• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnik.news

08.06.2018

09:34

EVROPO DOKLE ĆEŠ DA ĆUTIŠ?! ŠIPTARI OPET PLJAČKAJU SRPSKU IMOVINU: U Gračanici tokom noći prijavljeno 12 krađa

Politika

EVROPO DOKLE ĆEŠ DA ĆUTIŠ?! ŠIPTARI OPET PLJAČKAJU SRPSKU IMOVINU: U Gračanici tokom noći prijavljeno 12 krađa

Podeli vest

Komandir kosovske policije u Gračanici Bratislav Trajković saopštio je da je tokom prethodne noći u Gračanici prijavljeno dvanaest krađa i da je pričinjena materijalna šteta

Ipak, Trajković je ocenio da je situacija na području ove opštine stabilna i da meštani nemaju razloga za strah, prenosi RTK2.

Tokom prethodne noći u Gračanici zabeleženi su krađa i više pokušaja krađe. Ukraden je jedan automobil, nekoliko ih je obijeno, a pokušano je i obijanje jedne kuće, potvrdio je za RTK2 komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

ŠIPTARSKI ZULUM NE PRESTAJE: Posle stoke, kradu i automobile, OPLJAČKANI SRBI U VITINI!

Radio Gračanica javlja, međutim, da se tokom prethodne noći dogodilo "oko 12 pljački", u kojima su "obijeni automobili, među kojima i automobil aktuelnog predsednika Opštine Gračanica, a jedan automobil je i ukraden".

- U više obijenih automobila su tom prilikom nestala lična dokumenta vlasnika. Pored toga, obijen je i restoran Mehana, a zabeleženo je i obijanje kuća na više lokacija u Gračanici - javlja ovaj medij iz Gračanice.

ŠIPTARI PRESRELI SVEŠTENIKA, MALTRETIRALI GA PRED DECOM, JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Iživljavanje nad kosovskim Srbima ne jenjava!

Gradonačelnik Srđan Popović održao je hitan sastanak o bezbednosti sa predstavnicima Kfora i policije.

- Kako bi se bezbednost podigla na viši nivo, dogovoreno je da se na teritoriji Opštine Gračanica poveća prisustvo policije. Dogovoreno je povećanje policijskih patrola na četiri tačke - ispred škola u Ugljaru, Suvom Dolu, Skulanevu i Lapljem Selu. Prema planu, prisustvo policije će biti povećano u periodu kada je frekventnost dece u školama najveća - kazao je Popović, prenosi RTV KiM.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

Pa cutace, jer su na strani Albanije, a od nas vuku korist.

Nena

pre 5 godina

Medjunarodna zajednica mora pod hitno da reaguje na ponasanje Siptara.

caslav

pre 5 godina

Kada je Hitler anektirao Austriju, Poljsku,...ostali su ćutali a bilo je u njihovom dvorištu. Zašto bi sada bilo drugačije a i nije u njihovom dvorištu.

Alvin

pre 5 godina

Dok ne uzlazite svi srbi dase ujedinite i strajkujete da svi vide branite se cuvajte jedni druge.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

I naravno opet nikoga ne hapse niti privode zbog toga , nema na KiM, demokratije i mira.

Alhemičar

pre 5 godina

Sada će verovatno da se oglasi onaj Skot, da kaže kako su Srbi bezbedni na KiM

Vladeta

pre 5 godina

Pa šta treba da se dogodi da bi meštani imali strah od " stabilne situacije"? Ovo je izgleda stabilno dok Srbi trpe i ćute.

Tadija

pre 5 godina

Moraju se preduzeti konkretne mere protiv ovog užasa.

Darko

pre 5 godina

Ocigledno je da oni koji bi trebalo da brinu o bezbednosti Srba, nisu dorasli ovom poslu.

Mario

pre 5 godina

Ne svidja mi se pravac kojim ovo ide. Cutacemo dok mozemo i cekati da onaj ko treba progovori, ali Vucic je neko ko svim silama cuva i brani svoj narodi nece moci da ceka jos dugo, doci ce do ostre reakcije, ali posle nema iznenadjenja.

milamila

pre 5 godina

Strasno je koliko Evropa zmuri nad neprvdama ucinjenim Srbima i Kosovu

Sima

pre 5 godina

Nešto se kuha ,moramo biti oprezni i spremni.Ne može ni ovo dugo trajati.

Milena

pre 5 godina

Na sve nacine Albanci pokusavaju da nas isprovociraju, ali im nece uspeti. Nece nas naterati da napustimo vodjenje politike putem dijaloga, ali srpske vlasti sigurno nece dozvoliti da budemo ponizeni...

Ivana

pre 5 godina

Kosovska policija i ostale nadlezne institucije ne mogu zastiti Srbe na Kosovu, mislim da zaist EU mora da reaguje kako bi se sirenje nasilja sprecilo.

GajbexG

pre 5 godina

Uzasno je sto Evropa i dalje cuti i sto je ovo izgleda uopste ne interesuje.

GajbexG

pre 5 godina

Siptari nastavljaju da terorsiu srpsko stanovnistvo i da unistavaju i pljackaju srpsku imovinu a niko ni da reaguje iz medjunarodne zajednice...

Milan

pre 5 godina

Krajnje je vreme da Evropa i međunarodna zajednica reaguju i da spreče krađe i nasilje nad Srbima.

Tamara

pre 5 godina

Ovo su dobro isplanirani i koordinisani pritisci na Srbe, sramota što EU okreće glavu i pravise da ništa ne vidi, donekle je to i razumljivo pošto se šiptari nalaze pod njihovom zaštitom.

Pjer

pre 5 godina

Kakvo licemerje EU,hoće li opet pozvati na uzdržanost obe strane ??????

Borko

pre 5 godina

Evropa mirne duše daje podršku silnicima koji decenijama vrše genocid nad Srpskim narodom.

Đorđe

pre 5 godina

Ne znam šta još treba da se desi... kako mogu da nas gledaju u oči ... kako mogu i gde će im duša? Ovo što Srbi doživljavaju od šiptara nie bilo ni za vreme turaka... ni za vreme Hitlera... tada se bar znalo ko je neprijatelj...

Hana

pre 5 godina

Cuti Evropa,cute medjunarodne zajednice..Albanci i dalje napadaju Srbe,pljackaju...Strasno...

mico

pre 5 godina

Bezobrazluku i sramnom pljačkju na Kosovu nikad kraja...Hvala svima onima iz EU koji podržavaju danas islamsko nasilje na KiM,a sutra će EU biti na redu!

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59