrtini ili frtalj teritorije BiH.Samo da Srbi u Republici Srpskoj na izborima eliminisu proamericki i proBakirov faktor koji se zove "Savez za promjene",odnosno,Savez za prevare.Braco Srbi,samo nas sloga i jedinstvo moze spasiti od propasti koju nam dusmani spremaju.

KOCTA

pre 5 godina

Е ,,Мој" Бакире и Твоји су некада били СРБИ док нису ПРОДАЛИ ВЕРУ За ВЕЧЕРУ односно док се нису потурчили

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija