• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2018

10:25

(FOTO) JEREMIĆEVOJ BAHATOSTI KRAJA NEMA! Dobro je čoveče, ZNAMO DA SI BOGAT!

Politika

(FOTO) JEREMIĆEVOJ BAHATOSTI KRAJA NEMA! Dobro je čoveče, ZNAMO DA SI BOGAT!

Podeli vest

Vuk Jeremić, čovek koji se nalazi u samom vrhu jednog ogromnog međunarodnog kriminalno političkog skandala, nastavlja da se ponaša kao bahati pijani milioner, koji ne zna gde udara

Umesto da ćuti i pokrije se po ušima i da se Bogu moli da ga uhapšeni Patrik Ho ne odruka u sudu, Jeremić nastavlja da se bahati i da ističe svoje bogatstvo na svakom koraku. 

VUK JEREMIĆ POD ISTRAGOM UN! Predsednica Generalne skupštine UN Marija Garses potvrdila, ISPITUJE SE NJEGOVA ULOGA U PRANJU NOVCA!

Dok se cela javnost pita šta je sve morao da uradi za milione dolara koje je dobio od uhapšenih kriminalaca, a pogotovo da objasni za šta je uzimao pare od ambasade Katara iz Berlina, Jeremić kao da ne haje za to, već posle jurnjave brzom kolima među kaktusima u Teksasu i snimaka sa preskupih putovanja, sada ide korak dalje, pa pokazuje kako uživa u preskupom zdanju na Menhetnu.

informer/printscreen

I u želji da pokaže kako je uspeo u životu, Jeremić na instagram profilu postavlja fotografiju iz višespratnice na Menhetnu, ne otkrivajući da li tamo ima jedan od preskupih apartmana, ili je kupio kancelarije za uhapšenim pajtašima. Ali, kao dokaz da je uspeo u životu forografiše radnike koji mu čiste prozore viseći na skeli, čime hoće da pošalje poruku da je jako visoko, te da on uživa dok drugi crnče za njega na vrućem njujorškom suncu. I još, što je užasno nekulturno, fotografise ljude koji obavljaju težak i visokorizičan posao. 

MACA POJELA JEZIK?! Jeremić već dva dana ćuti o 200.000 evra koje je dobio od ambasade Katara u Berlinu!

Jeremiću, ne sramoti nas više, znamo da si prebogat i da ne znaš više kud udaraš, ali pokaži makar malo ljudskosti i empatije prema običnom radniku, ne maltretiraj ljude dok rizikuju svoje živote, da bi tvoji prozori na preskupoj visini bili čisti.

Uostalom, neka narod vidi, kako bi tek ponižavao srpskog radnika da se dokopa vlasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
GajbexG

pre 5 godina

Jos malo ce moci da se bahati pre nego sto ode na robiju sasvim zasluzeno...

Aleksandar

pre 5 godina

Bednik koje se obogatio na grbači ovog naroda, stići će i njega pravda

bekos

pre 5 godina

Ko o cemu vi o Djilasu, Jeremicu, Jankovicu... Pustite malo ljude da uspeju da vam odgovore.

Vanja

pre 5 godina

Јеремић је преопседнут новцем.

Vanja

pre 5 godina

Svakog dana se sazna nešto novo za Jeremića.

goran

pre 5 godina

Docice mu ta bahatost glave, i on ce u zatvor kao i njegovi "poslovni partneri".

Milovan

pre 5 godina

Vuk Jeremic. Gospodin covek pre svega. Ukoliko niste ukapirali, kakav gospodin treba da bude. Uvek lepo obucen, porcelanski zubi, lice ko u boga. Ali zasto? Namece se pitanje? Zasto izgleda tako mladoliko? Zato sto je bogat .. zato sto ima para od druga Ho? Zato sto se prodao za par miliona? Ju! Pa ko se ne bi prodao za par miliona. Jeremic bi. Salim se. Seronja. Mogao je da ulozi nesto u svratiste!

Mira

pre 5 godina

Stara poslovica Ko visoko leti nisko pada pa tako će i on jednog dana aterirati u Beograd na ledini. Ničija nije do zore gorela!!!

peraciganin

pre 5 godina

Jeremic je svestan da su mu ovo poslednji dani na slobodi ,pa pokusava da sto vise udovolji sebi.

zaza

pre 5 godina

Sta on hoce da nam pokaze kolko je pokrao ili radom zaradio.

Luka

pre 5 godina

Sramotno je narodu od kojeg je uskrao mahati tim ukradenim parama.

Mita

pre 5 godina

Bolje bi mu bilo da kupi prnje iz te kancelarije, jer ce po svemu sudeci, iz nje da leti.

Mita

pre 5 godina

Samo neka se on bahati. Stino broji do trenutka kad ce morati pravosudju da odgovara.

Filip

pre 5 godina

I svu tu bahatost i rasipništvo neko mora krvavo da plati. A nije teško pogoditi ko pije a ko plaća...

Marija

pre 5 godina

Uzas, i taj covek hoce neku poziciju u srbiji ponovo?!

kornjacarade

pre 5 godina

jeremić pun ko titanik samo nek zna da će potonuti ko titanik

Izbori 2024

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija