• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

08.06.2018

10:35

(VIDEO) LUNA HISTERISALA NA SLOBU POSLE SNIMAKA: Iskoristio si me, bila sam ti strast, HTEO SI SAMO DA ME JE*EŠ!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA HISTERISALA NA SLOBU POSLE SNIMAKA: Iskoristio si me, bila sam ti strast, HTEO SI SAMO DA ME JE*EŠ!

Podeli vest

Noćas su zadrugarima pušteni video-snimci situacija iz Zadruge tokom proteklih sedam dana. Ukućani su imali priliku da pogledaju video na kom Slobodan Radanović ljubi svoju suprugu Kristinu Kockar, ali i klip na kom Sloba i Kija pričaju o bebi

Luna je tokom emisije kratko komentarisala ove situacije, a kada su stanari pogledati sve snimke, Đoganijeva je otišla na farmu. Tamo je počela da plače, a za njom je došao Slobodan Radanović nakon čega je nastala opšta histerija.

 - Nemoj da mi prilaziš više nikada u životu! Ispadam smešna! Treba da te bude sramota u oči da me pogledaš! Kao čoveka treba da te bude blam kako si ti mene iskoristio i bacio i sve najgore, ali nisi ti kriv, ja sam to dozvolila! Ja tražim opravdanje za tebe! Ja sam ti bila samo da ga staviš i da ga izvadiš! - vikala je Luna.

Sloba je pokušao da smiri Lunu rečima kako je sve pogrešno razumela, međutim to mu nije pošlo za rukom jer je blogerka nastavila sa vikom.

 - Nemoj da me lažeš! Videla sam svojim očima kako si pričao sa njom! Videla sam iza auta šta si pričao! Kako bih te sada pukla preko face, mrzim te! Imam potrebu da te udarim! Nemoj da me lažeš i budi barem sada iskren! Priznaj mi, priznaj mi da sam ja tebi bila strast, hteo si da me j*beš i to je to! - izjavila je Đoganijeva.

 - Začepi! Znaš i sama da nije tako! Prekini! Praviš scene! Veruj mi! Pogledaj me u oči! Zgromiću te! Prekini to da govoriš! Ako kažem da se nisam ljubio, onda se nisam ljubio - pričao je Sloba.

- Bitno je šta si ti pričao. Ti si hteo da se pomiriš! To je dovoljno! Mene si napravio budalom! Ja znam da je sve to istina i ubeđujem sebe da nije tako! Lažeš! Ne želim da te čujem i vidim više nikada u životu! Treba da ti bude sramota! Ti kao iza kola... Ljubio si se! Čuje se da si se ljubio! Nemoj ti meni da govoriš da sam jadna! Neću da budem sa tvojom mamom, nego sa tobom! Neću da budem zbog mame tvoje sa tobom, jer me ona voli! Ja neću da budem sa njom, nego sa tobom! Prvo priznaj sebi ovo, da sam ti bila strast, da si hteo samo da me je*eš! - nastavila je Luna.

Pevač je zatim izašao u dvorište, a tamo se posvađao sa Lepim Mićom koji je kroz nekoliko minuta celu situaciju komentarisao sa Slobinom suprugom Kristinom Kockar u pabu. Kasnije, Sloba se vratio na farmu gde je nastavio da se svađa sa Lunom.

 - Marš klošarko jedna! Ti znaš da sve što sam uradio za tebe je bilo iskreno! Klošarko! - vikao je Sloba na Lunu.

- Nemoj da me nazivaš klošarkom! Stidi se svojih reči! Pozdrav za Draginju! Izađi! Klošarko... Ajde izađi! Ja sam htela opet! - kroz suze je Slobi pričala blogerka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anja

pre 5 godina

Sramota koliko oval Balvan pljuje, meni je muka i povraca mi se kada gledam, a mogu zamisliti kako je ljudima tamo koji to vide ili nagaze na njegovu pljuvacku. Svaki dan pljuje, sve je ispljuvao

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija