• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.06.2018

16:46

VULIN: U SRBIJI SE SPREMA MEDIJSKI LINČ NA VUČIĆA, Ðilas želi promenu vlasti na ulici kada ne može na izborima!

Politika

VULIN: U SRBIJI SE SPREMA MEDIJSKI LINČ NA VUČIĆA, Ðilas želi promenu vlasti na ulici kada ne može na izborima!

Podeli vest

U Srbiji se priprema medijska grupacija koja će napadati Aleksandra Vučića i njegove saradnike, sa ciljem promene vlasti na ulici, "kada već na izborima ne može", izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin 

On je, komentarišući najavljenu prodaju "Dajrekt medije" kompaniji "Junajted medija", rekao da "trgovina medijima i okupljanje tajkuna" predstavlja "početak svakog napada na Vučića i Vladu Srbije", saopštilo je resorno ministarstvo.

- Pre beogradskih izbora Dragan Ðilas je prodao zgradu jedne od desetina svojih kompanija Draganu Šolaku ili KKR, a sada je istom čoveku ili firmi prodao i Dajrekt mediju, istu onu koju je već jednom prodao čudno zaboravljenom bugarskom biznismenu - kaže Vulin.

DVA DRAGANA I UDAR NA VUČIĆA! Obavezno pročitajte komentar Ivana Radovanovića!

On je dodao da "mediji ćute, svesni da se stvara sila koja će kontrolisati marketinške budžete i tako određivati ko i kako piše".

- Novinarska udruženja ne strahuju od monopola, jednoumlja ili otpuštanja kolega, zadovoljna što rukovodstvo NUNS uzima ogromne pare od Ðilasa. Niko od nezavisnih tela ne vidi problem što političari finansiraju medijska udruženja i tako kupuju njihovo vatreno obračunavanje sa političkim protivnicima Ðilasa - smatra Vulin.

POTVRĐENO! ĐILAS PLAĆA NUNS: Medija centar uzeo pare od tajkuna, POZAJMIO IM 6 MILIONA!

Prema njegovim rečima, "u Srbiji se priprema medijska grupacija koja treba da napada Vučića i njegove najbliže saradnike i porodicu, ali i da, kako je mnogo puta već Ðilas najavio, promeni vlast na ulici kada već na izborima ne može". 

- O onom ko se usudi da upozori na Ðilasa, Šolaka, KKR i of šor kompanije koje su vlasnici našeg tržišta marketinga, ali i političari koji hoće da vladaju Srbijom, pokrenuće se lavina napada. Tako će se o predsedniku i njegovim saradnicima govoriti i pisati svaka laž, a o Ðilasu i Šolaku ni jedna istina. Mafijaškoj hobotnici ništa osim promene vlasti bez izbora neće biti dovoljno - istakao je ministar Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 5 godina

Zasto na zapadu svi postuju izabranu vlast i spremaju se za sledece izbore a ta opozicija u Srbiji cim izgubi izbore odmah planira nekakve revolucije da bi svrgli vlast. Pa kako ne shvate da ih to placaju zapadnjaci samo da prave haos, da destabilizuju drzavu, da se narod ne oseca sigurno, da stete ugledu Srbije i time smanje investicije, jednom reciju da naskode drzavi i narodu koji zivi u Srbiji. Da opozicija na zapadu radi iste stvari kao u Srbiji oni bi ih u zatvor ili bi ih narod lincovao. Drugo je konstruktivna kritika a drugo je unistavati drzavu zajedno sa najvecim neprijateljima Srbije i srpskog naroda.

kristinad

pre 5 godina

Nažalost, Đilas i njegovi tajkuni imaju veliki uticaj na medije.

buba

pre 5 godina

Dzaba Djilasu I njegovoj manjini da spremaju sta hoce ali vlast dobiti nece.

mima

pre 5 godina

Na izborima Djilas vise nikad nece dobiti vlast jer gradjani odlucuju I znaju da on samo misli na svoj dzep.

Goran

pre 5 godina

Верујем да опозиција од председничких избора сања о томе, чак и не крије да једва чека тако нешто! Странци исто тако! Безбедоносне службе морају да воде рачуна о опасностима за председника и државу!

Miroslav

pre 5 godina

Jel mogu ce da Djilas ne staje. Alo sine, uspori,, puko si jebotepopi pivo, iskuliraj!

cc

pre 5 godina

Predsednik je medijskom lincu izlozen vec duze vreme, ali njegov rad, zalaganje i pre svega rezultati su uvek ispred toga..

caslav

pre 5 godina

mogu samo da mu ga,......i to samo ako im dozvoli.

Alo ministre odbrane

pre 5 godina

Alo ministre. Ti si ministar vojne odbrane, od napada spolja, vojni. Šta se trpaš tamo, gde ti mesto nije? Ime ti se razlikuje u dva slova od predsednikovog, pa misliš da imaš pravo? Dokazao si svoju odanost, prilljucio svoju ekipu SNS, dobio minustarsko mesto i ? Tvoji puleni mrvice. Šta se trpaš svuda?

Realno

pre 5 godina

Dobro si rekao, ne govoris protiv Vlasti, nego sta ima ministar odbrane da prica o ovome? Vidi se da podrzavas Vučiča i da je bespredmetno da jedan ministar odbrane komentariše sta radi Djilas, bitanga. Vulin bolje da pokrene akciju da se ospita, odakle Djilasu sve sto ima, Šutanovac, iliti Žuta ovac. Toliko su "uprskali", da su još žući sa nijansama na braon. Kao produk boje žuča.

Darko

pre 5 godina

Nema sanse niko nece pratiti ni Djilasa niti bilo koga iz opozicije.Zasto bi nisu valjda ludi.Globalna politika je trenutno na staklenim nogama Putin podrzava Vucica.Srbija prati sta se desava.Kakav Djilas i ostali prevaranti.Zna se sta je za njih.

Ivan

pre 5 godina

Đilas je bitanga i tajkun koji želi nasiljem da svrgne legalnu vlast. Nikada!

Marko

pre 5 godina

Barabe koje su već ojadile državu hoće još na grbaču narodu.

Marko

pre 5 godina

Đilasu ne vredi da kupi i sve medije u Srbiji, kada ga građani Srbije ne žele.

ALEX BEC

pre 5 godina

Tacno je! Ali ko kontrolira Medije on i kontrolira i Vladu! Posto Medije moze da crtaju ruzu Sliku! Svaki dan nove Price protiv Vucica primer! Zato Ðilas kupuje Medije! Za mene je Vucic najbolji Politicar u zadnji 100 Godina! Zasto! Zato! Zivim u Becu i Juce Privi Put sam Cuao Predsednik iz Austrije da Hvali Srbiju i da Ljubomorna gleda na Srpski Ekonomski Rast! I da Srbija podrzava za ulazk u Eu!

MISA

pre 5 godina

ZNA NAROD VRLO DOBRO KO JE DJILAS,TAKO DA BEZ BRIGE.

Milan

pre 5 godina

Đilas više nikada, ali bukvalno nikada neće doći na vlast!

Milana

pre 5 godina

Đilas, što je bio na vlasti, bio je! Više se neće vraćati!

Novica

pre 5 godina

Đilas živi u prošlosti, građani Srbije neće ponoviti svoju zabludu od 5. oktobra, njegovo vreme je prošlo.

Bojan

pre 5 godina

Đilas je na sve spreman samo da se dokopa vlasti.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija